Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler, sosyal yaşamınızda veya aşk konusunda gündeme gelebilir.

Venüs kariyerinizle dikkat çekeceğiniz ve toplum yaşantınızda gözönünde bulunacağınız bir devreye işaret ediyor. Meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Bugün kendiniz ve ya eviniz için harcamalarda bulunmanız olasıdır. Alış veriş arzusu hissedeceksiniz. Harcamalarda aşırıya kaçarak huzursuzluk duymanız olasıdır.

Ay, sizi huzursuz kılıyor ve bu durumunuz evle ilgili konulara hızla yansıyabilir. Sinirlilik, kontrol kaybı ve dikkatsizlikler rahatsız edici olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak bir yakınınızın sağlık sorunları üzüntülü günler yaşatabilir. Bu süreçte ortak sıkıntılar sizi yeni yakınlaşmalar içine sokacak. Akraba ilişkilerinizde bazı hesaplaşmalar içine gireceğiniz olumsuzluklar söz konusu. Kendinizi sınırlanmış hissettiğiniz konularda hazırlıksız karşılaşacağınız fırsatlar, toparlanana kadar size problem gibi görünebilir.

14 Mayıs 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 05:14-08:37 arası Ay-Boşluk etkisi altındayız. Zorlu meselelere çözüm net çözüm bulmak kolay değil. Bu nedenle partnerinize veya birilerine sert davranabilirsiniz. Amacınız kötü bir şey söylemek değildir. Ancak sizi dinlemeleri gerektiğini düşünürsünüz. Saat 08:37 itibariyle Oğlak burcunda ilerleyecek Ay, gün boyu etkilidir. Aşk hayatımızı ilgilendiren konuları gözden geçirmekte yarar var. Özellikle iç sesiniz size birçok konuda kılavuzluk ederek doğru yolu bulmanızı sağlayabilir. Dikkatlice ve her ayrıntıya önem vererek düşünmelisiniz. Kıymetli Annelerimizin 365 günü kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

14 Mayıs 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının yaptığı her organizasyonda rahatlığını düşünebilir, plan değiştirmek zorunda kalabilirsin.

14 Mayıs 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski yaraların üzerini silme kararınızı uygulama vakti geldi. Gündelik yaşamınızda rutin işlerinizin aksaması sizi zor durumda bırakabilir.

14 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son günlerdeki yoğunluk yüzünden stresli olabilirsiniz. Ancak öğleden sonra sizi neşelendiren fırsatlar da var.

14 Mayıs 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizde size öğüt veren yakın dostlarınıza kulak verin. Onların tek amacı sizlerin başarılı olması. Biraz dik kafalısınız. Ayın hareketliliği zihinsel enerjinizi etkileyebilir.

14 Mayıs 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yemek ve beslenme konuları gündeminize gelirken, mutfağınızda daha fazla zaman geçirebilir, kuracağınız sofralarda ailenizi ve arkadaşlarınızı ağırlayabilirsiniz.

14 Mayıs 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşkı yaşamak ve hayatınıza kattığı deneyimleri görmek istiyorsunuz. Hayatınızı şekillendirirken daha açık bir iletişimi tercih edin. Sevdiklerinizle güzel bir pazar sizi bekliyor.

14 Mayıs 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öncelikle şekerli gıdalara düşkünlüğünüz bugün artabilir ancak midenize de dikkat etmeniz gerekmektedir. Çocuklarınızın eğitiminde baskı uygulamak zorunda kalabilirsiniz. Kuşak çatışması ve fikir ayrılıkları nedeniyle sözünüzü geçirmek uğruna dayatmalar ve duygusal istismarlar söz konusu olabilir. Esnek davranmakta ve empati ile yaklaşmakta fayda var. Yaza doğru vücudunuzu şekillendirmek için disiplinli hareket edebileceğiniz bir spor dalına başlamak için çok uygun bir gökyüzü etkisinde bulunuyorsunuz.

14 Mayıs 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizdeki duygusal dürtülerin sesini biraz kısmanızda yarar var. Birden duygularınıza kapılıp karar veriyorsunuz. Yakında elinize önemli bir fırsat geçecek. Mutlaka değerlendirin. Sevdiğiniz kişi sizin büyünüze kapılmış gidiyor. Aslında onun da sizin kadar şefkate ihtiyacı var.

14 Mayıs 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 10" R
Ay
Oğlak
13° 50' 03"
Merkür
Koç
16° 36' 05"
Venüs
Koç
29° 57' 23"
Mars
Balık
29° 04' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 35"
Satürn
Balık
16° 30' 02"
Uranüs
Boğa
22° 17' 56"
Neptün
Balık
28° 52' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 39"
Lilith
Başak
23° 14' 38"
True Node
Koç
15° 22' 55"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>