Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürekli sorgulamalar, ilişkideki beklentilerin diriliğinden olabilir. Yanlış yorumlarla, yanlış yargılara varıyorsunuz. İyimser ve umutlu arayışlarla ilişkinin sonsuzluğu kolayca ortaya çıkacak.

İşlerinizdeki durgunluk yavaş ama istikrarlı bir ivme kazanıyor. Yeni alacağınız haberlerle daha umutlu olacaksınız. Yeni yaptığınız görüşmeden çok şey beklerken, tersliklere de donanımlı olmalısınız.

Maddi bir sıkıntı içinde görünmemenizin altında akılcı bir denge var. İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz.

Müdahalenizin önündeki barikatı göremiyorsunuz. İki arkadaşınızın özel ilişkisine karışırken, ilişkinin türünü gözden kaçırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Büyük bir kalabalık içinde olacaksınız. Bu bir kutlama töreni olabilir. Ama bu toplulukta sevinciniz yarı buruk olacak. Dostluğa, arkadaşlığa çok önem veriyorsunuz. Yakında bir dostunuzla küskünlükleriniz var. Akraba ilişkilerinizde, bugünlerde sizden gizlenmeye çalışılan bir şeyler olduğuna dair bazı kuşkular barındırıyorsunuz. Ama bundan emin olamayacaksınız.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 16 Mayıs saat:07:55-27 Haziran saat:00:04 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, özgür olmak isteriz. Dokuz altı işlerle günün sınırlanmasından hoşlanmayız. Ekip halinde bir proje çalışmasına girebiliriz. Gönüllü çalışmalar da bu süreçte ön plandadır. Kronik sağlık şikayetlerimizi tekrar bir kontrol ettirmekte yarar vardır. Vücudu gevşetici egzersizler yararlı olur. Böylece enerjimizi doğru yönde kullanabiliriz. İşimizde tatmin olmak duygusu bu geçişte son derece önemli olacaktır. Farklı olan yeteneklerini, projelerini, tasarımlarını öne sürmek isteyen kişiler için bu tarih olumludur. Saat 10:04 Mars-Uranüs görünümü, bugünle birlikte Ağustos ve Eylül aylarında tekrarlanacak. Günlük yaşamın zorunlulukları, rutinliği, baskısı bugünlerde bizi stres altına alabilir. Yeni bir arayış, farklı bir yol, yöntem aramaya sevkedebilir. Üstümüzde baskı istemeyiz. Kısıtlanmaktan hoşlanmayız. Değişim arzusu, yeni bir şehre, ülkeye yerleşmenin işaretçisi olabilir. Bu iş-ilişki-eğitim nedeniyledir. Eski yaşamın yerini yenisi almaya başlar. Ancak sakin ve akıllıca ilerlenilmelidir. Bir anda verilen kararlar, bir anda uygulanan işler daha sonra sıkıntı yaratabilir. Evet bir gelişme, yenilik gündeme gelecek. Yerleşim yeriniz değişebilir, başka bir yerde hayatınızı kurabilirsiniz. Buna karşı durmak, inatlaşmak ne kadar yanlışsa, bunu düşünmeden hemen gerçekleştirmek de yanlış olur. İyice analiz edilmesinde yarar var.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığının ön planda olacağı bir gün. Bir yeteneğini keşfedip bunuolarak değerlendirebilirsin.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizi yapılandırma adına yapacağınız yeni girişimler çevrenizin de desteğiyle önemli bir aşama noktasına gelebilir. Ancak yine de fazla önemsemediğiniz detaylara dikkat etmeniz gerekebilir. Bu amaç doğrultusunda ilerlerken karşınıza çıkan açık düşmanlıkları ve rekabetleri bitirmek adına yapacağınız uzlaşmacı konuşmalar sayesinde zedelenmiş dostlukları yeniden tazeleyebilirsiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaptığınız işlerde, detayları kaçırmamanız üsteleriniz tarafından takdirle karşılanabilir. İletişiminiz hızlanıyor. Kendinizi net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Eleştirdiğiniz konularda, sert bir tavır sergileyebilirsiniz. Daha yumuşak ifadeler kullanmakta yarar vardır. İlgi alanlarınız hakkında araştırma yapabilirsiniz. Bu konuda kendinizi geliştirebilirsiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, hayatınızda girişimci davranacak cesareti ortaya koyabildiğiniz takdirde finansal gelirlerde artışhayatınızda ki istikrarlı gelişmeler kendinizi çok daha huzurlu hissetmenizi sağlayacaktır. Evli Başak'lar bu dönemde eşten gelecek destekle ilişkinizi güçlendireceksiniz. Dostlar yakın arkadaşlar ile ilgili sorunlarınızı da tam anlamı ile çözüme kavuşturabileceğiniz enerjilerle karşı karşıyasınız.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde bir yeni ay gerçekleşirken uzaklarla ilgili, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgili yeni bir sürece girebilirsiniz. Uranüs'ün yedi yıllık yeni transiti ise yabancılarla, yurt dışıyla bağlantılı, kişisel gelişimle ilgili alanda büyük, ani ve beklenmedik değişimlere işaret ediyor.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınıza enerjinizi aktaracaksınız. Daha fazla çalışacak ve sürtüşmelere açık olacaksınız. İş ortamlarınızda, az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılarınıza dikkat etmelisiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

15 Kasım'a kadar Kova burcuna yerleşen Mars, gündelik hayatınıza ekstra bir enerji katacak. Masa başı çalışmaktansa ömrünüz sokaklarda ya daseyahatlerinde geçebilir. Çalışma arkadaşlarınızla heyecanlı bir proje yürütürken bazen aranızdaki tansiyon yükselecektir. Herkesin iyi niyetli olduğunu unutmayın. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

16 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 48' 22" R
Ay
Boğa
29° 30' 09" R
Merkür
Koç
22° 38' 10"
Venüs
Boğa
11° 38' 57"
Mars
Koç
06° 22' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 17' 44"
Uranüs
Boğa
22° 50' 43"
Neptün
Balık
29° 09' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 09"
Lilith
Başak
24° 17' 48"
True Node
Koç
15° 17' 52"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>