Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz aşkı doyasıya yaşamak istiyorsunuz. Bedeli ne olursa olsun sevmek ve sevilmek istiyorsunuz. Bu yüzden karşınıza çıkan insanların konumları ile ilgilenmiyor, içinizdeki ateşi yakacak birisi olsun istiyorsunuz. Mümkün olduğunca çevrenizdeki insanlara karşı duygularınızı anlatma konusunda ketum davranıyorsunuz. Oysa onların iç dünyalarına girecek kadar onlarla iyi iletişim kuruyor,iyi bir dinleyici olarak onların her sırrını size anlatmalarına zemin hazırlıyorsunuz.

Bugün içinizdeki girişim yapma isteğiniz daha da artacak. Yeteneklisiniz ve hep aynı konular üzerinde çalışmak zaman zaman sizi sıkıyor. Monotonluktan hoşlanmıyorsunuz. Devamlı bir hareket halindesiniz. Bugün arkadaşlarınıza kafanızdaki projelerden bahsedebilir ve onların bu konulardaki düşüncelerini dinleyebilirsiniz ama sonunda siz kendinizce mantıklı olanı yapacaksınız.

Gelir durumunuz iyi ama harcamalarınızda fazla. Biraz daha tutumlu olup para biriktirebilirseniz istediğiniz şeylere daha kolay kavuşursunuz.

Yaşamdan beklentileriniz fazla. Hep geleceğe yönelmek yerine. Bugün elde ettiklerinizle de mutlu olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizle yaşadığınız sosyallik zamanınızın çoğunu alıyor. Sizi ihmalkar bulan başka bir çevre daha var. Onlarla yeterince ilgilenmediğiniz, onları arayıp sormadığınız düşünülüyor. Kendinizle çok barış halinde olduğunuz bir özelliğiniz, bugünlerde küskünlüklere neden olabilir. Sağlık konularında bazı yüklü harcamalar söz konusu olabilir.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Güneş-Pluto görünümü, saat 02:10 itibariyle etkilidir. Gelip geçici zevklerden ziyade, kalıcı ve uzun vadeli bir beraberliğe verdiğiniz önemin göstergesidir. Böyle bir enerji altında kişi ilişkisini gayet bilinçli bir şekilde gözden geçirir. İki farklı duygu arasında gidip gelmek mümkündür. Bir yandan ilişkinize sahip çıkarsınız diğer yandan bu ilişkide aksayan noktaları gerçekçi bir şekilde ele alırsınız. Bağlılık- sorumluluk arasında gidip gelen duygularınız kimi zaman sizi yorabilir. İlişkinin en başından bu yana izlediği rota eğer doğru bir yönde ise, hiç korkmayın. Ancak sorunlar varsa, her iki tarafın da oturup düşünmesinde yarar görüyorum. Saat 07:35 Ay-Satürn görünümü, isteklerini bize dayatmaya çalışan kişiler yüzünden sıkılmamıza yol açar. Oysaki siz, zaten sorumluluklarınızı bilen kişilersiniz. Bu kadar bencil olmalarına kızarsınız. Saat 09:50 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişki veya finansal anlamdaki sıkıntılara çözüm bulma arzumuzu işaret ediyor. Tabii ki kimseye eğilmeden, çıkarlarımızın farkında olarak hareket edeceğiz. Bunun tersi bir durum işimize gelmeyecek. Çünkü biliyoruz ki, bizi bizden başka kimse düşünmez. Onun için her şeye dikkat edeceğiz. Saat 16:30 Merkür-Mars görünüm etkisinde, önümüzdeki birkaç gün boyunca aceleci kararlardan kaçınınız. Bir projemiz varsa ve eğer para veya sponsor gerektiriyorsa, kimlerle bağlantıya geçebiliriz, bunlara bakalım. Kredi ve hukukla ilgili konularda haksız paylaşımlara karşı tedbirli olalım. Boşanma, çocukların kimde kalacağı, nafaka, ortaklaşa malların bölüşümü gibi konuları tekrar ele alalım. Hani kimse kimseye baskı kurmasın. Her şey adil olsun. İlişkide her iki taraf da, bencil davranmamalıdır. Tartışmaktan kaçınalım. Sevdiklerinizle beraber huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklentilerin artacağı bir dönem. Yükselen arzuların seni zorlayabilir. İsteklerinde acele etmemelisin.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gücünüzü aşan işlerde çevrenizdeki kişilerden yardım istemeniz sorunları halletmeniz açısından verimli olacaktır. Ofis ortamındaki arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı sorunlar oluşabilir. Dedikodulardan ve sizinle ilgisi olmayan olaylardan uzak durmalı, özel hayatınızda yaşadığınız ilişkiyi kimseye anlatmamalısınız.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal alanda biraz daha dengeli ve sabırlı olmaya bakmalısınız. Gereksiz korku ve endişelere kapılmamak gerekiyor.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kilonuzla ilgili değişiklikler sizi biraz yıpratabilir. Beslenme düzeninize daha fazla dikkat edin. Sofranızda eksik etmemeniz gereken besinlere dikkat edin!

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklentilerin artacağı bir döneme giriyorsun. İçinde yükselen arzular seni zorlayabilir. Ancak isteklerini ortaya koymak için acele etmemen gerekiyor. İçindeki hareketliliği yansıtabileceğin bir alan bulmak için ideal bir gün. Ancak şansını iyi kullanmak için gayret göstermen de gerekiyor. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Başak burcuysan, bir süre kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, sürpriz bir şekilde ailendeki bazı bireyler seni ziyarete gelebilir.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kolay sinirlenmeye ve tepki vermeye açık olacaksınız. Gezintilere çıkmak gerilimi aşağıya çekebilir. Sanatsal işlerinizde kendinizi çok güçlü göreceksiniz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ciddiye alınmak, otoritenizi sağlamlaştırmak için önemli bir gün. Duygusal ilişki kavramına bakış açınızı değiştirecek bir kişinin fikirleri üzerinizde çok etkili olabilir. Bu uzun soluklu bir başlangıcı yaşamınıza taşır. Çocuğunuzun geleceğe ait hedeflerini mercek altına almak istersiniz. Eski düzenden çıkıp yeni enerjilere kalbinizi sonuna kadar açın. Mistik konularla ilgilenen bir kişinin etkisinde kalabilirsiniz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklentilerinizin gerçekleşmemesi sizi fazlasıyla üzmüş. Endişeye kapılmayın. Beklediğiniz bir para elinize geçecek. Bunu iyi değerlendirin. Kalbinize yeni bir insan girebilir. Onu ani bir karşılaşma ile tanıyacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiden sürpriz bir hediye alabilirsiniz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 04" R
Ay
Oğlak
04° 13' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 44"
Venüs
Koç
29° 03' 59"
Mars
Balık
28° 30' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 29"
Satürn
Balık
16° 26' 09"
Uranüs
Boğa
22° 15' 28"
Neptün
Balık
28° 51' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 12"
Lilith
Başak
23° 09' 49"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>