Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ve sevgi konularında yenilik yapma isteği içinde olmanız mümkün. İlişkinizden memnun değilsiniz ve bunu açıklama gereğide hissetmiyorsunuz. Belki de karşınızdakinin de buna ihtiyacı olmadığını düşünüyorsunuz. Ama bu yaklaşımınız sizi büsbütün düşüncesiz biri haline getiriyor.

Kendinizi ruhsal yöndenyerinde gelişime açık hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Yalnız başınıza yürütebileceğiniz çalışmalar bugün daha verimli olacaktır. Dışsal faktörler sizi fazlasıyla etkileyeceğinden, bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermelisiniz.

Derinlemesine inceleme gerektiren konularla ilgilenebilir, araştırmalarınız için bilgi toplayabilirsiniz. Bugün kısa yolculuklarınızda birçok yeni bağlantı kurabileceğiniz görülüyor. Parasal konularda yapacağınız aktif çıkışlar, harcamalar gündeme gelse bile parasızlık çekmemeniz olası.

Hevesli ve girişkensiniz, ama bugün alacağınız riskli kararlar ve yeni adımlar beklenmedik engellerle karşılaşabilir. Kişilik çatışmaları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir geçmişte almış olduğunuz bir karar, yeniden düşünülerek ele alınmayı gerektirecek. Uygulama konusunda uzun süren çekinceleriniz olabilir. Çok canlı, hareketli bir kişiliğinizle çevrenizde aranılan birisiniz. Yapmayı planladığınız şeyleri geciktirmiyorsunuz. Bu hareketliliği birtakım kaçınılmaz nedenlerle, bir miktar azaltmak durumunda kalabilirsiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 13 Mayıs saat:15:40-30 Mayıs saat:02:49 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Merkür, maddi güvence, teminat, uzun vadelilik, farklı bir yere yerleşim, sakin, kaliteli, huzurlu bir yaşam düşüncemizin yükselişidir. Her zaman olduğu gibi Merkür-Boğa burcunda iken, garanti olgusunu şimdiden önemseyip meseleleri ölçüp tartalım. İyi bir analize ihtiyacımız olduğu kuşkusuz. Kimseye güvenemeyiz belki ama en azından hakkımız olan bir şey varsa, bunu da elde edip rahata kavuşmayı düşünmemiz gayet doğaldır. Bu geçişin yöneticisi Venüs, 19 Mayıs itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek. Eğitimle ilgili konular, parasal güvence ve yatırım gibi konular gündeminizde daha fazla yer alacak. Dil, din, renk ayırmaksızın, tüm canlıları şefkatle kucaklayan annelerimizin ve anne duyarlılığına sahip herkesin 365 gününü kutluyorum. Yavrularımızla birlikte nice mutlu günlere ulaşmamız dileğimle,

13 Mayıs 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi şans senden yana. Eğitim ya dahayatınla ilgili yeni fırsatlar çıkabilir. Düşünmeden adım atmamalısın.

13 Mayıs 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal medya ve yakın çevre iletişimlerinde gizli kalması gereken konuların açığa çıkması sizi bir hayli üzebilir. Bu durumda kime ne diyeceğini şaşırabilirsiniz. Durumu kurtarmak adına yapacağınız girişimler şu an için ters sonuçlar yaratabilir. Biraz sessiz kalmanız da ve dostlarınızı daha iyi seçmenizde fayda vardır.

13 Mayıs 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı endişe veren konular, haberler, ani gelişmeler söz konusu olabilir. Düşüncelerinizde daha yapıcı olmaya gayret etmelisiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akrabalarınızla yapacağınız görüşmeler size şaşırtıcı haberler getirebilir. Beklenmedik gelişmelerin yaşandığını öğrenebilir ve bunlardan memnuniyet duyabilirsiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda iletişim sorunları ile karşılaşabilir, anneniz ve kadınlarla iletişimde problemler yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz yükselecek ve kendinizi her alanda daha iyi ifade edebilme şansı bulacaksınız.

13 Mayıs 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sevdiğiniz insanla olan ilişkinizde bazı beklentilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Sorumluluklarla uğraşmak ve yenilerini üstlenmek sizi yorabilir.

13 Mayıs 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür, 30 Mayıs'a kadar Boğa burcunda seyahat edecek. Uzun zamandan beri yurt dışı ile ilgili ilerlemeyen konularda hızlı sonuçlar elde edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sözleşme imzalamak, para kazanmak, bol bol seyahat etmek, yabancılarla bir araya gelmek zamanı. Geleceğe yönelik karar alırken aceleci davranmamaya özen gösterin.

13 Mayıs 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 47' 60" R
Ay
Oğlak
02° 51' 25"
Merkür
Koç
16° 22' 09"
Venüs
Koç
28° 56' 17"
Mars
Balık
28° 26' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 02"
Satürn
Balık
16° 25' 35"
Uranüs
Boğa
22° 15' 06"
Neptün
Balık
28° 51' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 51"
Lilith
Başak
23° 09' 08"
True Node
Koç
15° 25' 06"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>