Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi güvencede hissetmek isteyeceğiniz ve istikrarınızı korumaya çalışacağınız bir gündesiniz. Duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz ve sevgi duygunuz artacak. Sevdiğiniz kişiyle uyumunuz genel anlamda iyi olacaktır ve düşünsel anlamda da güzel paylaşımlar içine gireceksiniz. Daha önceden yaptığınız bazı planları gerçekleştirmeye çalışacaksınız.

İş yaşamınızda mantıklı kararlar alacağınız ve uzun vadeli projeler üzerinde çalışacağınız bir gündesiniz. Kendinizi ve fikirlerinizi iyi ifade edeceksiniz ve çevrenizdeki insanları bu şekilde etkilemeyi başaracaksınız. Bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecek ve moralinizi düzeltecektir. Bir süredir devam eden bir sorununuzu bugün zorlanmadan çözebilirsiniz. Temkinli bir şekilde hareket etmeniz ve detaylara dikkat etmeniz size bazı vantajlar kazandıracaktır.

Maddi konularda genel olarak verimli etkiler altında olacağınız ve başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Çalışmalarınızda dikkatli olacaksınız ve uzun vadeli projelere yöneleceksiniz. Alacağınız kararların ve yapacağınız girişimlerin sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

Bazı küçük sorunlarınızı çözebilir yada sorunlarınızdan bir süre içinde olsa uzaklaşma imkanı bulabilirsiniz. İç dünyanızda bir rahatlama hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Girişimci özelliklerinizi ön plana çıkartıp kendinize oldukça güvendiğiniz bir konuda, kararlılığınızı etkileyebilecek yeni gelişmeler söz konusu. Günlük yaşamın sorunları, üzerinize aldığınız aşırı yüklerden kurtulmanızı gerektiriyor. Sorumluluğu bir ihtiyaç gibi görmemelisiniz. Bunu kanıksamanız, kendinizin bazı gereksinimlerinizi zamanla unutmanıza yol açabilir.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, dünden bu yana Ay-Balık burcunda seyrini sürdürüyor. Bugün saat 13:27 de Neptünle kavuşum yapıyor. Düşleriniz ve vizyonunuzu, önsezileriniz ve ilham gücünüzü, sadakat duygunuzu yükselticidir. Böyle bir etki altında, ileriye yönelik hedeflerinizi inançla gerçekleştirme kuvveti kazanabilirsiniz. Saat17:25 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, partnerimizin bizi anlamasını dileriz. Ortaklaşa bir hayat ve elbirliğiyle anlaşmaktan yanayız. Saat 19:44 Ay-Venüs zorlu görünüm etkisinde, karşınıza çıkan kişi bir anda başınızı döndürebilir ve aradığınız sevgiyi size sunabilecekmiş gibi görünebilir. Ancak bize düşen tabii ki gerçeklerle hareket etmeyi bilmektir. Saat 20:58 Ay-Güneş olumlu görünümü, başkalarıyla ortak hareket etmek ve farklı düşüncelere saygı göstermek anlamındadır. İşimize gelmese de, bunu yapmakta yarar var. Saat 23:13 Ay-Pluto görünümü, başkalarıyla ortak hareket etmek ve farklı düşüncelere saygı göstermek anlamındadır. İşimize gelmese de, bunu yapmakta yarar var. Sevgi çiçekleri yüreğinizde umutla açsın. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmalarını hızlandırırken önemli detayları gözden kaçırabilirsin. Kredi ödemeleri seni zorlayabilir.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişiklikten korkmanız ve alışkanlıklarınızdan nasıl kopacağınızı tam olarak bilememeniz sizi bugün biraz yorabilir. İnsanlara hizmet etme duygunuzu biraz daha karşılıklı hale getirmenizde fayda vardır. Hem maddesel hem de duygusal yönde güvende olma ihtiyacınız sizi bazı gerçekleri düşünmekten alıkoyabilir.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hedeflerinize ulaşmak için alternatif programlar yapabilirsiniz. Takip ettiğiniz işlerinizde daha dikkatli olmanızda fayda vardır. Gün içinde yapacağınız anlaşmaları iki kere kontrol ederek yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde denge kurmak istediğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Annenizle ilgili konular göz ardı etmeyin.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı açıklamakta geç kalmayın. Zaman su gibi gidiyor. Aşk konusu biraz da fedakarlık gerekiyor. Geçmiş sizlere her zaman anılarınızı tazeletmek için bir neden.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çift ruhlu günün etkisi altındayız. Çalışmalarına hız kazandırmak isterken önemli detayları gözden kaçırabilirsin. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, kredi ödemeleri seni biraz zorlayabilir. Sosyalleşmeye ihtiyacın olduğu bu süreçte, arkadaşlarının yaptığı organizasyonları es geçme? İlişkisi olan yahut evli bir Başak burcuysan ortak arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Ailede yaşça büyük bireylerin anlaşmazlıklarına son vermek isteyebilirsin. Bugün aynı zamanda kardeşinin evliliği ile ilgili yaşadığı problemler gün yüzüne çıkabilir.

10 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda güzel bir seyahat gündeme gelebilir. Sevdiğiniz insana karşı şefkat dolu olacaksınız. Aranızdaki sorunları daha gerçekçi bir şekilde ele almanız gerekiyor.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün tüm gün Balık burcunda seyahat edecek olan Ay, partnerinizin duygusal iniş, çıkışlarını tetikleyecek. Bağımlı olduğu fikir ve konulara takılı kalır. Onu ikna etmek sizin için zordur. Olayları kendi akışına bırakmakta fayda var. Bazen zihin yerine kalp daha doğru karar verir. Alkolü abartmadan keyifli yemeğe zaman ayırarak kendinizi ödüllendirin. Balık

10 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

10 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 08' 43" R
Ay
Yay
24° 02' 01"
Merkür
Koç
16° 13' 09"
Venüs
Koç
28° 06' 28"
Mars
Balık
27° 54' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 38"
Satürn
Balık
16° 21' 56"
Uranüs
Boğa
22° 12' 49"
Neptün
Balık
28° 50' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 33"
Lilith
Başak
23° 04' 39"
True Node
Koç
15° 27' 13"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>