Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sıkıntılı bir gün olacak. Sevgilisi olan Kovalar sevgilileri ile sert bir tartışmaya girebilir, yalnız Kovalar ise aşk hayalarındaki boşluk sebebiyle bunalımlı anlar yaşayabilirler.

Bugün sizin için yorucu bir gün olacak. Rutin işlerinizin yanı sıra insanları yaptığınız işle ilgili ikna etmeye çalışacaksınız. Ancak aldığınız sonuç yorgunluklarınızı unutturacak

Bir dostunuz sizden borç istemek zorunda kalacak. Aslında kendinize ayırdığınız bir miktar parayı , onu kırmamak için borç olarak vereceksiniz. Fakat bu durum moralinizi bozacak.

Kendinizi çok fazla yoruyorsunuz. Beslenmeniz konusunda da çok dikkatsizsiniz. Bugün sağlıksız beslenmeniz sebebiyle problemler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dostlarınıza öneriler götürebilirsiniz. Bu önerilerin değerlendirilmesi, bazı kırgınlıkların unutulduğu anlamına gelecek. Çevrenizdekilerin sizin enerjinize ve canlılığınıza ihtiyaçları var, bunu da talep ediyorlar. Zaman, zaman bu taleplere boyun eğmek zorunda kalmak sizi bazen sıkıyorsa da, kimi özensizliklerinizi hiç gerektirmiyor.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 01:08 Ay-Neptün karşıtlığı, huzur bulmak, güzel sözler söylemek, endişelerimizden kurtulmak arzumuzu işaret ediyor. Gönlümüz huzur bulmak ve problemleri geride bırakmak isteyecektir. Buna fazlasıyla ihtiyacımız var. Saat 06:58 Ay-Venüs karşıt görünümü altında ilişkiniz, evliliğiniz veya partnerinizle alakalı konularda kendinizi güçsüz hissedebilir ve sorunlarınızın bir an önce çözüme kavuşması gerektiğini düşünebilirsiniz. Böyle bir açı altında yapmanız gereken yaşadığınız ilişkiyi gerçekçi bir şekilde gözden geçirmek ve durumların kendiliğinden çözüme kavuşmasını beklememektir. Sonuçta bir problem varsa, mücadele edilerek hasarın onarılması gerekir. Saat 14:39 Ay-Pluto görünümü derinlerinizde bulunan tüm gizli duyguları ortaya çıkartıcıdır. Ne olacaksa bir an önce yapılmalı ve isteklerime kavuşmalıyım diye düşünebilirsiniz. Saat 22:02 Ay-Mars görünüm etkisinde ilişkinizde nelerin yanlış ve doğru olduğunu düşünmenize neden olur. Hoşunuza gitmeyen tavır ve gelişmeler yüzünden kafanız karışır. Benim size tavsiyem hem kendinize hem de partnerinize karşı gerçekçi olunuz. Bu sizi çelişkiden kurtarır. Umut verici yeni gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını dengelemekte zorlansan da, soğukkanlı ve dingin duruşundan ödün vermeyeceksin.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ilişkiler gündemde. Finansal durumunuzu dönüştürmeniz gereken önemli etkileri hayatınıza katmak ve yükseltmek isteyeceksiniz. Otorite figürleri ile maddi konuşmalara dikkat!

16 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz konularda gelişmeler olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba gösterebilişiniz. Tartışma olabilecek konulardan uzak durmalısınız. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şikayet dinleyecek zamanınız olmayacak bugün. Sevgiliniz size güven verecek ve onunla daha da mutlu olacaksınız. Onun özel eşyalarına göz atmaktan vazgeçin.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız yerlerde duygusal sorumluluklarınızla yüzleşebilirsiniz. Özel hayatınızda duygusallığınız yüksek çalışabilir. Sevdiğiniz insanla sürtüşmeler yaşayabilirsiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinize ve kendinize odaklı yaşayacağınız, iç huzurunuzu yükselteceğiniz ve sevdiklerinizle çoğaldığınızı fark edeceğiniz bir Ay günü deneyimleyeceksiniz.Zevk aldığınız etkinliklere odaklı, önünüzdeki dönemde size fırsat sağlayabilecek detayların irdelemesine zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Günün teması detaycı, bilgiç bir tutumla kararlarınızı gözden geçirmek ve önünüzdeki dönem gerçekleştireceğiniz tüm olasılıkların işler hale gelmesi için analiz yapmak olacaktır. Pimpirikli davranışlarınız antipati toplayabilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Olumlu bir yaklaşım içinde olabilirsiniz. Katılığınızı bırakıp esnek olmayı başarmalısınız, aslında bunu yapabilirsiniz. İçinizdeki korkular bu sefer sizi sindirmek yerine harekete geçmenizi sağlayacak. Bu arada sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

16 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 41' 02" R
Ay
Boğa
12° 46' 28" R
Merkür
Koç
21° 36' 15"
Venüs
Boğa
10° 13' 17"
Mars
Koç
05° 29' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 42"
Satürn
Balık
17° 12' 14"
Uranüs
Boğa
22° 46' 41"
Neptün
Balık
29° 07' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 24"
Lilith
Başak
24° 10' 05"
True Node
Koç
15° 22' 12"
Son Güncelleme : 07/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>