Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sıkıntılı bir gün olacak. Sevgilisi olan Kovalar sevgilileri ile sert bir tartışmaya girebilir, yalnız Kovalar ise aşk hayalarındaki boşluk sebebiyle bunalımlı anlar yaşayabilirler.

Bugün sizin için yorucu bir gün olacak. Rutin işlerinizin yanı sıra insanları yaptığınız işle ilgili ikna etmeye çalışacaksınız. Ancak aldığınız sonuç yorgunluklarınızı unutturacak

Bir dostunuz sizden borç istemek zorunda kalacak. Aslında kendinize ayırdığınız bir miktar parayı , onu kırmamak için borç olarak vereceksiniz. Fakat bu durum moralinizi bozacak.

Kendinizi çok fazla yoruyorsunuz. Beslenmeniz konusunda da çok dikkatsizsiniz. Bugün sağlıksız beslenmeniz sebebiyle problemler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dostlarınıza öneriler götürebilirsiniz. Bu önerilerin değerlendirilmesi, bazı kırgınlıkların unutulduğu anlamına gelecek. Çevrenizdekilerin sizin enerjinize ve canlılığınıza ihtiyaçları var, bunu da talep ediyorlar. Zaman, zaman bu taleplere boyun eğmek zorunda kalmak sizi bazen sıkıyorsa da, kimi özensizliklerinizi hiç gerektirmiyor.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda aklınızda birçok plan olabilir. Seyahat, eğitim, yurt dışı ve hukuki konularınıza vakit ayırabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Beklediğiniz haberler varsa bugün olumlu gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Saatler 21:33 olduğunda Ay boşluğa girmiş olacak. Bu süreden sonra herhangi yeni bir plan ya dayapmayın. Özellikle internet üzerinden seyahat, yurt dışı ve eğitim başvurularınızı ertesi güne bırakın. İşlemleriniz askıda kalabilir. Sevgiler, Astromeri

16 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Güzel günleri düşünüyorsun!Bugün kendini günlük yaşamını organize etmeye, finansal durumunu güçlendirmeye ve geleceğe dair nasıl sağlam adımlar atacağına dair planlar yapmaya adayabilirsin. Önceliklerini daha net görürken, aslında ne istediğine işte tam bugün karar vereceksin. Ticaretle ilgilenen bir Başak burcuysan senin için önemli bir gün. Kendinle gurur duyacaksın ve sorumluluk almanın o kadar da korkutucu olmadığını anlayacaksın. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, kendine güvenen hareketlerin ile ummadığın kişinin dikkatini çekebilirsin. Yurtdışı bağlantıları, seyahatler, uzak akrabalardan gelecek haberler hızlı günleri işaret edecek. Hukuksal konularda güzel gelişmeler olabilir. Geçmiş sana bugün kendini hiç beklenmedik noktalarda hatırlatacak. Güzel günleri düşünmek, iyi hissettirecek.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranızda yanlış iletişimler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Beklentilerinizin artmasına izin vermeden daha fazla günü yaşamaya özen göstermelisiniz.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmek daha kolay olabilir. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Kişisel harcamalarınızla ilgili bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Yönünüzü netleştirmek istediğiniz zamanlar olabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşmak için uygun bir gün.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gönül ilişkinizde sevgiden fazla saygı arayışı içindesiniz. Bir takım korku ve endişelere yer açmayın. Partneriniz sizi hem seviyor hem de sayıyor.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

16 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişten gelen vadesi dolmamış borçları yapılandıma arzunuz söz konusu. Gün boyu yüksek beklentiler stres yaratır. Uzaktan gelen haberlerle şaşırabilirsiniz. Bugün çocuklarla ilgili harcamalar olabilir.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Yurt dışı gezileri, akademik bağlantılar, yabancılarla diyalog, sınavlar, tanıtımlar, web sitesi çalışmaları, medyayla ilişkiler, seminerler, duyurular için efektif bir gün. Kendinizi topluluklar önünde iyi ifade edersiniz. Uçak seyahatlerinde tanışacağınız insanlar önem kazanır.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Olumlu bir yaklaşım içinde olabilirsiniz. Katılığınızı bırakıp esnek olmayı başarmalısınız, aslında bunu yapabilirsiniz. İçinizdeki korkular bu sefer sizi sindirmek yerine harekete geçmenizi sağlayacak. Bu arada sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

16 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 12' 16" R
Ay
Koç
20° 23' 17" R
Merkür
Koç
20° 21' 31"
Venüs
Boğa
08° 20' 24"
Mars
Koç
04° 18' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 09"
Satürn
Balık
17° 04' 51"
Uranüs
Boğa
22° 41' 23"
Neptün
Balık
29° 04' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 24"
Lilith
Başak
23° 59' 55"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 06/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>