Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir takım kurgular olarak değerlendirdiğiniz kıskançlıkların altının pek de boş olmadığı düşünülüyor. Partnerinizde, kendinizle dürüstçe hesaplaşmanızı gerektiren bazı rahatsızlıklar var.

İlişki sorunları gündeme getirilip ortak çözümler aranabilir. İşyerinizde yeni tanışmalar, yeni yakınlaşmalar söz konusu. Son günlerdeki yoğunluk, bir nefes aldırma sürecine sokacak sizi.

Yakın bir gelecekte sorumluluklarınızın bir kısmından kurtulma olasılığınız var. Bugünlerde daha sıkı para politikaları yararlı olabilir. Yeni harcamaların kaçınılmazlığı, yeni bütçe hesaplarını gerektirecek.

Bazı yakınlıklarınızın çok samimi olarak yeniden değerlendirilmesi gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde şaşkınlıklara hazırlıklı olun. Sizi büyük bir sevinç bekliyor. Sevincin büyük olmasında, hayata bakışınızdaki değişiklerin de etkisi olacak. Yakın günlerde yaşadığınız bir olayın etkisini hala üzerinizden atamamış görünüyorsunuz. Tanık olduğunuz bu durum, belli fasılalarını beğenmediğiniz yaşamınızın değerini anlamanıza neden olmuş gibi.

16 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 09:38 Ay-Merkür görünümü, siz gizliden gizliye yoran meseleleri, başkalarıyla olan her türlü bağlantınız, hedeflerimizi, mesleki alanda ortaya koymak istediklerimizi mantıklı bir şekilde ele almanız gerektiğini gösteriyor. Dış dünyadaki gelişmelere kayıtsız kalmayalım. Gelişimimize katkıda bulunacak insanlarla ilişkimizi koruyalım. Kendimize inanalım ve güvenelim. Saat 11:06 Ay-Pluto görünümü, aşkta tutkuların etkin olmasını sağlıyor. Problemli bir ilişkiniz varsa, kopmak yerine birbirinize daha fazla çekildiğinizi hissedersiniz. Bu durumda cinsellik bir hayli etkilidir. Kızarsınız, sıkılırsınız ancak vazgeçmeniz zordur. Ben derim ki, bu ilişkiden ne kadar eminsiniz? Kendinizi iyi tanıyorsanız, yaşadığınız ilişkinin adını net olarak koyabilirsiniz. Hem öyle hem böyle duygular bu ilişkide gerginliğe neden olabilir. Saat 18:50 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla bütünleşmekte, onları anlamakta zorlandığımızın göstergesidir. İç dünyamızda bizi rahatsız eden, özgürlüğümüzün önüne engeller koyan ailevi konulardan sorumluluklarımıza kadar her şeyi gözden geçiririz. Saat 22:26 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, hedef-ümit-ailevi yaşam-güvenlik-idealleriniz konusunda bir hayli hassas düşünmenizi ve hayatınızı garanti altına almak isteğinizi gösteriyor. Kişi kaybetmemek için doğal olarak dikkatli olmaya çalışıyor. Koç burcunda ilerleyen Ay, aktif ve bir an önce sonuç almak isteyen kişinin, yanlış kararlar vermesine, eş veya ortaklar yoluyla zorluklar yaşamasına sebep olabilir. İnsan kaybetmemek isterken, birileri tarafından kayba uğrayabilir. O nedenle bastığınız yere dikkat ediniz. Kimseye kefil olmayınız, durumunuza, amacınıza göre bir yol belirleyiniz. Mutlu Pazarlar dileğimle,

16 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün biraz gergin olabilirsiniz. Düşüncelerinizi karıştıran durumlar hakkında değişen fikirler içine girebilirsiniz. Katılacağınız davet ve toplantılardan beklemediğiniz bir keyif alacaksınız. Gittiğiniz toplantılarda karşılaşacağınız kişileri etkileyecek kadar çekici görünebilirsiniz.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişi yumuşak bir geçişle bırakmanız yenin doğabilmesine fırsat vermektir. Daha sağduyulu olarak geçmiş hesaplaşmalardan uzaklaşmanızda fayda var. Hürriyet Aile /

16 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal konularda ve ailevi işlerde bazı sıkıntılar, krizler olsa bile, alacağınız destek sayesinde her şey daha anlamlı hale geliyor.

16 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gülmeye çok ihtiyacınız var. Sıkıntılarınız sizi bunaltmış durumda. Pes etmeyin. Biraz daha sabırla olursanız her şey yoluna girecek. Aynı hataları yapmayın.

16 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin, hislerinizin güçlü olması sizi araştırma gerektiren yöneltebilir. Merak duygularınızın yüksek olması kapalı, gizli konulara çekilmenizi kolaylaştırabilir. Karşınıza çıkan güçlü kişilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.

16 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa parasal konular önem kazanmaya başlayacak. Bulunacağınız ortamlarda parasal konularla ilgili kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Etrafınızda hızla olup biten olayları bugün farklı gözlerle görebilir ve hayatı anlamlandırmaya çalışabilirsiniz.

16 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün depresif olma, panik atak geçirmek gibi konuları kendinizden uzak tutun. Bu tarz kişilerin sinirli yapılarından da etkilenmeniz mümkün. En iyisi sessiz iletişimi seçim yüz yüze görüşmelerinizi e-mail ya da mesajla gerçekleştirin. Herkesin endişeli tavrı iyi niyetli eleştirilerinizi yanlış anlamaya neden olabilir.

16 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

16 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 59' 34" R
Ay
Aslan
10° 44' 07" R
Merkür
Koç
28° 17' 48"
Venüs
Boğa
18° 15' 24"
Mars
Koç
10° 28' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 01"
Satürn
Balık
17° 41' 51"
Uranüs
Boğa
23° 09' 25"
Neptün
Balık
29° 17' 45"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 11"
Lilith
Başak
24° 53' 31"
True Node
Koç
14° 53' 26"
Son Güncelleme : 14/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>