Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aklınızdan geçen sürprizi yapmaktan vazgeçebilirsiniz. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, ama bugün sabrınız taşabilir. Kapris yaptığının kendisi de farkında gibi. Sabrınızı test eden tavırlar sizi zaman, zaman sıkabiliyor.

Kısa vadede herhangi birproblemi görülmüyor. Başarınızda şansın payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek. Karşılıklı memnuniyet, sorun yaratmıyor.

Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmemelisiniz. Bugün yine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Bu konudaki uyarılara kulak asın. Kendinize verdiğiniz sözü tutamıyorsunuz.

Aklınızdan hiç geçmeyen bir yakınlığa hazır olun. Hiç ummadığınız biri şu günlerde size hayranlığını dile getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerdeki hareketlilik enerjinizi alıp götürmüş gibi. Bu aralar biraz dinlenmeniz, enerji depolamanız gerekebilir. Yaptığınız, yaşadığınız hiç bir şeyden kolayca pişmanlık duymuyor ama ders çıkarmayı çok iyi biliyorsunuz. Bugün geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin muhasebesini yapıp hatalarınızla bir kez daha yüzleşeceksiniz.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 03:29 Ay-Merkür görünümünde, ilişki vehayatınızla ilgili meseleleri gerçekçi bir şekilde ele almanızda yarar var. Bazen fazla özverili davranmak, gerçekleri göz ardı etmemize, bu yüzden verilen sözlere inanmamıza neden olabilir. Sözler ne kadar doğru, güvendiğimiz insanlar ne derece iyi niyetli diye bir bakmamız faydalı olur. Saat 10:44 Ay-Satürn görünümü, partnerimizle sevgi bağı kurmak, duygularımızı paylaşmak, ondan ilgi görmek isteğimizi işaret ediyor. Buna ihtiyacımız var. Çünkü şu aralar sorumluluklarımız bizi yoruyor. Saat 14:32-20:54 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Birileriyle takışmaktan veya fazlasıyla iyi niyetli davranıp kendimizi ezdirmekten uzak duralım. Bu zaman içinde, kolayca aşık olmamız veya bize söylenen bir söze inanmamız mümkündür. Bazen bir mesele üzerinde kolaylıkla dağılırız bazen toparlanmaya çalışırız, kimi zaman da ipin ucunu kaçırıp, ne olacaksa olsun diyerek boş veririz her şeye. Zorluklarla uğraşmak istemeyiz. Saat 20:54 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay etkisi altında, bencil düşünen, sadece kendi çıkarı için bizi kullanan veya kullanmaya kalkan kişilere, dünyaya savaş açmamız anlamındadır. İnsanların menfaatlerini nasıl da ihtirasla koruduklarını düşünürüz. Kendimize bir bakalım. Biz kimler için ne özveride bulunmuşuz ve kimler bizim yaptığımızın kıymetini bilmemiş. Bazen tedbirli olmak iyidir. Huzurlu, keyifli, mutluluk dolu bir Cumartesi geçirmeniz dileğimle,

17 Haziran 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün dışarı çıkmaya niyetin olmasa da sürprizler seni bekliyor. Arkadaşlarının sorunlarıyla ilgilenebilirsin.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tavrınızda ki sert etkiler toparlanması zor durumlara yol açabilir. Trafikte dikkatsizlikten dolayı ufak sıkıntılar yaşayabilirsiniz temkin! Hürriyet Aile /

17 Haziran 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde ilişkilerinizde ve ailenize yönelik konularda daha farklı düşüncelerle karşılaşabilirsiniz. Daha fazla tolerans göstermeye bakın.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnce hesaplar peşindesiniz. Hukuksal sorunları olanlar için, güzel gelişmeler mevcut. Beklediğiniz yazışmalardan istediğiniz cevapların gelmesiyle rahatlayacaksınız.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

17 Haziran 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel yaşantınızda kabullenici ve biraz da fedakâr davranabilirsiniz. Sevdiğiniz insan bazı davranışlarıyla size ilgi çekici gelebilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelmek ruhen sizi rahatlatacak.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İki gündür süren ikili ilişkilerdeki sonuçsuz kalan diyaloglar bugün son bulur. Özellikle öğleden sonra üzerinizdeki canlılığı hissedersiniz. Duygusal iniş çıkışlara açık bir gün olacak. O yüzden ani karar almayın.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz. Uzun seyahatlere çıkmayı ne zamandır düşünüyordunuz.

17 Haziran 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 10" R
Ay
Oğlak
09° 56' 25"
Merkür
Koç
16° 30' 49"
Venüs
Koç
29° 35' 49"
Mars
Balık
28° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 30"
Satürn
Balık
16° 28' 28"
Uranüs
Boğa
22° 16' 56"
Neptün
Balık
28° 52' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 40"
Lilith
Başak
23° 12' 41"
True Node
Koç
15° 23' 37"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>