Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Başlangıçta açtığınız bütün kredileri cömertçe harcadı. Şimdi ona en ufacık yakınlık bile göstermek istemiyorsunuz. O ise sizin değerinizi ayrıldıktan sonra anladı. Yeniden birlikte olmak için elinden geleni yapıyor. Dostlarınızdan da destek istiyor ama siz kesin olarak bittiğine eminsiniz.

Bu aralar tek sorunsuz alanınızyaşamınız. Çok doyumlu ilişkiler içinde, çok sevdiğiniz bir işi yapıyorsunuz. Kimse sizden takdirini esirgemiyor. Üstelik ekonomik olarak da memnunsunuz.

Önemli bir parasal sorun yaşamamakla birlikte zaman zaman daha çok kazanmayı arzu ediyorsunuz. Bütün dünyayı gezmek gibi çok pahalı bir hayaliniz car çünkü.

Fazla iyimserliğiniz nedeniyle bazen kaybediyorsunuz ama kazandıklarınız kaybettiklerinizden fazla. İyimserliğinizi sorgulamaktan vazgeçin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekileri sorunlarınızla üzmemek için her şeyi kendi başınıza yaşamayı tercih ediyorsunuz. Ama bu tür paylaşımlara çok açık, bu anlamda donanımlı dostlarınız var. Hafta sonunu yine tek başınıza kafanızı ve ruhunuzu dinlendirerek geçirmek istiyorsunuz. Yakınlarınız buna izin vermeyecekler. Sizin de katılacağınız programlar yaptılar bile.

17 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 09:33 Ay-Neptün olumlu görünümü, endişelerinizi, korkularınızı bir yana koyarak, gelişmeye, bilgilenmeye önem verecek ve ideallerinize sahip çıkabileceksiniz. İlişki problemlerinizi içinize atmak yerine, bunları ılımlı bir şekilde çözümlemek isteyebilirsiniz. Saat 11:17 Ay-Venüs kavuşumu, çevrenizle olan her türlü paylaşımınızda inandığınız ülkünüz, değerleriniz, çevreniz, aileniz, sevdiklerinizin son derece önem taşıdığını gösteriyor. Başarılı olmak, gücünüzü kanıtlamak arzunuz son derece yüksek. Bütün yaşadıklarınıza inat yine de ayakta durmaktan yanasınız. Saat 17:25 Merkür-Mars görünümü, eviniz veya şahsi harcamalarınızın düzgün bir bütçe çerçevesinde gerekli ve gereksizler tespit edilerek yapılması yararlı olur. Böylece açılmamış olursunuz. Yolculuklar, değişiklikler, yenilikler aceleye getirilmemelidir. Saat 21:15 Ay-Pluto görünüm etkisinde sizi üzenleri affetmezsiniz. İntikam duygusu öylesine etkili ki, avınızı kıstırmak için sabırla bekleyebilirsiniz. Ancak bugün beklemeye pek tahammülünüz yok. Ne olacaksa bir an önce yapılmalı ve isteklerime kavuşmalıyım diye düşünebilirsiniz. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olaylara hakim olmakta zorlanabilirsin. Senin için önemli olan, hedeflerini şaşırmamak olacak.

17 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim kurarken daha dışa dönük ve samimi bir tavır sergileyebiliriz.

17 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerle ilgili sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha duyarlı olmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi değiştirebilir. Bazı konularda sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Bitişler söz konusu. Gün içinde kararsızlık yaşayabilirsiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konulara yönelik gelişmeler beklediğinizden farklı olabilir. Fakat, dikkatinizi dağıtmayıp olayların gelişmesini bekleyin. Aslında istekleriniz yüksek. Sorunların üstesinden gelebilecek enerjiye sahipsiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Konuşmaktan, sohbet etmekten keyif duyacağınız bir gün olabilir. Yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı kelimelere dökmekte zorlanmayabilirsiniz. Kardeşlerinizden, komşularınızdan alacağınız haberlere sevinebilirsiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile hayatınızda fikirlerinizi dile getireceksiniz. Parasal yatırımlarınızı ve birikimlerinizi ailenizle paylaşacaksınız.

17 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün ile Venüs arasındaki olumlu etkileşim, uzun zamandır devam eden ikili ilişkinizde ruhsal bir açılım yaşamanıza neden olur. Partnerle aranızdaki bağı duygusal düzeyde güçlendirirsiniz. Onun yeteneklerini takdir etmek istersiniz. Gösterilen duygusal farkındalık ve fedakarlık sizin açınızdan paha biçilmez olacaktır.

17 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

17 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 11" R
Ay
Terazi
04° 30' 00"
Merkür
Boğa
04° 03' 10"
Venüs
Boğa
23° 48' 03"
Mars
Koç
13° 54' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 50"
Satürn
Balık
18° 00' 21"
Uranüs
Boğa
23° 25' 07"
Neptün
Balık
29° 24' 13"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 55"
Lilith
Başak
25° 23' 30"
True Node
Koç
14° 56' 17"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>