Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu bir daha görmeyi düşünüyorsunuz. O halde hazırlıklı olmalısınız. O, şu günlerde ansızın karşınıza çıkabilir. Birlikte yaşadıklarınız belleğinizden çıkarma gayretleriniz pek işe yaramıyor.

Yakındailişkilerinizde müthiş sevinçler yaşayabilirsiniz. Öteden beri isteyip hazırlıklarını yaptığınız bir değişiklik, gerçeğe dönüştüğünde sizi biraz ürkütebilirse de cesur olmanızda yarar var.

Parayla ilgili moral ilişkiniz sürekli değişkenlik gösteriyor. Bir gün müthiş bir parasızlık çekerken, ertesi gün para sıkıntınızdan kurtulmuş olabiliyorsunuz. Şansınıza bir yere kadar güvenmelisiniz.

Hayatınızın her alanında özel zevklerinize ayıracak zamanı mutlaka bulmalısınız. Onlarla uğraştığınız günlerde çok daha huzurlu oluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir ziyaretle ilgili çevrenizde bir hoşnutsuzluk yaşayabilirsiniz. Ziyaretin arkasındaki günlerde biraz canınız sıkılacak gibi görünüyor, ama geçici. Akraba ilişkilerine çok bağlısınız. Bu yüzden kendi problemlerinize onlarınki de katılınca, sorunlar katlanıyor. Ama bu durumdan memnuniyet duyabilecek kadar soylu bir yüreğiniz var.

12 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 06:07 Ay-Venüs görünümü, fikirlerimizi tutkulu, dikkatli ve oldukça detaylı şekilde ifade etmemizde etkindir. Gözümüzü dört açarız. Saat 08:26 Ay-Jüpiter görünümü, çevrenizle kurulan güçlü bağın işaretçisidir. Destekleyici sözler duyarsınız. İnsanları ikna kabiliyetiniz gayet yüksektir. Saat 12:31 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, aklınıza yatan bir şeyi yapmak istersiniz. Birileri veya şartlar buna engel olmasın diye her türlü tedbiri almaya çalışırsınız. Saat 16:23 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız öylesine hazır ki, her durumu, her meseleyi, her insanı, hatta hayatı, yaşanılanları belli kriterlere dayandırmaya. Öyle ki, mesafeler koyuyoruz dünya ile aramıza. Öyle kolay ele geçirmek, iki çift güzel sözle size ulaşmak zor gibi. Olması gerekenler, neden olmadı diyerek kendimizi yormalar, sonra da kategorize ettiğimiz her şeyden yorulmalar. Oysaki bu karşıtlığın diğer ucundaki Neptün bizi, yanlış anlaşılmaları, nedenleri niçinleri bir yana koyarak, kurallar dışına çıkmaya çağırıyor. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her alanda temizlik günü! Bir süredir yalnızca sorunlarıyla gelen arkadaşından vazgeçebilirsin.

12 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni ve orijinal bazı yaklaşımlarla ilişkiler konusunda deneyimler yaşayabilirsiniz.

12 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın ilişkilerinizde daha sakin ve dengeli olmaya bakın. Ailevi durumlarla da yakından ilgilenebilirsiniz.

12 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat çekmek bugün sizler için çok önemli. Eski partnerinizi ancak böyle kıskandıracağınızı düşün-dürüyorsunuz. Oysa herkes kendi yolunda zaten. Hayallere kapılmayın..

12 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

12 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayata bakış açınızla, parasal konulara bakış açınız bir olmayabilir. Farklılıkların sizi besleyeceğini unutmayın. Devamlı değişerek çevrenizi zorlamayın. 

12 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün burcunuzda seyahat ederken yıldız gibi parlayacaksınız. Detoks yapmak, cilt bakımı yaptırmak, güzelliğinize odaklanmak için harika bir hafta sonundasınız. İkili ilişkilerinizde uyum, ahenk duyguları hakim olur. Sevdiklerinize faydalı olmak için elinizden geleni yaparsınız.

12 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

12 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 18' 35" R
Ay
Koç
06° 48' 46"
Merkür
Koç
19° 40' 18"
Venüs
Boğa
07° 12' 09"
Mars
Koç
03° 36' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 08"
Satürn
Balık
17° 00' 19"
Uranüs
Boğa
22° 38' 11"
Neptün
Balık
29° 03' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 22"
Lilith
Başak
23° 53' 46"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>