Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size bağlılığı hayatınızı keyifli hale sokuyor. İlişkinizin sağlığı açısından, statükocu öğütlere kulaklarınızı tıkamanızda yarar var. Bugünlerde baş başa bir yolculuk görünüyor.

Özel olarak titiz ve düzenli bir gününüzdesiniz. Hırslı bir dönemde olmanız, işle ilgili engelleri bir, bir aşmanıza neden oluyor. Başarılısınız ve bu başarınızı herkes takdir ediyor.

Para durumunuz her zamanki gibi, ama siz yine de endişeleniyorsunuz. Size her zaman destek olabilecek yakınlarınızın varlığını unutmamalısınız. Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz

Bir ahbap ilişkisinde koşulları biraz fazlaca zorluyorsunuz. Her şey yoluna giriyorken, daha fazlasını istememeli, yetinmeyi bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ev hayatınızda sevindirici sürprizleriniz olabilir. Yakınlarınıza bağlılığınız, aldığınız bazı kararları yeniden gözden geçirmenize yol açacak. Sorumluluklarınızın artması yorulmanıza neden oluyor. Üstesinden geleceksiniz. Bu konuda herkesin size güveni tam. Sade bir insan oluşunuz, ilişkilerinizde kolaylıklar sağlıyor.

14 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 01:48 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, aile içindeki bazı meselelerin fazlasıyla abartılması, hatta işin içinden çıkılmaz hale getirilmesine neden olabilir. Kişisel gelişim yolunuz öncelikle ne istediğinizi bilmekten geçiyor. Bilginizi, tecrübelerinizi geliştirmeye önem veriniz. Ancak ben biliyorum diye iddia etmek, her şeyi kendinize göre ele almak yanlıştır. Ev satın almak, ofis açmak, kiralamak gibi konularda mutlaka analiz yapınız. Hesapsız işlere kalkışmayalım. Saat 02:26 Ay-Terazi burcu geçişi, ruhumuza hoş gelen ne varsa onunla ilgilenmemizi sağlar. Eğer canımız bir şey istiyorsa bunu yapmaktan zevk alırız. İlişkimizde sahiplenici davranırız. Karşımızdaki kişinin davranışlarını önemseriz. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

14 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenden alacağın haberlerden dolayı sürekli kulağın telefonda ya da gözün sosyal medyada olabilir.

14 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Annemizle ilişkilerimizde ve aile sıcaklığı gördüğümüz alanlardan sürpriz bir şekilde güven duygusu içerisinde olacağız.

14 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konularda dikkatli olmanızda fayda var. Yetenekli olduğunuz konularda şanslı olabilirsiniz. Ön görmekte zorlandığınız konular olabilir. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Eğitsel konularda stresler yaşanabilir. İfadelerinizi kontrol etmenizde fayda var. Bazı içsel süreçler yaşayabilirsiniz.

14 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde duygularınız dalganacak ve olaylar hayal gücünüzü uyandıracak. İdeallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Geniş çevreler içinde olmak isteyebilirsiniz..

13 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iletişim açısından verimli ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Bugün yapacağınız görüşme ve ziyaretlerden olumlu geri dönüş ve bildirimler alabilirsiniz. Yakın çevreniz, komşularınız veya kardeşlerinizle ilişkileriniz açısından güzel bir gün olabilir.

14 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda birtakım hayal kırıklıklarına açık olabilirsiniz. Bir ev almayı ya da ev değiştirmeyi düşünüyorsanız, arada bir aracı varsa, yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olun.

14 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'a ev sahipliği yaptığınız haftanın ilkgününde artık hayatınızın akışını bir düzene oturttuğunuzu hissedersiniz. Yaklaşık üç yıldır emek verdiğiniz kariyer planlarınızın somut sonuçlarını elde etme zamanı. Olgun meyveleri dalından toplamak için yarışın sonuna geldiniz. Hiç acele etmeden final başarınızı kutlamak için plan yapın.

14 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

14 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 18' 35" R
Ay
Koç
06° 48' 46"
Merkür
Koç
19° 40' 18"
Venüs
Boğa
07° 12' 09"
Mars
Koç
03° 36' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 08"
Satürn
Balık
17° 00' 19"
Uranüs
Boğa
22° 38' 11"
Neptün
Balık
29° 03' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 22"
Lilith
Başak
23° 53' 46"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>