Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir ilişkiye başlayabilecek olma ihmali sizi heyecanlandırıyor. Hele karşınızdakinin de size karşı olumlu duygular taşıdığını bilmek bu heyecanınızı daha da arttırıyor. Ama yinede her şeyi oluruna bırakmakta yarar var.

İşinizi seviyor ama işyerindeki gruplaşmalardan olumsuz etkileniyorsunuz. Üstelik siz diğerarkadaşlarınız gibi bu olaya kayıtsız kalamıyorsunuz, zaten doğru olanı da bu değil mi? Bu olayın üstüne gitmeye devam edin.

Yakın bir dostunuz sizden borç isteyebilir, halbuki daha yakın bir zamanda o sizin borç talebinizi geri çevirmemiş miydi? Ama olsun kinci olmak size yakışmıyor, hem zaten bu davranışınız ona yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlatabilir.

Duygusal kişiliğiniz fazla üzülmenize neden oluyor en iyisi duygularınızı birazda mantıkla harmanlayın ki çevrenizdeki fenalıklardan fazla etkilenmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarına yardım, destek ve hizmet duygunuzun yüksek olduğu bir gün olabilir, hayır, bağış işlerinde yer alabilirsiniz. Mistik ve spiritüel yönünüz güçlü olabilir, manevi konuların içinde bulunabilirsiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 01:17 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, zorlukların bizi yıldırmasına izin vermeden, güven duygumuzu ayakta tutmanın önemini vurguluyor. Saat 11:55 Ay-Satürn görünümü, başkalarının bizi değerli bulmasını, önemsemesini istediğimizin işaretçisi. Bu nedenle hırslıyız ve duygularımızı kontrol etmekte zorlanabiliriz. Özellikle istemediğimiz bir şeye zorlandığımızı, kısıtlandığımızı, reddedildiğimizi, önemsenmediğimizi düşünürüz. Oysaki bu bizim hissettiğimiz bir şey olabilir. Saat 11:55-19:41 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, ufak tefek sorunları büyütebilir, normal günlük aktivitenizi yerine getirirken iki misli yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Yarım kalan işlerimize öncelik tanıyalım. Elden geldiğince sakin olalım. Saat 12:44 Satürn-Uranüs görünümü, doğru yatırım tercihlerinde bulunarak bir ev satın alınması, bir mirasa kavuşulması ve ailenizle ilgili bir problemin çözülmesinde yardımcı olabilir. Bir yere taşınmak, başka bir yere yerleşmek anlamında da etkin bir görünümdür. Sürpriz bir gelişme yakın bir zamanda sizin sorunlarınızı çözmenizde etkili olabilir. Saat 19:41 itibariyle Ay, burcunuz üzerinde ilerleyecek. Titiz bir şekilde durumları ele alacaksınız. Size ihtiyaç duyulması, fikrinizin alınmasından hoşlanacaksınız. Mantık ön planda olacak. Belki bazı meselelere kafanızı takacaksınız. Ancak işlerinizi de bilinçli bir şekilde yoluna koymayı başaracaksınız. Saat 21:30 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, adım attığımız her işte, başarılı olmak arzumuz yüksektir. Kendimizi ifade ederek, bir şeyler sunarak, her işin altından kalkmaya çalışarak gücümüzü ortaya koyarız. Fakat bir şeylere canımız sıkkındır. Sanki su üstüne yazı yazıyor gibiyizdir. Bu kadar çabalarken, şartların bu denli zor oluşu bizi derinden üzer. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir sürediryerinde hissettiğin havadan rahatsız olabilir, olaylara dahil olma ihtiyacı hissedebilirsin.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşayacağınız bazı aksilikler sizi yeniden bir yol çizmeye itebilir. Arkadaşlıklarınızda dost düşman ayrımlarını hızlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün psikolojinize ve içinizdeki sese daha duyarlısınız. Ancak yakın beraberliklerde bazı gizli durumlar ortaya çıkabilir.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına verdiğiniz bazı görevleri yapsınlar istiyorsunuz ancak hiçbirsizin yaptığınız kadar temiz olmuyor. Kontrolü elden bırakmayın..

11 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarına yardım, destek ve hizmet duygunuzun yüksek olduğu bir gün olabilir, hayır, bağış işlerinde yer alabilirsiniz. Mistik ve spiritüel yönünüz güçlü olabilir, manevi konuların içinde bulunabilirsiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızın sorumlulukları ve parasal konularda olumlu adımlar atılabilir. Gün içinde yaşadığınız zorlanmalar gece saatlerinde geride kalacak.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uranüs ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim sayesinde aile düzeninde ani bir değişim meydana gelebilir. Taşınma yer değiştirme konularıyla uğraşabilirsiniz. Aile bireyleri arasındaki hisse paylaşımlarında uzun zamandan beri devam eden anlaşmazlıklar hızlıca çözüme kavuşur. Kimse duruma itiraz edemez.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

11 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 58' 48" R
Ay
Koç
01° 49' 29"
Merkür
Koç
19° 25' 53"
Venüs
Boğa
06° 46' 60"
Mars
Koç
03° 20' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 21"
Satürn
Balık
16° 58' 38"
Uranüs
Boğa
22° 37' 00"
Neptün
Balık
29° 02' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 15"
Lilith
Başak
23° 51' 30"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>