Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok güçlü sevgi bağlarınız var, birbirinizi çok önemsiyorsunuz.. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor. Sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. İlişkiniz uzun ömürlü görünüyor.

Küçük görünen bir sorun, ilginizi bekliyor. Bir iki gündür yapmaya çalıştığınız şey, birtakım alakasız insanlarda rahatsızlık yaratabilir. Bunu sorun etmemelisiniz.

Hiç huyunuz olmadığı halde parayla ilgili gösterdiğiniz bir gizlilik, size gereksiz sıkıntılar yaşatabilir. Çevrenizdeki bazı para korkularının yapay olduğunu düşünürken, bu konuda aşırı iyimserlikten kaçınmalısınız.

Sükunetle düşünüpve aşk dengelerini iyi oturtmanız gerekiyor. Bugünler içinde alabileceğiniz bir haber, işinizi ve özel yaşamınızı aynı anda ve aynı boyutta etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dengeleyici karakteriniz sizi aranılan insan yapıyor. Güne iyi başladınız. Bütün gününüz aynı iyimserlikle geçecek. Akşama doğru, yaşadığınız bir sorun üzerine düşünme fırsatı bulacaksınız. Aile ilişkilerinizde hepinizi düşündüren bir sorun var. Bu sorunu çözmek için yakında aile dışından yardım almanız gerekebilir. Arkadaş çevrenizde seviliyorsunuz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Ay-Kova burcunda seyrini sürdürüyor. Bu enerji iletişim gücünüzü yükseltici ve özgür bir biçimde hareket etmenizi sağlayıcıdır. Her ne kadar belli bir grubun içinde yer alsanız da, bugün kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeniz mümkün değildir. Çünkü böyle gittiği takdirde, hedeflerinizi gerçekleştirmeniz neredeyse imkansızdır. Yaşam stilinizden düşüncelerinize kadar çevrenizdeki kişilerden çok daha zeki ve farklı olduğunuzun bilincindesiniz. Saat 21:08 Ay-Venüs olumlu görünümü, inatçılığınızın tavan yapması anlamı taşır. Yani kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın fikirleriniz üzerinde tesirde bulunması mümkün değildir. Yaratıcı yönleriniz bugün ön plandadır. İç dünyanızda sizi rahatsız eden konular üzerinde konuşmaktan hoşlanmazsınız. Hatta sanki her şey yolundaymış tarzı hareket edebilirsiniz. Özgürce yol alabileceğimiz, olumlu gelişmelerle karşılaşacağımız bir gün geçirmemiz dileğimle,

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini kurmak isteyen bir Başak burcuysan, bunu bireyselliğe çekebilir ve ortağınla yolları ayırabilirsin.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınız konusunda biraz isyankar tavırlar sergileyebilirsiniz. İş ortamınızda görüşlerinizin ve yeteneklerinizin yeteri kadar önemsenmediğini düşünebilirsiniz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda mücadele etmeniz gereken işler artabilir. Yapmış olduğunuz planlardaki değişiklikler sizi alternatif planlara itebilir. Otorite figürleriyle daha fazla görüşme fırsatı yakalayabilirsiniz. Keyif aldığınız işlere zaman ayırmaya çalışmalısınız. İş hayatınızda beklediğiniz fırsatların daha kolay geldiğini hissedebilirsiniz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile günlük rutin işlerinizi aksatmadan birlikte olmayı başarmanız harika. O da sizi ziyadesi ile taktir ediyor. Sağlık açısından kendinize özen göstermiyorsunuz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar kafanız hep yapılması gerekenlerle dolu. Hayatınıza keyif katmalı ve biraz rahatlamayı denemelisiniz. Önemli günlük işlerinizi çok kolay bir şekilde organize edebileceksiniz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızdaki insanlarla küçük organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Hizmet alanınızda rutinlikten kurtulmak adına önemli aşamalar sağlamak ve teknolojik gelişmeler kaydedebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili operasyonlar için olumlu bir süreçtesiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için kendinizi geliştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Hayatınızın keyif alanlarını veya bilhassa hobilerinizi kazanca dönüştürmek için tanıtım faaliyetlerine girişmeniz gerekiyor. Buna odaklanmak için de çok özel bir süreçten geçiyorsunuz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 12" R
Ay
Oğlak
14° 17' 56"
Merkür
Koç
16° 36' 45"
Venüs
Koç
29° 59' 57"
Mars
Balık
29° 05' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 04"
Satürn
Balık
16° 30' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 47"
Lilith
Başak
23° 14' 52"
True Node
Koç
15° 22' 50"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>