Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize çok bağlısınız ve özellikle şu sıralar üstüne çok düşüyorsunuz. Sevgiliniz bu yoğun ilgiden sıkılabilir. Olayları dengede tutmaya çalışın.

Hafta sonunu özlediğiniz ve işlerinizden sıkıldığınız bir gündesiniz. Şeytana uymayın ve işlerinizi ihmal etmeyin. Daha sonra başınız çok ağrıyabilir.

Bu sıralar paraya çok ihtiyacınız var ve nereden temin edeceğinizi bilmiyorsunuz. Arkadaşlarınıza danışın ve onlardan yardım isteyin.

Çok samimi gördüğünüz bir arkadaşınız arkanızdan olumsuz şeyler konuşuyor. Dikkatli davranın. Etrafınızda tanımadığınız düşmanlarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru telefonlaşacağınız biriyle buluşmanız olacak. Sizinle paylaşmak istediği bazı sorunları var gibi. Aranızda derin bir sohbet geçebilir. Güne çok iyi başlamanız, olumlu saatlerin habercisi olabilir. Bugün yapmak istediğiniz pekçik şeyi gerçekleştirebilmeniz için gerekli zemini bulabilirsiniz. Olumlu belirtiler, aceleci davranışları getirmemeli.

17 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 07:16 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bilgi ve tecrübemizi dış dünyada göstermek, başarılı olmak arzumuzun işaretçisidir. Fakat aradığımız gerçekten nedir? Bizi neler mutlu etmektedir? Bunlara cevap vermek gerekiyor. Saat 10:00 Venüs-Jüpiter karşıtlığı, güçlü bir odaklanma sağlayan bu görünüm, hukuk, sanat, iletişime dayalı her türlü her girişimde başarılı ilişkileri, bağlantıları işaret eder. Aceleci davranmaz, uzun vadeli olanı tercih edersiniz. Sevdiklerinizi koruma ve değerlerinize sahip çıkma gücünüz yüksektir. Çıkarlarınızı düşünürsünüz. Prensiplerinizden ödün vermezsiniz. Bu görünüm yeni bir tanışmanın işaretçisi olduğu gibi, devam eden ilişkilerde farklı fikirlerin paylaşımı yönünde olumludur. Bir yere yerleşmek, eğitim görmek,girişiminde bulunmak için karşınıza fırsatlar çıkar. Gözlem yeteneğiniz sayesinde neyin yararlı olacağını, nelerden uzak durmanız gerektiğini bilirsiniz. 17 Nisan-5 Temmuz arasında kısa bir süre Koç burcunda ilerleyecek Chiron, arzularımızın bizi yoldan çıkarıp zayıf düşürmesine, sonuçta kontrolsüz davranmamıza yol açan nedenlerini öğrenmemizi sağlayacak. İhtiras, aşırı beklenti, her şeyin merkezinde yer almak sonucu oluşan zayıflıklarımızı göreceğiz. Kendimizle yüzleşeceğiz. Hatalarımızdan dersler alacağız. Bir ilişki nasıl olmalı, hangi temele dayandırılmalı sorularına kendimizle yüzleşerek cevap bulacağız. Zorluklara dayanma gücümüzü, maddi-manevi krizlerle baş edebilme sınırlarımızı öğreneceğiz. Bunlar bizi geliştirecek ve şifaya kavuşturacak. Saat 14:28 Ay-Neptün görünümü, hayallerinize uygun bir ilişki yaşama arzunuzu yükseltir. Eğer mutlu bir beraberliğiniz varsa, bunu hem maddi hem de manevi anlamda sağlamlaştırmak istersiniz. Saat 16:04 Venüs-Pluto görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda tutkunuzu, güç arzunuzu ve dönüşümde bulunma istekliliğinizi yükseltici ve hayatınızı sağlam temellere oturtabilmeniz adına umutlandırıcıdır. Burada önemli olan kişinin inandığı yolda kararlılık göstermesidir. Eğer bu varsa, korkmasına, ürkmesine gerek yoktur. Bu görünüm sizi zaten güvenli olana doğru yönelticidir. Ancak tam olarak bilmediğiniz hususlar varsa, bir daha inceleyiniz. Saat 16:49 Ay-Mars görünümü, duruma bakmanın ve hedefimizi belirlemenin işaretçisidir. Saat 23:41 Ay-Jüpiter karşıtlığı, fikirlerimizi başkalarıyla ortak çıkarlarımız adına paylaşmaya hazırız. Ancak hep bana diyenlerle uzlaşmaya açık değiliz. Sizi mutlu edici haberler almanız dileğimle,

17 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerini devreye sokma zamanının geldiğini düşünerek, her işte adının geçmesini arzulayacaksın. Ertelediğin borçlarla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Güven sorunu yaşadığın bir arkadaşınla açık açık konuşmayı tercih edebilirsin. Çevrendeki bazı kişilerle fikir ayrılığı yaşayabilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinin bazı konulardaki tavırları, onunla gurur duymana neden olabilir.

17 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evrende amaçsızca hareket eden bir zerre dâhi yoktur. Fakat amacın olmazsa ve sen gideceğin yolu bilemezsen, yaşam sana içi boş ve anlamı olmayan bir yolculuk gibi gelecektir. Amaca giden yolda ise disiplin, potansiyeli yeteneğe dönüştüren şekillendirici bir ateştir. Sende var olan bu disiplin sadece içindeki güç ile harekete geçmek istiyor.

17 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerinize yön vermek gelişiminiz için daha iyi olabilir. Ruhsal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar organize edebilirsiniz. Gelecek hayallerinize yeni bakış açısı katabilirsiniz. Düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir.

17 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda riskli davranışlar sergilemekten uzak durmanız gereken bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizin üzerinde yaptırım gücü uygulamak gibi bir davranış içinde olursanız hiç beklemediğiniz tepkiler alabilirsiniz. Olduğunuzdan daha farklı davranmamalı ve her duyduğunuz fikrin cazibesine kapılarak hareket etmemelisiniz bu konuda. İş hayatınızda ise son derece tempolu bir gün karşılıyor sizleri. İletişimde yaşanacak bazı problemlerden dolayı gecikmeler yaşansa da siz soğukkanlılığınızı koruduğunuz için her şey sizin istediğiniz şekilde ilerleyecektir.

17 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için bugün iletişim konusunda durağanlık yaşayabilir, beklediğiniz haberleşme hızına ulaşamayabilir ve kendinizi net ifadede zorlanabilirsiniz. Kardeşler, seyahatler ve öğretim sürecinizle ilgili bugüne özgü belirsizlikler yaşayabilirsiniz.

17 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde gelecek planlarınız ve sanatsal işleriniz için aradığınız destekleri bulacaksınız. Güzel ve olumlu düşünceler, bazı konuşmalarınızı ve planlarınızı hızlandırabilir.

17 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı bağlantılarınız bugün yüzünüzü güldürür. Anlaşma ve sözleşme imzalamak için uygun bir gün. Uzun zamandan beri harcadığınız emeklerin karşılığını alırsınız.

17 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

17 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 03" R
Ay
Terazi
08° 47' 02"
Merkür
Boğa
04° 33' 02"
Venüs
Boğa
24° 14' 42"
Mars
Koç
14° 11' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 56"
Satürn
Balık
18° 01' 46"
Uranüs
Boğa
23° 26' 22"
Neptün
Balık
29° 24' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 39' 59"
Lilith
Başak
25° 25' 54"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>