Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin olgunlaştığını farkediyorsunuz ve bu sizi mutlu ediyor. Sevginiz için yine fazlasıyla emek verdiniz ve karşılığını almanın güzelliğini yaşıyorsunuz. Bugün hoş bir teklif almaya hazır olun.

Yaratıcığınızı ortaya koyabileceğiniz alanlarda çalışabilirsiniz. Yine de yalnız çalışmaya ve çalışmalarınız bugün paylaşmamaya dikkat edin. Çalışmanızı bir çok gözden geçirmelere ihtiyaç duyacaksınız.

Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar almamaya ve aşırı rahat davranmamaya özen gösterin. Parasal açıdan arkadaşlarınızdan yardım görebilir ve siz de onlara yardım edebilirsiniz.

Keyfiniz yerinde olmakla birlikte bazı huzursuzluklar özellikleyaşamında belirebilir. Daha sebatkâr olmalı ama aşırı inattan da kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizce özelleştirdiğiniz birtakım konulara kimseleri ortak etmiyorsunuz. Oysa çevreniz bu tür paylaşımlara çok açık, bu anlamda elverişli dostlarla dolu. Bugün ve yarını tek başınıza kafanızı ve ruhunuzu dinlendirerek geçirmek istiyorsunuz. Ama sevimli bir kalabalığınız olacak. Tıkandığınız konuların üstüne birileriyle, omuz omuza gitmenizde yarar olabilir.

13 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 01:28 Ay-Mars görünümü çiftlerin birbirine şefkatle yaklaşmasını hem de sorumluluk bilinciyle hareket etmelerini sağlıyor. Saat 03:09 Ay-Neptün kavuşumu, ilişkilerde bağımlılık olgusu bir hayli önemli. Eğer anlaşmaya gönlümüz varsa, problemleri pek dert etmeyiz hatta göz ardı edebiliriz. Bu rahatlama sağlar ve güne olumlu bir adım atmamızda yardımcı olur. Şefkat, ılımlılık bu enerjinin doğasında vardır. Bu da, bizden farklı görüşte olan kişileri kucaklamamızda yardımcı olur. Su misali akacağız diyebilirim. Saat 03:57 Ay-Venüs görünümü, gayet olumlu, rahatlatıcı ve sağlam kararlar vermemizi sağlayıcıdır. Maddi anlamda kazanç getirici olana yöneliriz. Dinlenmek, huzur bulmak, kaliteli ortamlarda olmak isteriz. Saat 14:16 Ay-Pluto görünümü, ilişkinin niteliği, aranızdaki sevgi bağı, sizi birbirinize yönelten duyguların çok güçlü olduğunu gösteriyor. Saat 14:27-14 Nisan saat 06:26 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Birileriyle takışmaktan veya fazlasıyla iyi niyetli davranıp kendimizi ezdirmekten uzak duralım. Bu zaman içinde, kolayca aşık olmamız veya bize söylenen bir söze inanmamız mümkündür. Bazen bir mesele üzerinde kolaylıkla dağılırız bazen toparlanmaya çalışırız, kimi zaman da ipin ucunu kaçırıp, ne olacaksa olsun diyerek boş veririz her şeye. Zorluklarla uğraşmak istemeyiz. Sizi mutlu edecek haberler almanız dileğimle,

13 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem organizasyon, hem de finansal olarak seni destekleyecek unsurları bir arada yaşayabilirsin.

13 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü dostlarınıza ayırmak ve yakın çevre arkadaşlarınız ile dost toplantılarına katılmak size kendinizi oldukça iyi hissettirecektir. Bekâr olan başaklar için sürprizler ve ani olaylar olabilir. Aynı zamanda hoş karşılaşmalar da yaşayabilirler. Karşınıza çıkan kişileri ön yargılarınızın içine hapsetmemelisiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşinizle ilgili yoğunluğunuzu iyi bir plan yaparak düzene sokabilirsiniz. Böylelikleyoğunluğunuzu kontrol altına alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ve dostlarınızla yapacağınız programlar keyfinizi yerine getirecektir. İlgilendiğiniz konularda tamamlanma olabilir. Akşam saatleri sizin için şanslı ve keyifli olacaktır.

13 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün hırs ve öfkenizin getireceği zararlar konusunda uyarıyor sizleri. Kendinize haksızlık edildiğini düşündüğünüz bir konuda tepkileriniz oldukça şiddetli olabilir karşınızda ki insanlara zarar verebilir ve aynı şekilde karşılığı görebilirsiniz. Hırsınızın sizi telafisi olmayan bir yola sokmasına izin vermeyin. İş hayatınızda mümkün olduğunca önemli görüşmelerinizi bugün yapmamaya gayret gösterin. Özel yaşamınızda ise bitmez dediğiniz bir ilişkiniz bir anda bitebilir… Bekar Başak'lar bugün hiç beklemediğiniz şekilde gelişen olaylarla duygusal yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

13 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda güzel bir seyahat gündeme gelebilir. Sevdiğiniz kişiye karşı şefkat dolu ve anlayışlı olacaksınız. Kafa karmaşalarından uzaklaşmaya gayret etmelisiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşlerinizi toparladıktan sonra günü romantik bir akşam yemeği ile sonlandırın. Müziğin eşlik ettiği romantik partnerinizle aranızdaki duygusal bağı güçlendirir. Stresi üzerinizden atın.

13 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta, eğer çalışıyorsanız, yeniteklifleri alabilir ve kazançlarınızı artırma şansını değerlendirmeye çalışabilirsiniz. Eğer çalışmıyorsanız, yine bazı gelir kaynakları bulma ihtimaliniz olabilir. Başarılı veya becerikli olduğunuzun bilindiği bir konu veya faaliyetle ilgili olarak sizden destek talep eden ve bunun karşılığını da maddi olarak vermeyi öneren insanlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda da normale oranla daha değişik bir süreç geçirebilirsiniz. YAKIN çevrenizle sohbet etmek yerine, akıl danışmayı, fikir alışverişlerinde bulunmayı tercih etmeniz mümkündür. Bunlar, sizin bakış açınızı genişletip yaratıcılığınızı daha etkin biçimde kullanmanızı sağlayabilirler. Bu şekilde, neyle ilgileniyor olursanız olun, çok daha etkili hamleler yapma şansını yakalayabilirsiniz. Haftanın sonlarına doğru, hırsızlık olaylarıyla karşılaşmanıza neden olabilecek etkiler güçlenecektir.

13 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 43' 40" R
Ay
Balık
13° 01' 54"
Merkür
Koç
18° 35' 10"
Venüs
Boğa
05° 11' 32"
Mars
Koç
02° 20' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 10"
Satürn
Balık
16° 52' 09"
Uranüs
Boğa
22° 32' 32"
Neptün
Balık
29° 00' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 58"
Lilith
Başak
23° 42' 55"
True Node
Koç
15° 22' 36"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>