Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi mutlu ve zinde hissedeceğiniz bir gündesiniz. Yalnız duygusal ilişkinizde partneriniz romantizmden yana olduğu için aranızda bazı sıkıntılar yaşayacaksınız. Onu kıskandıracak davranışların içine gireceksiniz

Bugün kısa zaman önce hazırladığınız bir projeyi tamamlayacaksınız. Önem verdiğiniz bir girişiminiz için de aradığınız fırsatı yakalayacaksınız.

İş hayatınızdapotansiyelinizin farkındasınız ve bu konuda yeni talepleriniz olacak. İkili ilişkilerde kendinize güvenmenizin ve rahatlığınız avantajı ile daima önde olacaksınız.

Son günlerde sağlığınızı çok ihmal etmeye başladınız. Değişen havalar sağlığınızı bozabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük ayrıntılarla yaşanan gerginlikler, sizin için pek anlaşılır şeyler değil. Günü tat alma anlamında değerlendirmeniz karşılığında birçok şeyi gözden çıkartmaya hazır görünüyorsunuz. İnsanları kolay ikna edebiliyorsunuz. Bilgilenmek ve sosyal faaliyetler sizin için birer hoşluk. Arkadaş sohbetleri, yakın çevre gezintileri hafta sonunuzu doldurabilir.

12 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Balık burcunda ilerleyecek Ay etkisinde, farklı bir pencereden hayatı gözlemlemek, üstümüzdeki yüklerden bir an önce kurtulmak isteriz. Gördüklerimiz ve bildiklerimiz bizi tatmin etmez. Geleneksel düşünceler, alışılmış hayatlar, doğrusu budur diye size dayatılan ne varsa reddetmek istersiniz. Saat 15:18 Ay-Satürn görünümü, ilişkide sorumluluk ve güven olgusunun önemini hatırlatıyor. Ne istediğimizi biliyoruz. Eğer çelişkide kaldığımız bir mesele varsa, bunu kafamızın içinde oturtuyoruz. Bu bize rahatlık sağlıyor. Saat 19:26 Venüs-Neptün görünümü, partnerinizin ilişkisini sahiplenmesini ve ona göre hareket etmesini beklersiniz. İdeallerinizi gölgeleyecek hiçbir kişi ve duruma tahammülünüz yoktur. Bir sorununuz varsa dahi bunun bir şekilde yoluna gireceğini hissedebilirsiniz. Kimileri için yeni bir aşkın simgesi olan bu enerji,veya özel anlamda zorlananlar için manevi bir güçlenme anlamındadır. Sanatsal konular, parayla alakalı girişimler veya ortaya koymak istenen işlerde yardımcınızdır. Hayatı değerli görmenizi, inancınızı ne olursa olsun ayakta tutmanızı sağlayıcıdır. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi rahat ve iyi hissettiğiniz bir dönemdesiniz. En azından sorunları büyütmeyecek ve olayların üzerine gitmeyeceksiniz. kendi kendinize sorduğunuz soruların cevaplarını bulmak için sıkıntı duyabilirsiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayalleriniz, idealleriniz ve karşı taraftan duygusal anlamda aradığınız her şey bugün sizi adeta buluyor olacaktır. İçinizden geçen her şeyin olduğuna şahitlik edebilirsiniz. Karşı taraftan beklediğiniz adımlar bugün itibariyle gelebilir. Aradığınız aşkı buluyor olmanın sevincini yaşayabilirsiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan sebepler yüzünden işlerinizde aksamalar olabilir. Stres altına girmemeye özen göstermelisiniz. Eşiniz veya sevgilinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Bazen olayları akışına bırakmak, uğraşmaktan daha faydalı olabilir. Geçmişle ilgili bazı konularda, daha kabullenici olabilirsiniz. Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı bitişler yaşanabilir.

12 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve özel yaşamınızda gizliliğinizi koruyarak kendinizi ifade edebilir. Size ait özel konuları kurcalayan kişileri akılcı yaklaşımınızla hayal kırıklığına uğratabilirsiniz. Ruhsal ve duygusal olarak yaşadıklarınızı iyileştirmeye başlayacağınız bu günlerde ağırlıklarınızdan arının ve kimsenin sizinle ilgili her şeyi öğrenmelerine fırsat vermeyin.

12 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ki performansınla, başarısız olduğunu düşünenlere büyük bir ders verebilirsin. Kendini oldukça dinç ve bağımsız hissedeceksin. Uzun zamandır planını yaptığın alım satım işlerini gerçekleştirmek için harekete geçebilirsin. İnternet üzerinden yapacağın işlemlerde aksamalar yaşayabilirsin. Değer verdiğin kişiye karşı fazla sahiplenici davranman aranızda problem yaratabilir. Sanatla ilgilenen bir Başak burcuysan, bugün gelecek teklifleri reddetmemende fayda var.

12 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda yaratıcılığınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız seyahat planlarınız sizi mutlu edebilir. Ailenizi yapılması gereken işlerde ihmal etmeyin.

12 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinize duyarlılıkla yaklaşmalısınız.Partnerinizin naif tutumu sizi duygusal açıdan besler. Karşılıklı fedakarlıkların farkına varılacağı bir gündesiniz. Mantıklı düşünmek bugün işe yaramaz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 51' 45" R
Ay
Balık
15° 02' 20"
Merkür
Koç
18° 40' 19"
Venüs
Boğa
05° 21' 48"
Mars
Koç
02° 27' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 08"
Satürn
Balık
16° 52' 51"
Uranüs
Boğa
22° 33' 01"
Neptün
Balık
29° 00' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 25"
Lilith
Başak
23° 43' 50"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>