Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günlerde daha kolay anlaşılır davranışlara girmeniz gerekiyor. Onunla paylaşmak istemediğiniz, daha doğrusu paylaşmayı göze alamadığınız sorunun tek taraflı olarak altından kalkamayacaksınız

Bazı girişimleriniz birileri tarafından baltalanıyor olabilir. Şaşıracağınız kadar da sevineceğiniz haberleriniz var. Sevinciniz, haberin size olması gerekenden daha geç ulaşmış olmasına duyacağınız tepkiyi azaltacak.

İş hayatınızdaki yeni bir gelişme ekonomik olarak rahatlamanızı sağlayacak. Değişik açılımlar, değişik düşünceler söz konusu olabilir. Gelişmeleri sizden yana çevirmeniz gerekiyor.

Sonuçsuz kalacak ve size zaman kaybettirecek tartışmalardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz. Akşama doğru günün yorgunluğunu unutturacak kadar güzel haberler olabilir. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz.

18 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Perşembe günümüz, saat 00:38 Ay-Uranüs görünümüyle başlıyor. Bu enerji, güven içinde yaşamak ve hedefinize varmak yönündeki arzularınızı işaret eder.   Bunlar oluştuğu takdirde kendinizi huzurlu hissedeceğinizi düşünürsünüz.  Diğer insanlar ve dünyanın sizi tasdik etmesinden yanasınız. Eğer başa çıkamadığınız bir takım meseleler varsa, bir yandan  tepki göstermek istersiniz diğer yandan susmak. Bu iki farklı ruh hali sizi yorabilir. Saat 08:43 Ay-Satürn görünümü, konuşmalarımız, davranışlarımız ve kendimize duyduğumuz güven yükselir.  Böyle bir etki altında endişelerimizi bir yana koyarak günü kendi akışı içinde değerlendirebiliriz. Saat 12:59 Ay-Merkür görünümü, parasal konular üzerinde düşünmemizi sağlıyor. Dostluğa hedefimizi gerçekleştirmeye ve  can olmaya ihtiyacımız var. İnsanların nazik davranışları, sözleri bizi bir hayli rahatlatabilir. Tam tersi tavırlarla, sözlerle karşılaştığımızda kolayca kırılabiliriz. Saat 21:38-19 Eylül saat 06:10 arasında Ay-Boşluk etkisinin, duygusal yönden hassasiyet yaratması doğaldır. Anlaşılmak ve bizim önem verdiklerimize başkalarının da kıymet göstermesini istiyoruz. Arkadaşlarımız eğer canımızın yoldaşı ise, başımızın tacı sayarak yanlarında olabiliriz. Tabii ki onların da bir sıkıntımız olduğunda en azından bir telefon açıp halimizi hatırımızı sormalarını bekliyoruz. Eğer birveya özel meseleyle ilgili bu saatlerde  bir adım atacaksanız, üzerinde bir daha düşünelim. Eğer yardıma gereksinim duyan bir yakınınız olursa, yanında olun. Ancak gücünüzü aşan bir yükün  altına da girmeyin. Olaylara tek yanlı bakmayın. Etraflıca düşünün. Bu sizi stresten koruyacaktır. Birilerinin etkisi  altında kalmamaya çalışın. Birileri şöyle demiş, böyle demiş diye kendinizi üzmeyin. Bakmayın gözümüzün yaşına, O bizim insan yanımızdır Yüzümüzdeki gülümseme ise,  Düşmana olan cevabımızdır….   Dost gönüllerle her dem bir arada olmamız dileğimle,

18 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir, dargın olduğunuz bir arkadaşınızla sosyal bir ortamda karşılaşabilir ve aranızda oluşan eski sorunları konuşma fırsatı doğuyor. Bugün yakın dostlarınızla birlikte ortak bir çalışma platform sergileyecek ve sizi etkileyecek.. Kariyerinizi, güçlendirmeyi amaçlıyor fakat, seçenekler arasında bocalıyorsunuz.

18 Eylül 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pek çok alanda büyüme, genişleme ve ilerleme şansına sahipsiniz. Bu alanlardaki fırsatları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Yapmak istediğiniz çok fazla şey olmasına ya da uzun vadeli hedeflerinizin çokluğuna rağmen rutin olarak yapılması gereken işler tüm bunlar için zaman bırakmıyor olabilir veya bu yönlü isteklerinizi karşınızdaki kişilere anlatma çabanız başarısızlıkla sonuçlanabilir. Ancak, yine de önünüzde bir fırsat ya da olanak doğduysa reddetmek yerine, hazır olana kadar ertelemenin bir yolunu bulmanızda fayda var.

18 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşten yana destekler ve kazançlar konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Geleceğe dönük planlarınız açısından olumlu gelişmeler gözüküyor. Zekanızı kullanarak işten yana kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Ayrıca mesleki organizasyonlar sayesindeçevrenizi ve vizyonunuzu genişletme fırsatı bulacaksınız.

18 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAYATINIZA yeni bir rota verecek kadar değişiklikler içerisindesiniz. Yeni dostlarınıza zaman ayırırken eskilere vefasızlık yapmayın.

18 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

18 Eylül 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 25' 17" R
Ay
Balık
23° 24' 22"
Merkür
Koç
19° 02' 28"
Venüs
Boğa
06° 04' 24"
Mars
Koç
02° 53' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 14"
Satürn
Balık
16° 55' 45"
Uranüs
Boğa
22° 35' 01"
Neptün
Balık
29° 01' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 20"
Lilith
Başak
23° 47' 40"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>