Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aldığınız radikal karar için şimdi pişmanlık yaşıyorsunuz. O da siz de bir ayrılığa hazır değilken bunu gerçekleştirdiniz. Şimdi de geriye dönüş yapma konusunda zorlanıyorsunuz.

Özel yaşamınızda son zamanlar yaşadığınız sorunlar sizi iyice işinize yöneltti. Hayatta başka bir zevkiniz yokmuş gibi davranmanızarkadaşlarınız tarafından yadırganıyor.

Bir yakınınızın eline havadan sayılabilecek büyük bir geçebilir. Satın almak istediğiniz pahalı bir şeyi, size hediye etmeyi düşünüyor. Bunu kabil etmekte zorlanacaksınız ama teklifi sizi baştan çıkaracak.

Bazen verdiğiniz ani kararlar başınızı derde sokuyor. Bu günlerde doğrulardan çok yanlış kararlara yatkınsınız. Her adımda bir kez daha düşünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi sorunlarınızı unutmak için başkalarının sorunlarıyla ilgilenme telaşı içindesiniz. Pek de yakınınız olmayan birisinin sağlık sorunu bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline geldi. O sizin yakınlığınızdan çok memnun ama siz ölçüyü kaçırıyor gibisiniz. Yakın dostlarınız kendilerine zaman ayırmadığınız için sizi eleştiriyorlar.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 14:42 Akrep burcunda doğacak Yeniay, bize söylenen sözleri, çevremizle olan ilişkimizi, bilgimizi, sırlarımızı, hislerimizi derinlikli bir analizden geçirmemizi sağlıyor. Söz ağzımızdan çıkarken, sözcükler dikkatlice seçilecek. Pusuya düşürmesin diye bizi insanlar, her sözün altında ne olduğuna önem verilecek. Belki tuhaf gelebilir bunlar size. Ancak garip bir dünyada yaşıyoruz. Dostu, düşmanı bilmek, çıkarlarımızı korumak durumundayız. Kardeşlerimiz, komşularımız, sevdiğimiz, alıştıklarımız bizim için kıymetli olacak. Yakınımızda bulunuyorsa birileri, bu onlara güvendiğimiz için olacak. Bu Yeniayın yöneticisi Mars-Terazi burcunda ilerliyor. Maddi konularda bütçemiz şartlarını iyi gözden geçirmek lazım. Birilerine destek olurken, kendimizi de düşünmeliyiz. Güvenmediğimiz insanlara borç vermeyeceğiz. Risk olgusunu mutlaka gözeteceğiz. Tabii ki güzelliklere düşkünüz. Sevdiğimiz bir şeyleri görünce dayanamayız. Ancak hemen hesaba vuracağız. Değer mi diye bakacağız. Sevdiklerimize destek olacağız. Fakat bu, bizim için çok kıymetlilerse yapılacak. Bu Yeniayın bir başka özelliği, evimizde yapılacak değişiklikler, farklı bir yerde yaşam arzusu, bilgilenmek, araştırmak amaçlı çalışmalar, evimizde önemli misafirler ağırlama şeklinde gelişebilir. Bu Yeniayda, farklı bir şeyler öğrenmek arzumuz yoğun olacak. Evimizde sevdiklerimizi ağırlamaktan zevk duyacağız. Yeniayın doğru karar ve girişimde bulunmamızda şans getirmesi dileğimle,

18 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışı içindeysen başvuru yaptığın yerdeki bir tanıdığından gelişmelerin olduğunu öğrenebilirsin.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ego mücadeleleri arasında öfkelerimizi kontrol etmeli ve dediğim dedik tavırlardan uzaklaşmalıyız.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay size hareket ve yenilikler getiriyor. Yakın çevrenizle daha fazla ilgilenebilirsiniz.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün meydana gelen yeni ayla birlikte eğitim alanında yeni adımlar atabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni bir fikir veya düşünce geliştirebilirsiniz. Düşüncelerinizdeki derinlik, gizem ve bilgelik size yeni bir ifade şekli ve tarzı getirebilir.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

18 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Satış, reklam, pazarlama, teknoloji ve bilişim sektörlerinde bir işiniz varsa, yeniay sonrası planlarınızı ve kararlarınızı oluşturun. Uygulamaya da öyle geçin.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Merkür arasındaki destekleyici etkileşim evden taşınma, eşya değiştirme, yeni bir yer satın almayı gündeme getirebilir. Ev ortamında ikili ilişkilerde zorlu fikir çatışmalarının ortasında kalabilirsiniz. Gelen gideniniz çok olur. Çocuğunuzun isteklerine cevap vermekte zorlanırsınız.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjinizi işlerinize yöneltecek ve başarılı olacaksınız. Düşünceleriniz çeşitli konulara dağılabilir ve kararsızlıklar duyabilirsiniz. Fakat, moral ve güçlü isteğinizle bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz.

18 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 17' 55" R
Ay
Koç
21° 49' 04" R
Merkür
Koç
20° 26' 02"
Venüs
Boğa
08° 27' 35"
Mars
Koç
04° 23' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 31"
Satürn
Balık
17° 05' 20"
Uranüs
Boğa
22° 41' 43"
Neptün
Balık
29° 05' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 43"
Lilith
Başak
24° 00' 34"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 06/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>