Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçe kapanık durumlarınız, duygusal ilişkinizde yeterince beslenememenize neden olabiliyor. Partnerinizin de kişisel problemlerinizi bilmesinde yarar olacak. Bu paylaşım sizi oldukça rahatlatabilir.

Becerikli, yeteneklisiniz, ama girişkenliğiniz biraz uçlarda. Yapmanız gerekli olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.

Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz. Biraz savruk olduğunuzu kabul etmelisiniz. Parayla ilgili bu tutumunuz aile içinde de tartışılıyor.

Önümüzdeki günler içinde para konulu uzak bir yolculuk yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Önemsiz bir sağlık sorununuzu büyütüyorsunuz, lüzumsuz kuruntulardan kurtulmalısınız. Bu sıralar olumlu telaşlar içine girebilirsiniz. Verimli bir gününüzde olduğunuz için bugünkü koşuşturmalarınızın kolayca üstesinden geleceksiniz.

18 Nisan 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 04:55 Ay-Neptün olumlu görünümünde, bir yandan ciddi düşünürsünüz diğer yandan rahatlatıcı sözler duymak istersiniz. Ciddi veya kısa süreli ilişki olsun fark etmez, bu etki altında, hem iç sezgilerimiz hem mantığımız bize rehberlik edicidir. Saat 12:02 Ay-Jüpiter görünümü, attığımız adımın, verdiğimiz kararın doğruluğundan emin olmamızı sağlıyor. Her ayrıntıyı önemsiyoruz. Amacımız hakikaten verimli, sağlıklı, başarılı olacağımız işlere yönelmek. Aşkta da bu yüzden daha dikkatliyiz. Gözlem gücümüz yüksek ve ne istediğimizi gayet iyi belirleyecek gücümüz var. Saat 16:57 Ay-Pluto kavuşumu, güven duygunuzu yükseltiyor. Olgun tavırlarınız, etrafınızı kucaklayışınız insanların sizin yanınızda rahatlamalarını sağlıyor. İşlerinizi planlayabilirsiniz. Gün boyu bizi mutlu edecek güzelliklerle buluşmamız dileğimle,

18 Nisan 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni insanlarla tanışmak sana iyi gelecek. Farklı aktivitelere yönelmen gereken günlerden geçiyorsun.

18 Nisan 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal beklentilerinizin yüksek olduğu bir gün. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde aşırı baskıcı tavrınız partnerinizi bunaltabilir.

18 Nisan 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcı olduğunuz konularda daha başarılı olabilirsiniz. İşlerinizi yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular zamanınızı alabilir. Gün içinde harcamalar yapabilirsiniz. Aşkta yorucu koşullar olabilir. Duygusal olarak zorlandığınızı hissedebilirsiniz.

18 Nisan 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır düşündüğünüz konu ile ilgili fikirlerinizi artık söylemeye karar verebilirsiniz. Duygular yerine aklınız ile hareket edebilir, böylece isteklerinizi açık bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişim kuvvetli olacak. Bilgisine güvendiğiniz kişilerin desteğini alabilirsiniz ve projelerinizi anlatabilirsiniz.

18 Nisan 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

18 Nisan 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşkı yaşamak ve hayatınıza kattığı deneyimleri görmek istiyorsunuz. Bir yandan da önemli işler peşindesiniz. Kariyerinizi şekillendirirken daha net ve açık bir iletişimi tercih etmelisiniz.

18 Nisan 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın keyifli alanları bilhassa çalışma dürtüsüyle beslendiği için öncelikli olarakve yapı kurma üzerine odaklı bir keyif kaynağı bulmanız olasıdır. Tatlı gıdalara düşkünlüğünüz bugünde artabilir. Ancak sindirim sisteminize dikkat etmeniz gerekmektedir. Kuşak çatışması üzerine ve deneyimsizlikler nedeniyle çocuklarınıza sözünüzü geçirmek ve tavsiyelerinizi aktarmak söz konusu olabilir. Sevgiliniz veya partnerinizle cinsellik, romantizm ve flört potansiyelinizin yükselebileceği iki günlük bir süreçte bulunuyorsunuz.

18 Nisan 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

18 Nisan 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 07" R
Ay
Başak
29° 34' 14"
Merkür
Boğa
03° 29' 06"
Venüs
Boğa
23° 17' 18"
Mars
Koç
13° 35' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 56"
Satürn
Balık
17° 58' 43"
Uranüs
Boğa
23° 23' 40"
Neptün
Balık
29° 23' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 40"
Lilith
Başak
25° 20' 44"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>