Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçe kapanık durumlarınız, duygusal ilişkinizde yeterince beslenememenize neden olabiliyor. Partnerinizin de kişisel problemlerinizi bilmesinde yarar olacak. Bu paylaşım sizi oldukça rahatlatabilir.

Becerikli, yeteneklisiniz, ama girişkenliğiniz biraz uçlarda. Yapmanız gerekli olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.

Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz. Biraz savruk olduğunuzu kabul etmelisiniz. Parayla ilgili bu tutumunuz aile içinde de tartışılıyor.

Önümüzdeki günler içinde para konulu uzak bir yolculuk yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Önemsiz bir sağlık sorununuzu büyütüyorsunuz, lüzumsuz kuruntulardan kurtulmalısınız. Bu sıralar olumlu telaşlar içine girebilirsiniz. Verimli bir gününüzde olduğunuz için bugünkü koşuşturmalarınızın kolayca üstesinden geleceksiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 18 Nisan(saat 04:46)-6 Eylül(saat 17:08) tarih aralığında Satürn-Oğlak burcunda gerileyecek. Bu süreç, aşk hayatımızı, varsa çocuklarımızla ilgili mevzuları yeniden gözden geçirmek, yeteneklerimizi geliştirmek yönünde önemlidir. Bunu ek bir zaman aralığı, fırsat gibi görebiliriz. Gelir geçer aşklar yaşamak yerine, ciddi bir ilişkinin bize katacağı artıları görme fırsatımız olacak. Son birkaç aydır yaşanan gelişmeler tekrar gündeme gelecek. Problemler yaşandıysa şimdi bunlarla yüzleyeceğiz. Huzur verdiysek huzur bulacağız. Bir ebeveyn olarak çocuklarımızın sorumluluğu önemli. Eğer buna dikkat etmediysek, hayat bize bunun yanlış olduğunu gösterecek. Çocuk sahibi olmanın sorumluluğunun farkındaysak, bu konuda ciddi niyetimizle karar verdiysek, şimdi bunun karşılığını olumlu yönde göreceğiz. Yetenekli olduğumuz konularda girişimde bulunmuş, emek sarfetmişsek, şimdi bir fırsatla, teklifle karşılaşacağız. Saat 01-15:03 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Şöyle bir geriye çekilerek durumunuzu sakin bir biçimde ele alınız. Bir şeyleri düzenlerim umuduyla olayların üstüne gitmek risk almak demektir. Özellikle boşluk etkisi altında verilen kararlar daha sonra tekrar düşünülmeyi gerektirir. Oysaki kendinizi rahatlatıcı olan yöntemleri denemek faydalı olacaktır. Saat 15:03 sonrası Ay-İkizler burcu geçiş, kişisel meselelerinizle ilgili zihniniz bir hayli hızlı çalışır. Aynı anda iki işi birden yapmak veya iki konu üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak dağılmayınız. Durumlara yüzeysel değil, derinlikli olarak bakınız. Saat 17:00 Güneş-Uranüs kavuşum etkisinde, yatırımlar-ortaklığı-çıkarlarımız-ilişki-borçlarımız konusunda bilinçli olmak lazım. Kimseye güvenmeden ayakta durabilmemiz gerekiyor. Yeri geldiğinde bizi rahatsız eden insanlara, ilişkilere, dur demeyi bilmeliyiz. Kim dostumuz, kim düşmanımız, kiminle ilişkideyiz, kime güvenebiliriz bunlara bakmak lazım. Bugünlerde, bunlara önem vereceğiz. Saat 23:57 Ay-Merkür görünümü, bir yandan ilişkilerde bağımlılığı arttırırken diğer yandan size hiç uymayan şartlar nedeniyle sıkılmanıza neden olabilir. Evet bazı durumlar umut verici gibi görünmektedir. Ancak diğer yandan henüz yerli yerine oturmamış şartlar sizi düşündürebilir. Gönlünüz her dem hoş olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay boşlukta. Aile büyüklerinin arasında uzun zamandır devam eden küslükler ön plana çıkabilir. Etrafındaki olumsuzluklara rağmen modunu hiç düşürmediğin bir gün seni bekliyor. Önemli bir görüşme için telefondan gelecek habere kitlenmiş olabilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinle aranda oluşan huzursuzluğun son bulması için çözümü karşı tarafa bırakabilirsin. Ağır kaldırmamaya, ani hareketler yapmamaya dikkat et!

18 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özellikle yönetme kabiliyetinizi belirgin bir şekilde ortaya koymanız gereken bir zaman dilimi. Olayları dışardan izlemekten vazgeçip bizzat içine girmeyi deneyin. Bu şekilde seyirci kalarak yaşamınızı değiştiremezsiniz. Özellikle sizde olan mükemmel yönetme becerinizi ortaya koymanın zamanı gelmedi mi

18 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda temkinli olmanızda fayda var. Emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Yeni konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak isteyebilirsiniz. Sizi daha fazla ilgilendiren işlere yoğunlaşmalısınız. Sizi kısıtladığınızı düşündüğünüz konulardan uzak durmaya çalışın.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün sabah saatlerinden itibaren yaşamınızın her alanında gerçekleştireceğiniz olumlu gelişmelere işaret etmekte. Üretkenliğinizin çok yüksek olduğu zamanlardasınız. Bugün kendinizi şımartın ve sizi ne mutlu ediyorsa o yöne ilerleyin. Gökyüzü duygularınızı harekete geçirdiğinden, Değer yargılarınız daha da gelişecek ve her şeyden önemlisi başkaları için yaşamayı bir kenara bırakıp kendinize değer verecek ve kendi isteklerinizi hayata geçirmek için cesur adımlar atacaksınız. Kendinize güvenin ve ilerleyin.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Banka ödemeleri, vergi konuları, prim ve nafaka işlerinizde sıra dışı olaylar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde hatalarınızı ve yaptıklarınızı gözden geçirmenizde yarar var.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklar ya da ortak yürüttüğünüz projelerde ani değişimler gündeme gelebilir. Yatırımlarınızda değişimlere açıksınız. Heyecanlı ve adrenalini yüksek zamanlarla karşı karşıyasınız.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

18 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 27" R
Ay
Terazi
09° 41' 31"
Merkür
Boğa
04° 39' 23"
Venüs
Boğa
24° 20' 20"
Mars
Koç
14° 14' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 01"
Satürn
Balık
18° 02' 04"
Uranüs
Boğa
23° 26' 38"
Neptün
Balık
29° 24' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 13"
Lilith
Başak
25° 26' 25"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>