Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilgileriniz size yol gösterecek ve ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz. Uzun bir tanışma dönemi size daha çok heyecan verecek gibi görünüyor.

İş arkadaşınızla konuşmayı ve omuz omuza sorunu telafi etme yolunu seçeceksiniz. Ortaya çıkan problemin bir art niyetten değil küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını düşünüyorsunuz.

Bugün, bir para alışverişi işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Bu kaybın miktarı sizi şaşırtacak. Hiçbir şekilde faka basmayacağınıza olan inancınız biraz sarsılacak.

Bir, iki gündür sinirleriniz biraz gergin. Bu gerginlik size yanlış işler yaptırabilir. Bu hafta tartışmalardan uzak durmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakın dostunuzla birbirinizden süratle uzaklaşıyorsunuz. Bunu o da sizin kadar sorun ediyor, sizin kadar üzülüyor. Müdahaleci davrandığınız bazı durumlar oluyor. Bu tavrınız, konunun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz. Bugüne aktardığınız bazı sorunlar vardı. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulamayacaksınız.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 07:11 Ay-Jüpiter görünümü, birteklifi almanızı, elinize bir para geçmesini veya işvereninizle yapılacak bir görüşmenin işaretçisidir. Maddi açıdan rahatlamak istersiniz. Şu andaki mevcut sorunlar uzlaşıyla çözüme kavuşabilir. Saat 08:47 Ay-Neptün zorlu görünümü, birileri veya bir şeyler hakkında  erken karar vermememiz, önyargılı düşünmememiz gerektiğini hatırlatıyor.  Durumu iyice bir anlayalım ve sağlıklı bir karar verebilmek için olasılıkları inceleyelim. Bazen insan bir olayı taraflıca ele almaz. Sadece o an için, hissettikleriyle harekete geçer. Biz sakin kalalım ve gerçekçi düşünelim. Saat 14:22 Mars-Pluto kavuşumu aşk hayatımızla ilgili meselelerde gerginliğe, mücadeleye ve tutkuya işarettir. Kişi artık cinsel arzularını bir beraberlik içinde doyasıya yaşamak isteyebilir. Bazen ilişkinin kendisi zorlayıcıdır ancak aranızdaki tutku bir hayli yoğundur. Bazen de sadece bir takıntı halindedir. Her iki kişi de, bu beraberliği zorlayıcı olmasına rağmen sürdürüyordur. Benim burada size tavsiyem, boş yere zaman kaybetmek yerine, mutlaka ilişki seçeneklerinizi veya ilişkinizi gözden geçirmenizdir. Bu kavuşum,hayatınızla ilgili meselelerde kuvvetli bir gelişimi büyümeyi işaret edebilir. Kişi işine bir hayli odaklanarak, sorumluluklarının farkında olarak hayatını kurgulayabilir. Epey mücadeleler verilse de, önümüzdeki yıl içinde busize güç kazandırır. Saat 14:41 Ay-Satürn karşıtlığı, ailemiz, evimiz, alım-satım ve yenileme işleri, yerleşim yerimizle ilgili konularda yaşanması muhtemel zorlukları işaret ediyor. Fikirsel farklılıklar iletişimde sorunlara yol açarken, bize hayli sorumluluk yüklüyor. Ancak bunların da akıllıca gözden geçirilme zamanıdır. Kendiniz dışında birilerine yardımcı olmak, çocuklarınız varsa onlarla ilgilenmek, istediğiniz gibi serbestçe hareket edememek sizi biraz yoracak. Ancak gerçekten bir şeylerin sağlam olması için, bizim de üstümüze düşeni yapmamız gerekiyor. Sabırlı olalım. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

19 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

 Ayrıntılar sizin için çok önemli. Zor arkadaş seçiyorsunuz. Özelliklearkadaşlarınızın davranış biçimi çok önemli. Disiplinsizlikten nefret ediyorsunuz. Çevrenizdeki her şey belli bir düzen içinde olmalı. Kargaşa,motivasyonunuzu azaltıyor. Aşk yaşantınızda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Yaşamınızda belli kuralları olan bir insansınız. 

19 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu aralar yapacağınız bir ziyaret bazı konuları fark etmenizi sağlayabilir. Düşüncelerinizi ve hislerinizi açıkça ifade edebilir, niyetinizi anlatabilirsiniz. Güçlü bir diyalog ve özgüvenli bir duruş sizi bir adım öne çıkaracaktır. Negatif yorumlar ya da eleştiriler alabilirsiniz. Fakat motivasyonunuzu kaybetmeyin. Kararlarınız hatalı olabilir. Aşırı harcamalardan uzak durmalısınız. Günün Atmosferi:Mars - Plüton birleşimi enerjiyi güçlü kılıyor Emeklerinizin karşılığını göreceğimiz günler. Öte yandan son dakika gelişmeleri ya da sürprizleri yaşayabiliriz. Diyaloglar, görüşmeler, ziyaretler ya da etkinlikler bizi aydınlatabilir. Mars - Plüton görünümü iki yönlü etkilere sahip. Bir yandan etrafımızı baskın, dediğim dedik ve obsesif kişiler sararken, diğer yandan da yenilikleri ve değişimleri kucaklıyoruz. İnsanoğlunun şeytani yönleriyle yüzleşiyoruz. Hedef odaklıyız, müthiş bir disiplinle çalışıyoruz. Gücümüz ve enerjimiz yerinde... Bu görünüm aynı zamanda tensel çekimi ve istekleri de artırıyor. Kimimiz bir takım kişileri kafaya takabilir. Öğle sonrası saatlerde, maddi başlıklarda sorunları gündeme getirebilir. Öte yandan çekingeniz, biraz güven kaybı içindeyiz. Bu nedenle ilişkilerimizde de sıkıntılar yaşayabiliriz. Daha pozitif ve bütünleştirici olmamız gereken bir gün.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün statünüzü korumak için yeni hedefler edinebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde mücadeleye başlayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla uyumlu hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle görüşmelerinizde iyi sonuç alacaksınız. Ailevi konular sizi zorlayabilir. Evinizde bazı şeyleri değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürekli hazır cevap halleriniz tepki çekebilir. Her kararınızı hızlı düşünüp çabuk uygulamamalısınız. Biraz yavaşlayın. Sağlığınız için hareketli yaşamı tercih etmelisiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gücünüzü eğlenceli konularda, aşk hayatınızda, sportif faaliyetlerde ve çocukla ilgili oluşumlarda ortaya koyabilirsiniz. Öfkenizi bu süreçte çok iyi dengelemeniz gerekiyor.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizi ilgilendiren alanlarda görüşmeler yapabilir, işinizi geliştirebilir, otorite figürleriyle diyaloglara dalabilirsiniz. Karar almaktan ziyade fikir alışverişi yapmaya özen göstermelisiniz.Ancak sabah saatlerinde bu konularla ilgili ailenizle kısa bir gerginlik yaşamanız mümkündür. Ortaklaşa kazanılan gelirlerde beklenmedik artışlar veya başlangıçlar meydana gelebilir. Sıra dışı bir ilişkiye çekilmeniz mümkündür. Marjinal konulara ilginiz artabilir. Çocuklarınız ve eşinizle ilgili sert tartışmalara ve fiziksel gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

19 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 23' 30" R
Ay
Koç
08° 03' 23"
Merkür
Koç
19° 43' 57"
Venüs
Boğa
07° 18' 24"
Mars
Koç
03° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 20"
Satürn
Balık
17° 00' 44"
Uranüs
Boğa
22° 38' 28"
Neptün
Balık
29° 03' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 39"
Lilith
Başak
23° 54' 20"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:52

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>