Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun arkadaşlarıyla ilişkisine gereğinden fazla müdahale ediyorsunuz. Arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini eleştirmeniz onu üzüyor. Zaman zaman arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığını hissediyor. Sizden bu konuda anlayış bekliyor.

İş yerinizdeki huzurun bir nedeni de sizin uyumlu arkadaşlığınız. İş arkadaşlarınız da bunun farkında olduğu için el üstünde tutuluyorsunuz. Ortak sorununuz ise para işleri.

Satın almak istediğiniz bir şeyi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınız ödenmesiyle ilgili bir umut gözükmüyor,

Tanık olacağınız bir tartışmada görüşlerinizi söylemeniz istenebilir. Düşündüklerinizi söylerseniz birileri kırılabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda ısrarcı bir tutum içinde olabilir farkında olmadan başkalarının hoşuna gitmeyebilecek bir durumda kalabilirsiniz. İstek ve arzularınız konusunda ısrarınız ve baskıcı tutumlarınızın keyif ve rahatınızı kaçırabileceğini unutmamalısınız.

19 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Ay-Yay burcu seyrinde, sizi bedenen ve zihnen rahatlatabilecek kişilerle bir arada olmayı istersiniz. Farklı bakışlara tolerans göstermeniz gerektiğinin farkındasınızdır. Bulunduğunuz yerde huzurunuz olmasa bile, kendi iç derinliklerinizdeki güven duygunuzu ayakta tutmanın önemini bilirsiniz. O yüzden kimseyle çatışmadan günün geri kalan saatlerini değerlendirebilirsiniz. Saat 15:15 Mars-Pluto görünümü, dengesiz, yerli yerine oturmayan, bir türlü düzelmeyen her şeye karşı, gücünüzü kanıtlamak üzere harekete geçmenizin işaretçisidir. Önümüzdeki birkaç gün boyunca etkili olacak bu enerji, gerilime yol açabilir. İhtiyaçlarınızı karşılamada bir hayli hırslı davranabilir, baskın tavırlar gösterebilirsiniz. Kimi Başaklarda bu durum daha farklı gelişebilir. Para ve ilişki anlamında, dış tesirlerin üzerinizdeki hakimiyeti bir hayli zorlayıcıdır. Ancak elinizden bir şey gelmediği için gerilirsiniz. Sözgelimi beklediğiniz destek gecikir veyahut ilişkinizdeki sorunlar bir hayli rahatsız edebilir. Bu gerilim daha fazla kazanma hırsına veya hiç kaybetmemek için boyun eğmenize yol açabilir. Ben derim ki, her birimiz birkaç gün sürecek zorlu etkiler altında temkinli olmaya çalışalım. Saat 20:51 Ay-Neptün görünümü, sahteliklerden, sanki doğruymuş, iyiymiş gibi davranan insanlardan hoşlanmadığımızı gösterir. Biz hem ailevi hem ilişki ve genel olarak her konuda sonuca, görünene önem veriyoruz. Bu saatte durumları bu keskin bakış açısı altında ele alabiliriz. Saat 23:59 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, fikirlerimizin mutlak kabulünü istediğimizi, kimse için taviz vermeyeceğimizi, kim ne düşünürse düşünsün bizim de beklentilerimiz olduğunu işaret ediyor. Ailemiz kutsal değerimiz. Ancak bazı sözler, yalanlar veya oyunlar bizi yoruyor. Oturup düşüneceğiz. Hangi yol bizim için daha olumlu. Yerleştiğimiz toprak, birlikte yaşadığımız kişiler ve değerlerimiz. Doğal olarak bu değerlere uygun olmayanları hayatımızda ayıklamak isteyeceğiz. Bu görünüm bir yere gitme, orada yaşama, psikolojik ve bedensel anlamda kendimizi toparlama ihtiyacımızı gösteriyor. Mutlu, huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

19 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilir, uzun telefon görüşmeleri yapabilirsin.

19 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte fanatik bir şekilde sorun yaşadığımız bir durumu kendimizi savunma noktasında bulabiliriz.

19 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdekiler ve ailevi konularla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Evde hareketlilik artarken, kendinize de yeni motivasyonlar bulabilirsiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda ısrarcı bir tutum içinde olabilir farkında olmadan başkalarının hoşuna gitmeyebilecek bir durumda kalabilirsiniz. İstek ve arzularınız konusunda ısrarınız ve baskıcı tutumlarınızın keyif ve rahatınızı kaçırabileceğini unutmamalısınız.

19 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz kişiyle sahip olduklarınız konusunda yarışa girmeyin. Sakin olmaya çalışın ve enerjinizi pozitif alanlara yönlendirin.

19 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda meydana gelen Yeni Ay, zihninizin derinliklerinde yatan konuları adeta bir matkapla oyup su yüzüne çıkaracak. Kardeş ve yakın akrabalarla ilgili bir sırla uğraşabilirsiniz. Daha dikkatli, hırslı ve stratejik olarak yeni projelere başlayabilirsiniz. Karşınızdakilere tamamen güvenmeden en doğru kararların kendinize ait olduğunu düşünebilirsiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

19 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 54' 31" R
Ay
Koç
15° 53' 39" R
Merkür
Koç
20° 07' 32"
Venüs
Boğa
07° 57' 49"
Mars
Koç
04° 04' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 51"
Satürn
Balık
17° 03' 22"
Uranüs
Boğa
22° 40' 19"
Neptün
Balık
29° 04' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 24"
Lilith
Başak
23° 57' 53"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>