Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyin mükemmel gitmesi zaman, zaman sizi korkutuyor. Oysa daha uzun bir süre bu mükemmel durum sürecek gibi gözüküyor. Sonunda aradığınızı bulduğunuzu düşünmeniz. aşırı iyimserlik gibi görünmüyor.

Zam söylentilerinin gerçekleşme ihtimali biraz güç. Bunun dışındaki yeni birtakım gelişmelerden en çok siz memnun olacaksınız. Ara sıra işleri aksatmanız maddi doyumsuzluğunuzdan kaynaklanıyor.

Önümüzdeki günlerde kısmen rahatlayabilirsiniz. Genel giderleri karşılama çabalarınız nedeniyle, yapmak istediğiniz çok özel şeylere para ayıramamanız canınızı bu kadar sıkmamalı.

Sık, sık düşündüğünüz, ama bir türlü aramadığınız biri var. Bugünlerde onunla diyaloğu bir görev gibi ele almanızda yarar olacak. Bu vefasızlık başka ilişkilerinizi de olumsuz etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eşinizle veya ortağınızla maddi konular ve harcamalarla ilgili sınırları çizmenin zor olabileceği bir günde olabilirsiniz. Bir yandan istek ve hevesler bastırırken bütçenizi gözetmeye ve heyecanınızı kontrol etmeye özen göstermelisiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 09:15 Satürn-Uranüs görünümü, doğru yatırım tercihlerinde bulunarak bir ev satın alınması, bir mirasa kavuşulması ve ailenizle ilgili bir problemin çözülmesinde yardımcı olabilir. Bir yere taşınmak, başka bir yere yerleşmek anlamında da etkin bir görünümdür. Sürpriz bir gelişme yakın bir zamanda sizin sorunlarınızı çözmenizde etkili olabilir. Saat 12:37 Ay-Merkür olumlu görünümü, ilişkimizde partnerin duyarlılığı ve bize güven hissi vermesini önemseyeceğiz. Olan biteni iyi incelemek ve yüzeysel düşünmemekte yarar var. Kaldı ki, Merkür-Boğa burcunda ilerlediği için sağlamlık, verilen sözlerin tutulması sizin bugünlerde çok daha önemli olacak. Saat 17:12 Venüs-Jüpiter görünümü, parasal konularda güçlü olma arzumuzu ve başkaları üzerinde etkili olma ihtiyacımızı vurguluyor. Kredi, miras, sağlık ve ilişki meseleleri gündemimizde baş sırada yer alıyor. Çıkarlarımızı düşünüyoruz. Artı ve eksileriyle duruma bakıyoruz. Sonucun bizim lehimize olmasını bekliyoruz. Böyle bir görünüm altında başkaları kendini daha fazla düşünebilir. Kendi teklif veya şartlarını kabul etmenizi talep edebilirler. Onun için, çok iyi düşünmeli, hemen karar vermemeli, her yönüyle duruma bakmalısınız. Harcamaların ölçülü ve dikkatli yapılmasında yarar var. Saat 19:37 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, kendimizi yetersiz hissetmemize neden olabilir. Bir şeyler yapmak isterken, önümüze çıkan engeller bizi yıldırır. Bu durum bizde güvensizlik veya tam tersine egomuza bir tehdit gibidir. Psikolojik ve fiziksel anlamda çabuk pes etmeye yol açar. Oysaki şu anda sizi zorlayan şartlar nedeniyle hayata havlu atmak yerine, mücadelenizi sürdürmeli ve kendinizden asla şüpheye düşmemelisiniz. Hayat size bir mesaj veriyor. Kalk ve kendini topla, mücadele devam et diyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dilerimle kutlarım.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlarını yeniliyorsun. Bir süredir yolunda gitmeyen işlerin seni şaşırtacak derecede şanslı bir yöne dönebilir.

19 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evliliğiniz yada partner ilişkilerinizde sınırlarınızın belirsizleştiğini düşünebilirsiniz. İlişkileriniz ile ilgili aşırı duyarlı ve kırılgan olmamaya özen gösterin.

19 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili olaylar duygusal olarak sizi zorlayabilir. Zihinsel aktivitelerinizin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Yakın çevrenizle faaliyetleriniz artabilir. Kendi fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konulardan kaçınmalısınız. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacaksınız.

19 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gülmeye çok ihtiyacınız var. Sıkıntılarınız sizi bunaltmış durumda. Pes etmeyin. Biraz daha sabırla olursanız her şey yoluna girecek. Aynı hataları yapmayın.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konularda abartılı davranmamaya çalışın. Keyfiniz yüksek olacağından harcamalarınız artabilir. Sevdiğiniz insanla fikirlerinizi paylaşacaksınız.

19 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda abartılı davranmamaya çalışın. Keyfiniz yüksek olacağından harcamalarınız artabilir. Sevdiğiniz insanla fikirlerinizi paylaşacaksınız.

19 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin duygularla bağlanabileceğiniz bir ilişkinin tohumları atılabilir. Duyguları yöneten Ay, öğleden itibaren ilişkiler evinizde ilerliyor ve bu konuda şanslı gözüküyorsunuz. Romantizm, merhamet, insancıl davranışlar ve şefkat duyguları ile ilişkinize sarılabilirsiniz. Hayalinizdeki geleceği partnerinizle paylaşabilirsiniz. Önünüzdeki 10 günlük süreçte bilhassa aile mirası yahut mülk yatırımları ile ilgili sıra dışı fikirlere ve tavsiyelere kulak vermeniz, size kalıcı ve istikrarlı bir gelecek vadedebilir.

19 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiklerinize sürprizler yapın. Eğlenceli bir gün geçirmeye hazır olun. Çünkü bugün sizde bu potansiyel fazlasıyla var. Maddi durumunuz da gayet iyi. Bu sizin için çok büyük bir destek. İstediklerinizi gerçekleştirmek için iyi bir gün bugün.

19 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 53' 32" R
Ay
Boğa
15° 54' 12" R
Merkür
Koç
21° 47' 24"
Venüs
Boğa
10° 29' 11"
Mars
Koç
05° 38' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 45' 44"
Satürn
Balık
17° 13' 16"
Uranüs
Boğa
22° 47' 26"
Neptün
Balık
29° 07' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 06"
Lilith
Başak
24° 11' 31"
True Node
Koç
15° 21' 33"
Son Güncelleme : 08/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>