Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birçok şeyin kendinize uyguladığınız baskılamayla tatsızlaşabileceğini öngöremiyorsunuz. Beraberliğinizin bir ayrıcalık taşımasını istiyorsunuz. Bu iddialı yaklaşım çevrenizde biraz antipati yaratıyor.

İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var. Bugünlerde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazırlıklı olmalısınız.

Akraba çevrenizdeki bir satış işinde size, küçük de olsa bir para görünüyor. Önümüzdeki günlerde bunun haberini alacak ve hemen harekete geçeceksiniz. Bir alacağınızın ödeneceğine dair kuşkularınız bugün, yarın sona erebilir.

Size yönelik abartılı bir ilgide pek olumlu düşünceler görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ilişkilerinizdeki yüksek eforunuz, sizi aşırı yorgunlar içine sokuyor. Hafta sonu hareketlilikten kaçınmanızda yarar var. Aile içinde problem yaptığınız, hepinizin üzülmenize neden olan bir konunun zamana ihtiyacı var. Yurtdışından eski bir dostunuz, sizi düşündürüp kafanızı karıştıracak önerilerle şu günlerde dönebilir.

19 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Perşembe günümüzün ilk etkili görünümü, saat 09:49 Ay-Kuzey düğüm arasında oluşacak. Hedefinizi belirle ve cesaretle ona yönelmelisiniz. Bilginizi en etkin olacağınız alanda ifade edecek şekilde tercihlerde bulunmalısınız. Araştırın, okuyun, öğrenin ve öğrendiklerinizi birveya aktivite alanında ifade edin. Saat 17:11 Ay-Neptün görünüm etkisinde önyargılı düşünürüz. Durumu iyice bir anlayalım ve sağlıklı bir karar verebilmek için olasılıkları inceleyelim. Gerçekçi olalım. Arzuladığınız değişimin bir an önce gerçekleşmesi dileğimle,

19 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığın sıkıntıları toparlamak için uygun bir gün. Yaptığın başvurulardan dönüş alabilirsin.

19 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnanç yaşamın gücüdür. İnançlarını güçlendir ve kendini daha iyi tanı. Seni zayıflatan düşüncelerini terk et. Gerçekten bir şeyi yapmak istiyorsan hedefine yönel ve tüm bahaneleri artık bir tarafa bırak. Neyi istediğini ve neyi istemediğini çok iyi anla. Zaman su gibi akıp geçiyor. Sağlığın ve keyfin yerindeyken yapmak istediklerin için bir an önce harekete geçmelisin.

19 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün denge konusuna fazlasıyla kafa yorabilirsin. Çalışmalarındaki özverinin karşılığını alıyor olman işine olan bağlılığını arttıracak. Hem kendini ödüllendirmek hem de sosyal hayatına renk katmak için, konsere gidebilir ya da eğlenceli bir etkinliğe katılabilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eşinin vereceği müjdeli haberle için içine sığmayacak. Yaşça büyük kişilerin verdiği nasihatleri, daha iyi anlamaya başlıyorsun. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Başak burcuysan, uzun süre sadece kendine odaklanmak isteyebilirsin.

19 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün eş yada sevgilinizle tutku ve heyecanı arttıracağı gibi tartışmalar ve zıtlaşmaları da beraberinde gelecektir. Aynı şeyler üzerinde farklı düşünülebileceğini kabullenerek hareket ederseniz sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz. Eş yada sevgiliniz le üstünlük çabası içine girerseniz duygularınızı hırsa kurban edersiniz dikkatli davranın. Her iki tarafında anlayışlı olması bu dönemde fazlası ile önem taşımakta. Yıkmak kolay yapmak zordur. Bu düşünce ile ilişkinize sahip çıkın sevmek yürekli olanların işidir. Sizlerde yürekli cesaretli sevdiklerine sahip çıkan insanlarsınız bunun yüksek bilincini tavır ve kararlarınıza yansıtarak hareket edin.

19 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zaman yöneticisi Satürn gezegeni keyif alanınızda geri gitmeye başlıyor. Hayatın tüm zevklerinden mahrum kalmış gibi bir hisse kapılabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili bir gündem oluşabilir.

19 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnız kalmayı sevmediğiniz bu dönemde, partnerinizle seyahat veya tatil fırsatlarına izin vermeniz sizi mutlu edecek. Fikirleriniz kolay değişebilir.

19 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzaklardan alacağınız bir haber isteklerinizi harekete geçirebilir. Seyahate çıkmak sizi rahatlatacak. Böylece duygularınızı denetleyebilecek ve geriliminizi azaltacaksınız. Karamsarlık ve kuruntulardan uzak durmanız gerekiyor. Enerjinizi yapıcı yönde kullanmayı başaracaksınız.

19 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

19 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 02' 43" R
Ay
Boğa
03° 08' 13" R
Merkür
Koç
21° 02' 60"
Venüs
Boğa
09° 24' 32"
Mars
Koç
04° 58' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 33' 23"
Satürn
Balık
17° 09' 04"
Uranüs
Boğa
22° 44' 24"
Neptün
Balık
29° 06' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 15"
Lilith
Başak
24° 05' 41"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 07/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>