Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin yakın bir zaman önce uygunsuz hareketlerinden fazlasıyla rahatsız oldunuz ve ona artık kuşkuyla bakıyorsunuz. Partnerinize bu hareketlerden vazgeçmesi gerektiğini söyleyin.

İş yerinizde bu sıralar çok sıkıntılı günler geçiriyorsunuz vearkadaşlarınızla bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Yakında amirinizden zam haberi alacaksınız ve bu kötü günleri geride bırakacaksınız.

Son günlerde parasal açıdan sıkıntılı günler geçiriyorsunuz ve bunun sebebi de savurgan kişiliğinizden ileri geliyor. Parasal konularda kontrolü elinizde tutmayı öğrenmelisiniz.

Aile içi ilişkilerinde daha öz verili ve yapıcı davranmaya özen gösterirseniz ebeveynlerinizin sevgisini kazanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün diğer günlere göre daha canlısınız. İçinizde yeni hevesler uyandı. İkili görüşmelerde sezgileriniz size yardımcı olacak. Her hangi bir engelle karşılaşmadan sorunlarınızın üstesinden geleceksiniz. İkna kabiliyetinizi kullanarak arkadaşlarınızı akşama bir yerlere gidip eğlenmeye ikna edeceksiniz.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 07:30 Ay-Mars olumlu görünümü, bulunduğumuz alanda hareketliliğin, aktivitelerin, yoğunluğun işaretçisi olarak önem taşıyor. Sanki birileri arkanızdan itekliyor gibidir. Ancak sizin mücadele etmeye, koşturmaya pek gücünüz yok gibidir. Oysaki başarılı olabilirsiniz. Bu enerji bir hayli güçlendiricidir. Arzularına ulaşmak isteyenler için yardımcıdır. Size tavsiyem, yaşadığınız tatsız olayların etkisi altında kalmadan önünüzdeki işinize odaklanınız. Saat 11:44 Ay-Güneş görünümü, hiç kimseyle paylaşamadığınız sıkıntılar ve sizi geri plana iten şartlar nedeniyle rahat olmadığınızı işaret ediyor. Saat 18:43 Ay-Neptün görünümü, hayata güven dolu sarılmamızı sağlayacak birine ihtiyaç duyduğumuzun göstergesidir. Her şeyi oluruna bırak diyen iç sesiniz nedeniyle, yanlış birinin bile peşinden gitmeye hazır olursunuz. Sizin arzunuz rahatlamak ve huzur bulmaktır. Ancak dikkatli olmayı da bilelim dostlarım. Bize huzur veren, gönlümüzü okşayan, ruhumuzu canlandıran insanlarla bir arada olmamız dileğimle,

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklından geçenler, sözlerle ağzından dökülürken kimseye perde arkasını merak etme fırsatı vermeyeceksin.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişim yoğun ve olumlu bir şekilde gündemde. Alacağınız haberler ve destekler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular ve kardeşlerinizle ilgili durumlar gündeme gelebilir. Geçmişte kalan konularla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde ifadelerinize dikkat etmenize fayda var. İnatçı tarafınız ortaya çıkabilir. Toprak ve emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. İletişimde yoğunluk olabilir. İşlerinizi büyütmek için mücadele verebilirsiniz.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ara verdiğiniz işlerinizi tamamlayacaksınız. Artık kafanız karışmasın. Her düşündüğünüz ve uygulayacağınız işler için başkalarının aklına ihtiyaç duymanız ne kadar doğru?

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizi bir tekalanlarınızda istediğiniz gibi yönlendiremeyeceksiniz. Onun dışında ister evde olun ister kalabalıkların arasında bir şekilde duygularınıza söz geçirmeyi başaracaksınız.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev ve aileyle ilgili konular bugün gündeminizden düşmeyebilir. Gerçekçi ve objektif bir duruş sergilemeye çalışabilirsiniz. Sabah saatleri biraz daha keyifli olabilecek koşullara işaret ediyor.

1 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

2 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>