Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha rahat görünebilirseniz, ilginçliğinizin arkasından çekiciliğiniz gelecek gibi görünüyor. Onu çekim alanınıza alabilmeniz için, kendinizi doğallığınızla sınırlayıp yapaylıktan kaçınmanız gerekiyor.

Yetkililerinizin sizden beklentileri sandığınızdan fazla. Akşama doğru aranızda yapacağınız toplantı sizin için çok yararlı olacak. Mükemmel referanslarınız var.

Bugünlerde sürpriz para haberleriniz olabilir. Parasız kalmaktan korkuyor olmanıza karşın, hiç böyle bir endişeniz yokmuş gibi harcıyorsunuz. Bu tutumunuz sizi çok kısa zamanda dara sokabilir.

Arkadaş ilişkisi kurmada çekicilik birinci tercihiniz oluyor. Çekici dostlarınızın kaçının çevrenizde kaldığını görmeniz gerekiyor. Size karşı beslenen özel bir ilgi ve sevginin tam karşılığını vermekte biraz eksiklik gösteriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yurtdışındaki bir arkadaşınızı, onunla ilgili bazı gelişmeler nedeniyle merak ediyorsunuz. Ama dostunuz muhtemelen yakın zamanda karşınıza çıkıp sizi sevindirecek. Haberiniz olmadan, sizin adınıza girişimlerde bulunup kararlar alan birisiyle sorun yaşayacaksınız. Buna dikkat etmelisiniz. Araştırıp üstüne gitmeniz halinde, aklınıza gelmeyecek problemlerin önüne geçebileceksiniz..

2 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 10:58-12:57 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bitirilmesi gereken işler bu zaman diliminde gözünüzde büyüyebilir. Hele birileri son anda engel çıkarmaya kalkışırsa, buna tepki gösterebilirsiniz. Saat 12:57 Ay-Balık burcu geçişi, hoşgörülü yaklaşımlarımızla insanları etkilememizi sağlamakta. Duygularımızı sözle ve şefkatli tavırlarımızla karşımızdakine hissettirmeye çalışabiliriz. Sakinlik ve huzur arzumuz da oldukça yoğundur. Bu enerji, partnerimizle aramızdaki ilişkiyi güçlendirir, empatide bulunmamızı sağlar, birbirimizden ne kadar farklı olsak da, aşkın birleştirici gücüne tanık olmamıza vesiledir. Saat 15:58 Ay-Merkür görünümü, geri hareket dönemine rastlıyor. Yeniden birçok mesele üzerinde düşünmek vaktidir. İlişkimizle ilgili konularda bir yandan yüreğimizin sesini dinlemekten yanayız diğer yandan aklımızı kullanmak istiyoruz. Eğer tatmin edici bir sonuç alabilirsek mutlu olacağız. İş hayatımızla ilgili konularda da durum buna benziyor. Bir taraftan sevdiğimiz işi yapmak istiyoruz diğer taraftan güvence altında olmak. Dışarıdan bakıldığında insanlar bizi endişeli biri gibi görseler de, sonunda bizim ne kadar haklı olduğumuzu gayet iyi biliyorlar. Sözümüz senet gibi. Ama insanlar öyle mi? belki de bu yüzden bizi anlamakta zorlanıyorlar diye düşünebiliriz. Haftanın hepimiz için huzur dolu geçmesi dileğimle,

2 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hayatının her alanına düzen kazandırmak ya da yenilikler katmak adına hareket edebilirsin.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarısızlıktan korkabilirsiniz, ama herkese neler yapabileceğinizi göstermek isteyeceksiniz. Ani tepkilerden veya ani kararlar almaktan kaçınmalı ve tartışma ortamlarından uzak durmalısınız.Günün Atmosferi:Bugün yıllık burç yorumlarınızı yayına aldık. 2017'de sizi nelerin beklediğini detaylı şekilde okuyabilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde çalışma temponuz yüksek olabilir. İş arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. İş yeri için harcamalar yapabilirsiniz. Elinizdeki işleri düzenleme fırsatı bulabilirsiniz. İlerleyen saatlerde eşinizle ilgili olaylar sizi daha fazla meşgul etmeye başlayabilir. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Teknik konular zamanınızı alabilir.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizi yormayacak olan işlere zaman ayırın. Bir dağınıklık hali ve yeteri kadar kendinizi verememe durumu yaşanabilir. Bir işi sonuna kadar götürme riski var.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, eviniz için yapacağınız harcamalar veya yatırımlarda ilişkileriniz kuvvetli çalışacak. Özel hayatınızda duygularınız yoğun ve biraz da karışık olabilir.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün teması yine hizmet alanınız ve çalışmak olacaktır. Ancak öğle saatleri Ay boşluğu nedeniyle ağır enerjiler deneyimlemeniz olasıdır.Dolayısıyla işinizi sürdürmeye çalışırken yeni yöntemlere girişmemeniz ve olanı halletmeniz yeterlidir. Konu olarak insanların ve toplumun menfaatlerini gözeteceğiniz konular üzerinde yoğunlaşacaksınız. Sağlık açısından öğlenden sonraya kadar almaya çalışmalısınız. Öğleden sonra ise partnerlik ve ortaklık konularınız ön plana çıkacaktır. İletişim aksaklıklarına dikkat etmelisiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalmış olsanız da bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Mantıklı davranmak yerine duygusal davranabilir ve sevdiklerinizle aranızdaki ilişkileri daha sıcak hale getirebilirsiniz. Sevdiğinizin ilgisi, kendinize olan güveninizi arttıracak.

2 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>