Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta heyecan kadar şefkate de önem veriyorsunuz. Bunu yeterince dile getiremediğiniz için istemeden kırılıyorsunuz. O sizin şefkat isteğinizin farkında, kendince şefkat gösteriyor. Kırılmak yerine onun verdiklerinin değerini anlamanız ilişkiniz için daha hayırlı olabilir.

Her zamanki atılganlığınız devam ediyor ve bunun karşılığını da alıyorsunuz. İşiniz kadar işyerinizdeki ilişkiler de hayatınızın bir parçası. İlişkiler üzerine konuşmaktan çok hoşlanıyorsunuz.

Paranızın değerini biliyor, harcamalarınıza dikkat ediyorsunuz. Yine de aileniz destek olmak istiyor. Bugün ailenizden bu destekle ilgili hoş bir haber alabilirsiniz.

Bugün alkolden uzak durmalısınız. Etkilenebileceğiniz bir gündesiniz. Ailenizden birilerinden gelecek bir haber var. Bu haberin doğruluğundan emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin en önemli ilkeniz dürüstlük ama ne yazık ki herkes sizin kadar dürüst değil. Bunu fark ettiğinizde çok üzülüyorsunuz. Bugün hiç ummadığınız bir kişinin ikiyüzlülüğüne tanık olabilirsiniz. Konunun sizinle bir ilgisi yok ama siz yine de üzülebilirsiniz. Bir arkadaşınız size kendisiyle ilgili bir haber verecek, siz de en az onun kadar sevineceksiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 05:41 Ay-Uranüs olumlu görünümü, eviniz ve ailenizle ilgili konularda mantığınızı öne alarak düşünmenizi sağlar. Kimi zaman şöyle bir geçmişe dönerek akıllı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmak yerinde olabilir. İnsanlarla bağlantı kurmaya olan ihtiyacınız bu enerji sayesinde ön plandadır.Saat 10:48 Merkür-Uranüs karşıtlığı, maddi konularda son zamanlarda ciddiyetle durduğunuzu, bütçenizin dengeleri yerli yerine oturtmaya çalıştığınızı, sorumluluklarınızın ve geleceğinizin teminatı için çaba sarf ettiğinizi veyahut buna mecbur kaldığınızı biliyorum. İşte bugünkü karşıtlık bu mecburiyetin ortaklık-eş veya farklı sebepler yüzünden sizi isyan noktasına getirmesi anlamı taşır. İnsan şöyle düşünür. Bu kadar dikkat ediyorum ancak istediğim kadar kazanamadığım gibi hala borçlarımın yükü altındayım. İşte son yazdığım cümle genel olarak Başakların gün boyu baskı altında kalarak rahatsız olmalarına yol açabilir. Kişi destek görmek ihtiyacı içindedir. Hiç kimsenin maddi ve ilişki anlamında onu rahatsız etmesine, kaygılandırmasına dayanacak hali yoktur. Peki, ne yapılmalıdır? Ben derim ki, sakin olunuz, bu türden sıkıntıların her insanın başına gelebileceğini düşünerek isyan etmeyiniz. Borcu borçla kapatmaya çalışmayınız. Saat 14:17-18:29 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. İlişkiniz ve parasal konularda eğer kafanız karışıksa beklemede kalıp, durumları gözden geçiriniz. Günlükplanlamanızı boşluk etkisini göz önüne alarak yapmamızda yarar var. Öncelikle rutin işlerimize ağırlık verelim. Bitirilmesi gereken işlerimizi tamamlayalım.Saat 18:29 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında  aktif hareket etmeseniz de, iç huzurunuz tamdır. Değerlerinizi elinizde bulunanları koruyabilecek, kollayabilecek gücü yüreğinizde hissedersiniz. Olumlu değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Amacınızın gayet iyi farkında olduğunuz için, o amaca giden yolda ne yapılması gerektiğini de sağlıklı bir şekilde belirleyebilirsiniz.Arzu ettiklerinize kavuşmanız dileğimle,

20 Ekim 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bitirilmesi gereken işleriniz sizi biraz geriyor. Basit bazı atlamalar, aşılmaz gereken güçlüklerin üstesinden gelmenizi sağlayacak. Planladığınız adımların tıpkısını gerçekleştirmek zorunda değilsiniz. Hiç kimse sizi bu tür konularda değişkenlikle suçlayamaz. Tüm çevreniz sizin bu tür işlerde herkesten çok daha kurallara uyduğunuzu ve titizliğinizi biliyor. Bu tür strateji size kazandıracak.

20 Ekim 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal gelgitler hareket alanınızı değiştirmenizi gerektirebilir. İnsanları daha dikkatli dinlemeniz ve hislerinize göre değil, gerçeklere göre davranmalısınız. Gerginliğinizi azaltacak bazı fiziksel aktiviteler yararlı olabilir. Günün Atmosferi:Yaratıcı yöntemler, şimdinin şartlarıyla uyuşmayabilir Üretkenliğiniz artıyor. Fikirleriniz değişkenlik gösterebilir. (+/- 4 gün). Keskin zekânız devrede. Fakat her şeyi söylememelisiniz. Aksi takdirde, karşınızdakileri incitebilirsiniz. Sıra dışı fikirlere sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz, ancak öyle bile olsa başkaları o denli yaratıcı bulmayabilir. Öğle saatleri sizin için diyaloglar ve toplantılar açısından daha uygun. Akşam saatleri ise, ev, aile ya da ülke ile ilişkili konulara eğilebilirsiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda değişiklik olabilir. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Gün içinde teknik konularda ani değişiklikler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için sizden daha bilgili insanlarla görüşebilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla sosyalleşebilirsiniz. İdeolojik konularda fazla iddiacı olmamalısınız.

20 Ekim 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne keyifli başlayacaksınız ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Özellikle saygı duyduğunuz kişilerin sizi desteklediğini anlayıp farklı çevrelerle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Yabancılar ile işbirliği yaparak hoş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi yenilemek istediğiniz bir dönemdesiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için stratejinizi değiştirebilir ve projelerinizi gözden geçirebilirsiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

20 Ekim 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizi istediğiniz gibi oturtmakta zorlanabilirsiniz. Üzerinizde garip bir sinirlilik ve acelecilik görülebilir. İstekleriniz ve beklentileriniz konusunda ısrarcı olmayın.

20 Ekim 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün geneli Ay boşluğu nedeniyle ağır geçebilir. Akşam saatlerinde arkadaş çevreniz ve dahil olduğunuz topluluklarla ilgili empati yeteneğinizin yüksek olmasından dolayı sosyal ilişkilerinizde sevginizi rahatlıkla gösterebilir, huzurlu ortamlar yaratabilirsiniz.İlişkiniz ve ortaklığınızla ilgili ilerlemeniz gereken yolda ailenizin baskısı ve müdahaleleri ile karşılaşabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı çarçur etme ve yanlış yatırımlar üzerinde ısrarcı olmanız nedeniyle para kaybı yaşayabilir ve yaşattırabilirsiniz. Dikkat ve sabır gerekmektedir.

20 Ekim 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil.

20 Ekim 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 24' 38" R
Ay
Koç
08° 20' 31"
Merkür
Koç
19° 44' 47"
Venüs
Boğa
07° 19' 50"
Mars
Koç
03° 40' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 36"
Satürn
Balık
17° 00' 50"
Uranüs
Boğa
22° 38' 32"
Neptün
Balık
29° 03' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 43"
Lilith
Başak
23° 54' 28"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>