Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün son derece enerjik olacaksınız. Zihinsel ve duygusal faaliyetleriniz üst seviyede olacak. Sevdiğinizle ilgili kararlarınızın ne kadar yerinde olduğunu zaman içerisinde anlayarak memnun olacaksınız.

Çalışma ortamınızda arkadaşlarınızla sağlıklı bir ilişki kurmaya ayrı bir önem veriyorsunuz. Bu yüzden birlikte çalıştığınız insanları iyi tanımaya çalışıyorsunuz. İnsan psikolojisine önem veriyorsunuz.

Para piyasasını çok iyi takip ediyorsunuz. Harcamalar konusunda oldukça titizsiniz. Bu yüzden parasız kalmak gibi bir konu sizin gündeminizde şimdilik yok.

İnsanlara gereğinden fazla önem vermeniz yüzünden iyi niyetiniz suiistimal edilebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygu ve düşünceleriniz uyum içerisinde hareket edeceğiniz, olumlu bir gün yaşayacaksınız. Bu arada his hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Bugün kendinizihayatınızda başarıyla gösterip yetenekleriniz kanıtlayabilirsiniz. Yeni planlar yapmak için doğru bir zaman olabilir. Sizin için olumlu bir atılım gerçekleştirebilirsiniz. Zevkinize uygun alışverişler yapıp, mutlu olabilirsiniz .

20 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, bilgi ve tecrübemizi mesleki alanda göstermeyi, insanlarla iletişimde olmayı, ne kadar başarılı biri olduğumuzu göstermeyi seviyoruz. Ancak evimiz, ailemizle ilgili konularda kendimizi geliştirmemiz, daha geniş bir pencereden hayatı gözlemlememiz, her şeyin en doğrusunu kendimizin bildiğini düşünmememiz lazım. Çünkü onların da bize ihtiyacı var. Bunu da unutmayalım. Bu Dolunay, bizimtercihlerimizi, şu andaki mevcut işimizi ailemiz ve şartlara göre de düzenlememiz gerektiğini gösteriyor. Bizim isteklerimizle onların beklentileri, bugünümüz ile yarınlarımızın doğru ve dengeli bir şekilde kurulmasında yarar var. Belki de artık bir yuva kurmak, yuvamızın sorumluluğunu üzerimize almak, bir evlat sahibi olmak vaktidir. Kimi Başaklar için bu Dolunay annelik ve babalık duygusunun yükselişidir. Bazılarımız için bir ofis açmayı düşünmektir. Ev almak, özgür olmak, emekliye ayrılmak, evden taşınmak gibi konuların bilinçli şekilde gözden geçirilmesi gerekir. Dolunayın ardından saat 14:55 de Ay-Oğlak burcunda seyrine başladığında, sevdiklerimize karşı sorumluluk duygumuz yükseliyor. Daha ciddi ancak şimdi kendimizden eminiz. Neyin bizim için gerekli olduğunu, ne yapmamız gerektiğini kafamızın içinde daha iyi oturtabiliriz. Yeni haftanın sizler için en güzel şekilde geçmesi dileğimle,  

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizi farklı zaman dilimlerinde gören kişiler yanılabiliyor. Muzip tavırlarınıza alışanlar,çevresinde gördükleri zaman şaşkınlık geçiriyorlar. Bugün, olumlu bir gününüzdesiniz. Arkadaş çevrenizde aktif bir gün içindesiniz ve sıra dışı konulara ilgi duyan kişilerle bir arada olacaksınız. Kişisel başarınızı destekleyici özel arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hayır dememelisiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, sözlerini tutmayan, söylenilen zamanda söylenilen yerde olmayan veya işlerini yapmayan kişilere tahammül etmekte zorlanabilirsiniz. 24 Haziran civarında, kendinizi yenilemeniz, ortama veya yeniliklere uyum sağlamanız gerektiğini anlamanıza neden olabilecek olaylar yaşanabilir. Rutin işlerinizin, yöntemlerinizin veya hareketlerinizin test edilmesi, değişime ayak uydurmanız için iyi bir bahane olabilir. Yeni işlere ve yöntemlere açıksınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta meydana gelen Yay burcundaki dolunayın olumsuz ve haftanın olumlu etkilerini haftalık yazımda ele aldım. Astroloji sayfalarımızdaki makalemin bulunduğu yerden veya Hürriyet sosyalde yazarlar bölümündeki sayfamdan uzun ve detaylı şekilde okuyabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular önemli gündemler olabilir. Sabah saatlerinde evde oluşabilecek küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Gün içinde kendinizi doğru ifade etmeye özen gösterin. Tartışmaları fazla uzatmamakta fayda var. Akşam saatleri daha sakin geçebilir. Sevdiklerinizle birlikte program yapmak size iyi gelecek.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile yaşamınızda biraz daha sabırlı olup kimseyi kırmamalısınız. Esnek yapıda olmanız halinde evinizde pozitif hava esecek. Hayalini kurduğunuz seyahatin şimdi tam zamanı.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıran görüşmeler gerçekleştirebilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyalog kurabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz. İletişim alanında abartılı diyaloglarla karşılaşabileceğiniz, duyguların coşkulu aktartıldığı bir zamandasınız.

20 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa işlerinizde bozulmalara ve aldanmalara açıksınız. Önemli anlaşmalardan kaçının. Aile hayatınız ve kariyeriniz arasındaki dengeye özen gösterin. Evinizde hassaslıklar oluşabilir.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eviniz ve ailenizle ilgili bir değerlendirmeye ulaşmış olmalısınız. Didaktik konuşmaların ve bilge davranışların mevcut olabileceği bir sonuç karşınıza çıkabilir. Bilhassa yaşadığınız evin sorunlarıyla ilgili bazı değerlendirmeler ve kararlar hayatınızın odak noktası olabilir. Kendinizle ilgili özel farkındalıklara erişmeniz de olasıdır. Sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Hem içsel hem de somut değişimleri gerçekleştirebilmeniz için kendinizi esnek ve yeniliklere açık bir tutumla değerlendirmeniz gerekmektedir.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Sağlık probleminiz şu sıralar yok.

20 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 58' 49" R
Ay
Balık
01° 57' 55"
Merkür
Koç
18° 07' 59"
Venüs
Boğa
04° 14' 34"
Mars
Koç
01° 45' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 21"
Satürn
Balık
16° 48' 14"
Uranüs
Boğa
22° 29' 53"
Neptün
Balık
28° 59' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 23"
Lilith
Başak
23° 37' 47"
True Node
Koç
15° 21' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>