Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk yarısında duygusal açıdan kendinizi dengeli hissedeceksiniz ve iyimser etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanla düşüncelerinizi paylaşabilir ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal bir karmaşa yaşama ihtimaliniz olabilir. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Duygularınızı daha çok kendinize saklayacaksınız ve küçük sorunları içinizde büyütebilirsiniz.

İş yaşamınızda güne olumlu bir başlangıç yapacaksınız ve beklentilerinizi olumlu olarak değerlendirebileceksiniz. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz. Planlarınız sizin istediğiniz şekilde yürüyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise işinizle ilgili olarak kendinizi isteksiz hissedebilirsiniz ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Gerektiğinden fazla detayla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve dikkatiniz dağılabilir. Sizin dışınızda gelişecek sorunlar keyfinizi kaçırabilecektir.

Sabah saatleri size maddi kazançlar getirici bazı fikirler üretebilirsiniz ve bu konuda kararlı hareket edeceksiniz. Öğleden sonra ise maddi bazı endişeler yaşama ihtimaliniz olacaktır.

Eğer bugün yeni bir başlangıç yapacaksınız ve girişimde bulunacaksınız sabah saatlerini tercih etmeniz sizin için daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yaratıcı fikirlerinizle kendinize uzak gördüğünüz konularda ve alanlarda ilgi çekebilirsiniz. Bu alanlardaki tanışmalar yeni fırsatlara zemin hazırlayabilir. Günden güne şekillenip istemediğiniz boyutlara ulaşan bir çözümsüzlükle ilgili olarak kısa yolculuklar söz konusu. Bu gidiş gelişler zamanlama sorunları doğuracak olsa da, kazançlı çıkacaksınız.

20 Mart 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay sizlerin burcundaki hareketine devam ediyor. Bugünün ilk saatlerinde aktif olan Ay-Neptün ve Ay-Merkür zıt açılarının sebebiyle kalp kırıklıklarına açık bir gündesiniz. Eşinizle, sevgilinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İstemeden de olsa sert kelimeler ağzınızdan çıkabilir. Saatler ilerledikçe bu durumun etkisi de üzerinizden dağılıyor. Bitkin halinizin yerine güçlü, ne yapmak istediğini bilen, kararlı bir yapıya bürünüyorsunuz. Yarına bırakmadan önemli işlerinizi tamamlamanız iyi olacaktır. Sevgiler, Astromeri

20 Mart 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şüpheci davranıyorsun!Güneş bugün ateş burcuna geçiyor ve beraber baharın gelişini selamlıyoruz. Mevsim uyanırken Ay boşlukta olacak. Kişisel çıkarlarını açığa çıkarmak ve ona göre yolunu çizmek isteyeceğin gelişmeler yaşayacaksın. İş yerinde yaşanan gerginliğin içine çekilmek istenebilirsin. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, ödemelerle ilgili yaşanan gecikmeler çalışanlarınla aranda probleme oluşturabilir. Aşk konusunda acele karar vermemelisin. Duygusal sezgilerinin yoğun olmasına karşın, acele verilmiş kararlar seni yanıltabilir. Gördüğün her şeyden nem kapmana neden Ay?ın konumu seni biraz şüpheci yapacak gibi. Yeni sevgilin hakkında beklentilerin artabilir. Küçük şeyleri büyütmemelisin.

20 Mart 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde gizli düşmanlıklara dikkat etmelisiniz. Bir anda arkanızdan kin besleyen kişilerin gerçek yüzleri ile karşılaşabilirsiniz. Finansal sorunlara karşı ayrıca dikkatli olmalısınız.

20 Mart 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İşinizle ilgili planlama yapmak isteyebilirsiniz. Çalışma koşullarınız ön plana çıkabilir. İlişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Bedeninize ait konuları göz ardı etmeyin. Uğraştığınız konularda başkalarından destek görebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konulara daha fazla önem göstermenizde fayda var.

20 Mart 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dönemsel olarakkonularına fazlaca eğilebiliyorsunuz. Bazı sorunlarınızdan kurtulmak veya düşünmemek için işe yönelmeniz doğru değil.

20 Mart 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken iddialı ve cesur yaklaşımlarınız olabilir ancak bugün fazlaca sabırsız ve aceleci olmamaya dikkat etmek ve egoları kontrol etmek gerekebilir.

20 Mart 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu inançlar konusunda dönüşüme ihtiyaç duyan yanlarınız açığa çıkıyor. Kendinizi kısıtladığınız konularda girişim imkanları olası. Yakınlarınızın yasal sorunları varsa gelişmeler yaşanabilir.

20 Mart 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Güneş Koç burcuna geçiş yaparak ilkbaharı başlatıyor. Ayrıca Terazi burcunda Dolunay meydana geliyor. Bu dönemde ortak paylaşımlar, kazançlar, miras, krediler ilgileneceğiniz konular arasında yer alır. Aile içindeki fikir çatışmalarına hızlı çözümler üretebilirsiniz. Spiritüel konular aniden ilginizi çekebilir. Karşınızdaki kişilerin yenilikçi fikirlerini kabul etmekte zorlansanız da denemekte yarar olduğunu unutmayın.

20 Mart 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, hayatınızda karşılaşacağınız etkiler, kendinizi oldukça iyi hissetmenizi sağlayacak nitelikler taşıyabilirler. Uyumlu ve hoş bir gün geçirebilirsiniz. İç dünyanızı dengelemeniz, aklınızla kalbinizi birbirine paralel çalıştırmanız mümkündür.

20 Mart 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 38' 18" R
Ay
Boğa
27° 01' 14" R
Merkür
Koç
22° 28' 37"
Venüs
Boğa
11° 26' 08"
Mars
Koç
06° 14' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 38"
Satürn
Balık
17° 16' 55"
Uranüs
Boğa
22° 50' 07"
Neptün
Balık
29° 09' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 36"
Lilith
Başak
24° 16' 38"
True Node
Koç
15° 18' 38"
Son Güncelleme : 08/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>