Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda çeşitli endişeler yaşayabileceğiniz ve geçmişten kaynaklanacak bazı konuları yeniden düşünebileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabileceği gibi duygusal iniş çıkışlarda yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızda gerilimler ve tartışmalar söz konusu olabilir. Duygusal konularda yeni bir karar almaktan kaçınmalısınız.

İş yaşamınızda elinizdeki işlerinizi tamamlamaya çalışacağınız ve sorunlarınızın üzerine gideceğiniz bir gündesiniz. Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Karşınıza bazı zorluklar ve sorunlar çıkacaktır. Küçük sorunları gözünüzde büyütmer eğiliminiz bugün size hatalar yaptırabilir. Alışkanlıklarınız sizin için önem kazanıyor ve inandığınız şeylere daha sıkı sarılacaksınız. Yeni girişimler için uygun bir günde olmayacaksınız.

Maddi konularda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz ve bütçenizi dengelemekte zorlanacağınız bir gündesiniz. Ödemelerinize ilişkin bir sorun yaşayabilirsiniz.

Ne istediğinizi biliyorsunuz ve küçük bazı aksilikler çıksa da olumlu sonuçlar alacağınızı unutmamalısınız. Duygusal olarak bazı kaygılar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde yaşayacağınız gelişmelerde, coşkulu yaklaşımlarınız ve sağlam iradenizle, başka insanları da harekete geçirebilirsiniz. Bugün, özel konularla ilgili birtakım sorunları halletmeye yönelebilirsiniz. Bu konuların bir kısmında acele kararlar alma eğilimi, sizi beklemediğiniz boyutlarda sıkıntılara sokabilir.

20 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 20 Nisan saat:06:12-21 Mayıs saat:05:14 tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süre içinde odak noktamızı, yüksek eğitimden, ticari konulara, başka bir yere yerleşimden, uzmanlaşmaya kadar mevzular teşkil edecektir. Bir şeylerin artık ayaklarımızı sağlam olarak yere basmamızda etkili olmasını arzuluyoruz. Bugünlerde, huzurlu ve kaliteli bir yaşam, iyi bir kazanç, güven ve istikrar olguları başımızın tacı oluyor. Eskiye veda edip, yeniye yer açmak ve rahat etmekten yanayız. Ancak yinede bir bakacağız, inceleyeceğiz, düşüneceğiz ve doğru bir karar vermeye çalışacağız. Güneş-Boğa geçişinin hepimiz için huzur, güvence, maddi-manevi anlamda olumlu geçmesi dileğimle,

20 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmalarındaki özverinin karşılığını alman işe bağlılığını artıracak. Bir haberle için içine sığmayacak.

20 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrolünüz altında olan her duruma dikkat etmelisiniz. Zira ani bir söylemle olayların farklı bir yöne doğru kaydığını hissedebilirsiniz. Bu durumda panik dozunuzu ayarlamalı, olaylara daha soğukkanlı yaklaşmayı öğrenmelisiniz. Er veya geç doğruyu öğrendiğinizde ise artık hiç bir şeyin eskisi gibi olamayacağını görecek ve dostunuzu düşmanınızdan rahatlıkla ayırabileceksiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kurduğunuz ilişkiler sizin için önemli olabilir. Sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. Bu durum işlerinizi ilerletmeniz için fırsat olabilir. Gündeminizden daha farklı konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda başkalarıyla görüşebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün işinize konsantre olmanız ve dışarıdan gelen hiçbir müdahale ile muhatap olmadan yapmanız gerekenleri tamamlamaya çalışmanız için uyarıyor sizleri. Bunları yaptığınız takdirde beklediğiniz başarıya ulaşacak ve kariyerinizde bir yıldız gibi parlamaya başlayacaksınız. Ruhsal anlamda enerjinizin düşmesine izin vermediğiniz sürece kimse sizi engelleyemez. Özel yaşamınızda ise gelişmeler sizin istediğiniz doğrultuda gelişmiyor diye pes etmemelisiniz. Yaşanan olumsuzluklarla mücadele etmediğiniz sürece huzurlu günlerin gelmesini de bekleyemezsiniz. Kimsenin elinde sihirli bir değneği yok olumsuzlukları olumlu hale getirebilmek için. Ancak insan kendine güvenerek yaşamında ki rahatsızlıklarla mücadele etmeyi seçer ve kararlılıkla olayların üzerine giderek bunu gerçekleştirebilir. Seçim sizin…..

20 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahatler sizi heyecanlandıracak. İşinizle veya kendinizle ilgili bir kurs ya da seminere katılabilirsiniz. Daha sıkseyahatine çıkabilirsiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcu döneminde eğitim, hukuki konular, uluslararası gündem, tanıtım faaliyetleri açısından ilerleme kaydedersiniz. Yurt dışı yatırımlarına önem verin.

20 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN başından itibaren sizi son derece mutlu edecek olumlu haberler gelmeye başlayabilir. Uzun süredir beklediğiniz sonuçları almaya başlayabilirsiniz. Artık herşey yoluna girecek gibi görünüyor. Çevrenizdeki insan sayısı artabilir, hatta etrafınızda kalabalıklar bile birikmeye başlayabilir. İlişkilerinizde yeni ve parlak bir dönemin başlaması mümkündür. ÇOK eğleneceğiniz ortamlarda bulunabilir, keyif alacağınız diyaloglar kurabilir, ilişkilerinizi derinleştirip insanlarla kurduğunuz bağı güçlendirebilirsiniz. Eğer kalbiniz boşsa sizi mutlu edecek birisiyle tanışabilir, eğer bir birlikteliğiniz varsa da nişanlanma veya evlenme kararı alabilirsiniz.

20 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 29' 13" R
Ay
Koç
24° 40' 35" R
Merkür
Koç
20° 35' 10"
Venüs
Boğa
08° 41' 57"
Mars
Koç
04° 32' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 16"
Satürn
Balık
17° 06' 17"
Uranüs
Boğa
22° 42' 23"
Neptün
Balık
29° 05' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 22"
Lilith
Başak
24° 01' 51"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>