Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızdaki mantık ve anlayış farkı zaman zaman aranızda problem yaşamanıza neden oluyor. Onu değiştirme ve kendinize benzetme çabasından vazgeçmeniz ilişkiniz için daha hayırlı olabilir.

Sizden beklenenin daha fazlasını yapmayı alışkanlık haline getirdiniz. Takdir edilmek ve beğenilmek hoşunuza gidiyor ama çok koşup çabuk yorulmamak için enerjinizi dikkatli kullanmanız gerekebilir.

Önemli bir sorun yaşamamakla birlikte günübirlik yaşamak sizi huzursuz ediyor. İlle de kenarda bir birikiminiz olmasını istiyorsunuz ama yakın zaman içinde böyle bir birikim yapmanız mümkün gözükmüyor.

Başkalarının avukatlığına soyunmanız başınızaaçabilir. Bazen savunduğunuz kişiler bu savunmayı hak etmiyor olabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenize bağlılığınız onları oldukça mutlu ediyor. Yakınlarınızdan birisinin yaşamıyla ilgili bir projeyi hararetle destekliyorsunuz. Sizin desteğinize ihtiyacının farkındasınız. Onun yaşayacağı atılım hepinizi çok sevindirecek. Bugün ailenizle buluşabilir, bu konuda uzun bir sohbet yapabilirsiniz. Sizin söylediklerinizin onlar açısından büyük önem taşıyor.

21 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 09:41 Ay-Jüpiter görünümü, dostlarımıza, sevdiklerimize düşkünlüğün göstergesidir. Ancak paramıza sahip çıkalım. Birilerini memnun edelim diye gücümüzü zorlamayalım. Hani değen insanlara, hakikaten bizim yanımızda olan kişilere gerektiğinde oluruz. Fakat bunun ayarını bilmekte yarar var. Saat 10:33 Ay-Neptün görünümü,  beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuzun yoğunluğunu işaret eder. İnandığınız yolda yürümek istersiniz. Saat 11:28 Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğe dönük ve amacınıza uygun şekilde hareket etmenin, gelişimden yana düşünmenin kıymetini vurguluyor. Böylece vereceğiniz kararlar, doğru ve yerinde olur. Saat 20:13 Ay-Pluto karşıt etkisi altında, bir yandan güven içinde geleceğinizi çizmek diğer yandan aşk hayatınız, çocuklarınız veya bazı özel meselelerinizle ilgili konularda bir sorun varsa, bunları çözümleyecek gücü kendi içimizde bulabiliriz. Saat 23:04 Ay-Mars karşıt  görünümü, arkadaşlarınızın, ailenizin ve değerlerinizin hayatınızdaki öneminin gayet büyük olduğunu gösterir. Ayrıca sizin için aşk, vazgeçilmez bir tutkudur. Eğer bunlardan bir tanesi eksik olsun, kendinizi pek rahat hissetmezsiniz. Duygusal anlamda size güven veren kişilere, ilişkilere yönelirsiniz. Ruhsal anlamda bir çok şeyi kafanıza takabilirsiniz. Neden güveneceğim kimsem yok, neden aşkta tam olarak aradığımı bulamıyorum diye içten içe sıkılırsınız. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

21 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Titiz ve disiplinli yapınız, bugün oldukça işe yarayacak. Bazı olayları güçlü mantığınızla çözüyorsunuz. Yeni yatırımlar söz konusu. Aşkta, alışkanlıklarınıza bağlı yaşamak hoşunuza gidiyor. Tutkuların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermiyor ve sıkı bir disiplin içinde yaşamak istiyorsunuz.

21 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son dakika değişiklikleri sebebiyle bazı şeyler aksayabilir. Kendinize dönebilir ve bazı şeyleri yeniden gözden geçirebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç sesinize kulak vermek iyi olabilir. Bu aralar aileniz veya evinizi paylaştığınız kişiler fikirlerinizi daha fazla dikkate alabilir. Günün Atmosferi:Ev, aile ya da toplumsal olaylar önümüzdeki iki günün başlıklarından olabilir. Sabah saatlerinde gereksiz ve aşırı hareketler olumsuz sonuçlar yaratabilir. Öğle saatlerinde ise hassas konular, yaratıcı işler ve entelektüel başlıklar öne çıkıyor. Fakat ne yazık ki günün geri kalanında Pazartesi günü yazdığımız negatif enerjiler hakim olacak. Agresif tepkiler, tartışmalar ya da ufak tefek kazalar söz konusu olabilir. Mars ve Plüto konumu tepkilerin dozunu artırabilir ve kötü etkileri tetikleyebilir. Fakat bir yandan da algılarımız açık olursa ve beklentileri daha net anlarsak, pek çok şeyin üstesinden gelecek gücü yeniden bulabiliriz.

21 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sosyal konulara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. İşlerinizde öngörmekte zorlandığınız konular olabilir. Yeniden harekete geçmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Planlarınızda aksamalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde bazı olaylarda sıkıntılar olabilir. Sabırlı olmalısınız.

21 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilere daha sakin davranmanızda fayda var. İletişim problemlerinden dolayı işlerinizde aksamalar meydana gelebilir.

21 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

21 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizi istediğiniz gibi oturtmakta zorlanabilirsiniz. Üzerinizde garip bir sinirlilik ve acelecilik görülebilir. İstekleriniz ve beklentileriniz konusunda ısrarcı olmayın.

21 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal bir faaliyette yer alabilir, hatta bu faaliyetin beyin takımında bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınıza liderlik edebileceğiniz bir mesai sonu gecesi deneyimleyebileceksiniz.Özel hayatınızda belirli kuralları benimseyebileceksiniz. Hatta bu kurallara mecbur kalabileceğiniz gibi çocuklarınız varsa onlara da aynı konularda baskı kurma ihtimalini de önünüze getirebilir. Tema olarak insan topluluklarının yararına çalışma, besleme, büyütme ve gözetme amaçlı projelere başlayabilir, söz konusu projelerde liderlik edebilirsiniz.

21 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

21 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 31' 06" R
Ay
Koç
09° 58' 25"
Merkür
Koç
19° 49' 38"
Venüs
Boğa
07° 28' 03"
Mars
Koç
03° 46' 02"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 10"
Satürn
Balık
17° 01' 23"
Uranüs
Boğa
22° 38' 56"
Neptün
Balık
29° 03' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 05"
Lilith
Başak
23° 55' 12"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>