Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu. Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz

İş ortamınızdaki bir sorun,yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. Daha mesafeli, daha resmi ilişkiler kurma çabalarınız sonuç vermiyor. Özlediğiniz ilişkiler doğallığınızla çakışmıyor.

Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler var. Küçük hesapları bile önemser para ilişkileri içindesiniz. Ama sıkıntılar sonsuz değil.

İşyerinizde sorun yaşadığınız bir kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı insanları daha iyi tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Bu, kendinize güveninizi zedelemese de, sizi fazlasıyla sarsabilir. Değer yargılarınıza göre bazı insanlar seçiyor ve onlarla ilişkinize abartı anlamlar yüklüyorsunuz. Değerlendirmelerinize ve seçimlerinize olan tartışılmaz inancınız, sonradan başınıza sorunlar açabiliyor.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 21 Mayıs saat 11:45-21 Haziran saat 19:38 tarihlerinde Güneş-İkizler burcunda ilerleyecek. Aynı zamanda Merkür de, İkizler burcunda geri hareketini sürdürüyor. Onun içindir ki,hayatımız, sorumluluklarımız, projeleriniz, düşünceleriniz, kendinizi ortaya koymak istediğiniz her alanda mutlaka dikkatli bir bakış ve mercek altına alarak inceleme çok önemlidir. İşsizlik sorunu yaşayanlar, bu uzun zamandır yaşadığınız bir durumsa, iyi bir özgeçmiş hazırlayınız. Uzun vadeli olan işleri tercih etmenizde yarar var. Bu süreçte  iletişim, bilgilenme, bildiklerinizi paylaşma yönünde daha sabırlı olunuz. Etrafınızdaki insanlar, işvereniniz, mesai arkadaşlarınız, aynı meslekte olduğunuz kişilerle ilişkinize dikkat ediniz.  Konuşmak kadar dinlemeyi de bilmek lazım. Bilmediklerimizi öğrenmek, kendimizi geliştirmek için uygun bir dönemdir. Yarım kalan işlerinizi Haziran ortasına kadar bitirebilirsiniz. Karşınıza çıkacak işleri, fırsatları mercek altına alınız. Üzerinde düşününüz. Acele kararlar vermeyiniz. Saat 20:07 Ay-Venüs kavuşumu, hayallerinizi gerçekleştirme arzunuzu, önünüzdeki engelleri başarılı bir şekilde atlatabilme gücünüzü yükselticidir. Saat 20:51 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, bir yandan güven içinde geleceğinizi çizmek diğer yandan aşk hayatınız, çocuklarınız veya bazı özel meselelerinizle ilgili konularda sorumluluklarınızı üstesinden gelmeye çalışacağız. Bu bizi biraz yoracak ama en azından bu konularda bir sorun varsa, bunları çözümlemiş olacağız. Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,  

21 Mayıs 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizde oldukça titiz bir tutum izliyorsunuz. Siz kaliteden ve duygusal paylaşımdan yanasınız. Aynı frekansı karşı taraftan da beklediğiniz için, hayal kırıklığına uğradığınız zaman ve kendinizi geriye çekiyorsunuz. Bugün, organize işlere yatkın bir performans içinde olacaksınız. Çevresel yoğunluğunuzun fazla olduğu bir gün.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin bile bile bazı konularda çekimser kaldığını ya da katılımcı veya yardımcı olmamak için fark ettirmeden ortadan kaybolma niyetinde olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Ancak, bu durumu dile getirmenin ortamı germekten başka bir şeye faydası olmayacaktır.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz alabilir. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Sabah saatlerinde daha fazla sezgilerinizle hareket edebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Kulağınıza yeni haberler gelebilir. Zekanızı kullanmanız gereken işlerin üstesinden rahatça gelebilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İÇİNİZİN rahat olmadığını çevrenize hissettirmek istemiyor ve duygularınızı gizliyorsunuz. Yakın bulduğunuz insanlara içinizi açın.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınıza konsantre olarak, işlerinizi tamamlayabilir, hedeflerinize odaklanabilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Özgürlük ve eğlence ihtiyacınızın arttığı bugün, 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde ikili ilişkiler odak noktanız olurken, partneriniz ve dostlarınızla zaman geçirebilir, ilişki teklifi alabilir ve sevgi duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

1 ay boyunca kariyerinizde vehayatınızda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Göz önünde olmak, toplum içine karışmak ve yerinizi sağlamlaştırmak gibi etkiler altındasınız.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü ektiğinizi biçeceğiniz bir güne işaret etmekte. Bu olumlu da olabilir, olumsuz da. Tamamen yaşadıklarınız ve yaşattıklarınız doğrultusunda deneyimler yaşayacaksınız. Eğer siz olumsuz bir durumla karşılaştıysanız isyan edip suçlu aramak yerine kendinizle yüzleşmeli ve neden bu durumda olduğunuzun sorgulamasını yapmalısınız. Hak etmeyen birine fazlasıyla değer mi? Yoksa hak etmediği şeyler yaşamasına mı sebep oldunuz? Bu soruların cevabının adresi sizsiniz. Bugün kendinizle baş başa kalarak değerlendirmelerde bulunmalısınız. Olumlu yönden ele aldığımızda ise yaptığınız iyi niyetli davranışların mükafatı bugün zorlandığınız hemen her konuda sürpriz gelişmeler ve rahatlamalarla kendini gösterecektir. Özel yaşamınızda ise kararlar almak için biraz daha beklemeli, adil değerlendirmelerde bulunduktan sonra harekete geçmelisiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

21 Mayıs 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 03' 52" R
Ay
Balık
18° 03' 23"
Merkür
Koç
18° 48' 11"
Venüs
Boğa
05° 37' 12"
Mars
Koç
02° 36' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 03"
Satürn
Balık
16° 53' 54"
Uranüs
Boğa
22° 33' 44"
Neptün
Balık
29° 01' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 07"
Lilith
Başak
23° 45' 13"
True Node
Koç
15° 23' 07"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>