Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu. Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz

İş ortamınızdaki bir sorun,yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. Daha mesafeli, daha resmi ilişkiler kurma çabalarınız sonuç vermiyor. Özlediğiniz ilişkiler doğallığınızla çakışmıyor.

Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler var. Küçük hesapları bile önemser para ilişkileri içindesiniz. Ama sıkıntılar sonsuz değil.

İşyerinizde sorun yaşadığınız bir kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinde mutlu haberler ve bu haberlerle gerçekleşecek uzun yolculuklar söz konusu. Arkadaş çevrenizde toplu sorun yaşadığınız biri, bugün enteresan gelişmelerle değişik tavırlar içine girecek. Bazı yeni tanışmaların kalıcı dostluklara dönüşmesi mümkün. Kalabalıklar içinde hissettiğiniz yalnızlıklardan kurtulmanız, sizi daha değişik çevrelere yöneltebilir.

21 Mayıs 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 06:39-13:10 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Birileriyle tartışmaktan veya iyi niyetli davranıp kendimizi ezdirmekten uzak duralım. Bu zaman içinde, kolayca aşık olmamız veya bize söylenen bir söze inanmamız mümkündür. Bazen bir mesele üzerinde kolaylıkla dağılırız bazen toparlanmaya çalışırız, kimi zaman da ipin ucunu kaçırıp, ne olacaksa olsun diyerek boş veririz her şeye. Zorluklarla uğraşmak istemeyiz. Saat 09:56 Ay-Chiron kavuşumu, partnerin duygusal yönde birlik ve bütünlüğe ihtiyacını simgelerken, aynı şekilde sizin de bu konuda desteklenme arzunuzu işaret ediyor. Sağlıklı bir ilişki için, mutlaka özverinin, fedakarlığın ele alınması şart gözüküyor. Saat 13:10 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay etkisi altında, bencil düşünen, sadece kendi çıkarı için bizi kullanan veya kullanmaya kalkan kişilere, dünyaya savaş açmamız anlamındadır. İnsanların menfaatlerini nasıl da ihtirasla koruduklarını düşünürüz. Kendimize bir bakalım. Biz kimler için ne özveride bulunmuşuz ve kimler bizim yaptığımızın kıymetini bilmemiş. Bazen tedbirli olmak iyidir. Saat 14:12 Ay-Güneş görünüm etkisinde kendi kendinizi motive edersiniz. Geleceğinizi ilgilendiren konuları bilinçli şekilde gözden geçirip, planlamada bulunursunuz. Her birimiz için keyifli bir Pazar günü geçmesi dileğimle,

21 Mayıs 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın boşlukta olması kendini toparlaman konusunda seni zorlayabilir. Evinde düzenleme yapmak isteyebilirsin.

21 Mayıs 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi konularda mesafeli ve soğuk duruşunuzu bazı gerginlikleri tetikleyebilir. Melankolilik ve bağımlı davranışlardan uzak durun.

21 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın beraberliklerde ve evlilik hayatında daha etkilenir bir durumdasınız. Öğle sonrasında hırslarınızı dengelemeye bakmalısınız.

21 Mayıs 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yolunu beklediğiniz dostunuz biraz daha gecikecek ama üzülmeyin gelecek. Çevrenizdekilerin sizin kadar hızlı olmasını beklemeyin.

21 Mayıs 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

21 Mayıs 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğleden sonra para konuşmaları artabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız planları iyi kurgulayın. İş konularında ayaklarınız yere sağlam basmalı.

21 Mayıs 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda krize neden olmuş konuları artık kendi lehinize çevirebilir, üzerlerine korkusuzca cesaretle gidip çözebilecek bir yapıdasınız. Hızlı gelişen ilişkilerin içine çekilebilirsiniz. Bu ilişkiler duygudan ve derinlikten uzak olabilir. Maddi ve manevi değer yaratılan ortaklaşa konularda hızlı ve etkin yöntemler benimseyebilir ve üzerlerine gidebilirsiniz. Ebeveyniniz, bilhassa babanızdan esaslı maddi yardımlar alabilecek etkiye sahipsiniz. Borçlarınızın ve kredilerin kapatılması için yapılacak sözleşmelerde ailenizin desteğini alabileceksiniz.

21 Mayıs 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

21 Mayıs 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 03' 15" R
Ay
Balık
03° 03' 22"
Merkür
Koç
18° 10' 34"
Venüs
Boğa
04° 20' 13"
Mars
Koç
01° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 25"
Satürn
Balık
16° 48' 37"
Uranüs
Boğa
22° 30' 09"
Neptün
Balık
28° 59' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 39"
Lilith
Başak
23° 38' 17"
True Node
Koç
15° 21' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>