Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınıza ilişkin bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Acele hareket etme eğiliminiz bugün sizin için zararlı olabilir. Olayları abartma eğilimine girebilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir.

Genel olarak işinizle ilgili konularda keyifsiz bir gün geçireceksiniz. İki ayrı konuyu değerlendirmeye alacaksınız ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Ortak biryapıyorsanız ortağınızla fikir ayrılıklarınız olabilir. Bugün anlaşmalara varmanız ve bunları netleştirmeniz kolay olmayacaktır. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz.

Maddi konularda beklenmedik bazı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ani harcamalarla karşılaşabilirsiniz ve bu konuda dikkatli olmayacaksınız.

Oldukça enerjiksiniz ancak enerjinizi olumsuz kullanabilirsiniz. Özellikle duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başka bir konuda, size destek olmak için çırpınan dostlarınız var. Bu desteklere olumsuz bakmanızı gerektirecek duygusallıklar içine girmeniz gerekmiyor. Önemsediğiniz bir konuda uzun zamandır harcadığınız yoğun emeğin ve kararlılığınızın karşılığını almak üzeresiniz. Bununla ilgili bugün alacağınız umut kırıcı duyumlar iyi niyet taşımıyor.

21 Nisan 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Perşembe günümüz, saat 01:52  Ay-Pluto görünümüyle başlayacak. Bu enerji, mali konularda zorlandığınızı işaret ediyor. Sizin gelirinizi yükselten işlere, ilerisi adına güçlenmenizi sağlayacak ilişkilere ihtiyacınız var. Bütün bunları yerli yerine koymak için mücadele edebilirsiniz. Saat 04:54 Ay-Venüs karşıtlığında, duygularınızı aklınızın süzgecinden geçirme gücünüz oldukça yüksektir. Böylece yaşadığınız ilişkiyi ve birlikte olduğunuz kişiyi incelemek gereği duyabilirsiniz. Sizin için sahip olduklarınız her zaman önemlidir. Eğer şu aralar bir takım sorunlarınız varsa mantıklı bir şekilde düşünmeniz halinde stres yaşamamış olursunuz. Saat 09:13-22 Nisan saat 03:17 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, hayatınızda neyin değerli olduğunu düşünebilirsiniz.  Eş veya ortak ilişkileri yoluyla maddi gelir elde eden birisiyseniz bunun sizi kısıtlayıp kısıtlamadığı üzerinde düşünebilirsiniz. Maddi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak yeni bir karar almak bu saatlerde yanlıştır. Sevginin kıymetinin bilindiği bir gün olması dileğimle,    

21 Nisan 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yıllarca başkaları için yaşadığınızı ve karşılığını alamadığınızı düşünmeniz hayat enerjinizi düşürür. Bu süreçte başkalarından destek bulmak yerine sadece kendinize güvenmeyi ve her şeyi akışınıza bırakmanız gerekmektedir. Ev veya dükkan kiralamak zorunda olanlar bu süreçte mecburi nedenlerden daha acil kararlar vermek zorunda kalabilirler.

21 Nisan 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlgi alanlarınızı genişletmenizi sağlayacak veya evinizle ilgili bazı başlıkları olumlu etkileyebilecek bilgiler edinebilirsiniz. Yapmaktan keyif aldığınız ya da çok iyi olduğunuz konuları paraya çevirme yollarını bulabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız için gece saatleri huzursuz, endişeli veya uykusuz geçmiş olabilir. İnişli çıkışlı ruh hallerine belli belirsiz gerilimlere açık bir gündeyiz. Duygusal anlamda stres hali söz konusu olabilir. Aşırı sahiplenici, ani tepkiler veren, kıskanç, kaba, aşırı sevgisini kötüye kullanan ya da takıntılı kişilerle uğraşabileceğimiz günlerdeyiz veya böyle birisine dönüşmemek için gayret göstermemiz gerekebilir. Özellikle maddi başlıklı konularda ya da ikili ilişkilerde veyabirliklerinde sabit fikirli, inatçı, aşırı talepkar ya da ısrarcı kimseler gündemde olabilir. Günün ikinci yarısı bazı konularda ilerlemek zor olabilir, isteksizlik, belirsizlik, kararsızlık veya halsizlik türünde başlıklar ön planda.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Nisan 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aile arasında geçmişte kalan konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sonuçlanmasını beklediğiniz işlerde gelişmeler olabilir. Güvenlik konusuna dikkat etmenizde fayda var. Emlak işleriyle ilgili karar vermek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çatışmalar olabilir. Gün içinde ev içindeki kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

21 Nisan 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişi düşünerek gününüzü kendinize zindan etmeyin. Mazi arkada kaldı, artık önünüze bakmalısınız. Hiçbir şey sizi mutlu edemiyor gibisiniz.

21 Nisan 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

21 Nisan 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konular ve kazanımlarınız bugün kafanızı meşgul edebilir. Her konuda mukayese içindesiniz ama vardığınız sonuçlar, sizi tatmin etmeyebilir. Duygu iniş çıkışlarınızı kontrol edin.

21 Nisan 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi değer yarattığınız konularla ilgili şanslı bir gökyüzü konumuna sahipsiniz. Bu durum finansal alanda da size özel fırsatlar verebilecektir. Ancak gün boyu ruhsal olarak içinize dönük bir formda olmanız mümkündür. Başarılı bir yatırımın hazırlıkları size itici güç olabilir. Akşam saatlerinden itibaren bu tasarınızı gerçeğe dönüştürme şansına sahip olabilirsiniz. Genel olarak ise; bugün Ay 08:14‘de boşluğa girecek. Boşluk zamanını elinizdeki işleri tamamlamakla geçiriniz. Ciddi kararları Ay boşluktan çıkınca almaya gayret ediniz. Bu süreçte alınan kararlar genellikle sürüncemede kalır. Eyleme geçmekte geç kalınır.

21 Nisan 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz son derece yoğun bir tempoda geçebilir. Bazı görüşmeler veya toplantılar yapmak yada faaliyetlerde bulunmak için şehir içinde kısa seyahatler yapmanız mümkündür. Kısa mesafeli şehir dışı seyahatler de günün konuları olabilirler.

21 Nisan 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 21' 57" R
Ay
Aslan
27° 59' 11"
Merkür
Boğa
00° 01' 18"
Venüs
Boğa
20° 00' 30"
Mars
Koç
11° 34' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 35' 11"
Satürn
Balık
17° 47' 52"
Uranüs
Boğa
23° 14' 23"
Neptün
Balık
29° 19' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
21° 29' 34"
Lilith
Başak
25° 02' 59"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>