Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın bu olmadığını söylerken, biraz hayali bir beraberliği öykündüğünüzü göremiyorsunuz. Yaşadığınız doyumsuzluk birtakım kesin yargılar için hiç de yeterli görünmüyor.

Sonradan üstün yetenekli olarak tanımlayacağınız biriyle tanışacak, gelecekteki ilişkilerinizde mesleki kazanımlar sağlayacaksınız. Gururunuzu okşayan duyumlar sizi keyiflendiriyor.

Parasız kalıp dara düşme korkunuzu bir an evvel yenmeniz gerek. Para ilişkilerinizde bugüne kadar vermiş olduğunuz düzgün imaj, son günlerdeki hesaplılığınızın doğru değerlendirilmesini sağlıyor.

İtici bulduğunuz insanlara düşüncenizi çok fazla belli ediyorsunuz. Bu tarz, açık sözlülüğü biraz aşıyor. Bazı uyarılarınız daha ince yöntemlerle dile getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ilişki konularında belirsizlikleriniz olabilir, değişiklik düşüncelerine yönelebilirsiniz. Geleceğe dönük planlarınız, bazı endişelerle sizi böyle davranmaya itebilir. Kendinizi belli yalnızlıklar içersinde hissettiğiniz konuları, birkaç dostunuza açmanızda yarar var. Tek başınıza üstlenemeyeceğiniz sorumluluklar, bugünlerde yıpratıcı olabilir.

21 Temmuz 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 06:02 Ay-Merkür olumlu görünümüyle Salı gününe adım atıyoruz. Bu enerji,  kişinin hedefine varma özlemi ve değer verdiği olguları kucaklama iyi niyetliliğidir. Gerginlik azalır, hayatın kendi içindeki işleyişine olan itimat yükselir. Saat 13:00 Ay-Güneş görünümünde,  güvendiğiniz insanlara, ortamlara çekilirsiniz. Durumları inceleyip belli bir yargıda bulunabilirsiniz. Genelde her şeyin düzgün olmasını istersiniz. Arkadaşlık, ilişki,hayatı ve ailevi konular üzerinde hem geçmişi hem de bugünü karşılaştırırsınız. Tespitlerde bulunurken duyarlılık yüksektir. Ancak gereken yerde mantığınızı da gayet iyi kullanırsınız. Saat 13:06-16:22 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız.  Bu süre içinde, etrafımızdaki gelişmeleri fazlaca inceleriz. Gözümüze bir şey hoş gelmiyorsa bunu dile getiririz. Açık sözlü ve fazlasıyla dürüst olduğumuzu düşünsek de, birileri bizim için farklı gözlemde bulunabilir. Çevrenizle olan irtibatınızda iletişime dikkat etmekte yarar var. Saat 14:07  itibariyle etkili olacak Güneş-Satürn görünümü, ilerisi adına düşündüğümüzde güven tazeleyici, yakınlarımızla aramızdaki ilişkiyi kuvvetlendirici buluyorum. Ev konuları, ailevi meseleler, mali vehayatımızla ilgili mevzular üzerinde de etkili olduğu için, kontrolün bizim elimizde olduğunu hissedeceğiz. Bu çok önemli bir hissiyattır. İnsanın kendisine inanması, bir çok zorluğun üstesinden gelmesinde en etkili yöntemdir. Saat 16:22  Ay-Terazi burcu geçişi, genel anlamıyla ruhumuza hoş gelen ne varsa onunla ilgilenmemizi sağlar. Eğer canımız bir şey istiyorsa bunu yapmaktan zevk alırız. İlişkimizde sahiplenici davranırız. Karşımızdaki kişinin davranışlarını önemseriz. Kaba saba hareketler gördüğümüzde bunun hoş bir davranış olmadığını dile getiririz. Günün enerjileri, birbirimizi sevgiyle, kardeşçe kucaklamamıza vesile olsun. Güvenli bir dünyada yaşamamız dileğimle,

21 Temmuz 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte paylaşım içimde olacağınız bir gün. Çocuklarınızla ilgilenmek için gerekli zamanı ayırmalısınız. Bugün onların duygusal problemleri gündeme gelecektir. Organizasyon konusunda başarınızı farklı biçimde ortaya koyacaksınız. Konuşarak halledeceğiniz bazı konular gündemde olacak.

21 Temmuz 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda sınırların belirlenmesi ya da mesafeler konulması gerekiyor olabilir. Olaylar karışık gibi görünse bile, siz şartlarınızı net şekilde ortaya koyarsanız işleyiş ona göre olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Başak burcundaki Ay'ın Satürn'le olumlu açısı ve Güneş Satürn olumlu görünümü bugün ve hafta genelinde, uzun vadeli konularda başarı şansını ve bu yönlü girişimleri arttırabilir. Bu hafta boyunca, uzun vadeli ilişkiler veya uzun vadeli adımlar gündeme gelebilir. Ciddigörüşmeleri yapmak, resmi kurum ve kuruluşlarla, yaşca büyük veya otorite konumundaki kişilerle görüşmek için uygun bir süreçte olacağız. Hedeflerimize odaklanabiliriz. Dolayısıyla, sabah saatlerinde oluşabilecek belli belirsiz kararsızlıkların, isteksizliklerin, endişe veya dalgınlıkların güne olumsuz başlamanıza neden olmasına izin vermeyin. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Temmuz 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Bedensel sağlığınızı ihmal etmeyin. Gün içinde sorumluluklarınızda artış olabilir. Ciddi kararlar almanız gereken zamanlar olabilir. İlerleyen zamanlarda alacağınız desteklerle rahatlayacaksınız.

21 Temmuz 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün insanlar yaptıklarınızı beğenmeyecek. Siz de tüm yaşananlara inat daha başarılı ve yaratıcı olacaksınız. İnsanların dediklerini önemsemeyin. Moralinizi hiçbir şey için bozmayın.

21 Temmuz 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bilgiler öğrenerek ve farklı kişiler tanıyarak kendinizi geliştirebileceğiniz, beklediğiniz haberleri alabileceğiniz, partneriniz ve dostlarınızla keyifli iletişim kurarak, eğlenceli organizasyonlarda yer alabileceğiniz bugün aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve huzur hakim olacak.

21 Temmuz 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizle yapacağınız planlarınızı hayatınıza sokabilir, iletişim gerektiren işlerinizde kalıcı ve sağlam adımlar atabilirsiniz. Konuşulanları hayatınıza geçirebileceksiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ayağı yere basan, iyi planlanmış ve tasarlanmış projelerinizi öne sürebilir, bunları ustaca pazarlayabilirsiniz. İş ortamınızda bununla ilgili taktir almanız olasıdır. Detaylara dikkat eden bir perspektiften bakıyorsunuz. Duygulara aslında pek yer yoktur, daha akılcı, mantıklı kararlar alma eğiliminde olabileceksiniz bugün.

21 Temmuz 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

21 Temmuz 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 07' 37" R
Ay
Aslan
12° 26' 24" R
Merkür
Koç
28° 27' 40"
Venüs
Boğa
18° 25' 40"
Mars
Koç
10° 35' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 59"
Satürn
Balık
17° 42' 26"
Uranüs
Boğa
23° 09' 55"
Neptün
Balık
29° 17' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 36"
Lilith
Başak
24° 54' 27"
True Node
Koç
14° 53' 12"
Son Güncelleme : 14/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>