Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun bir tanışma dönemi size daha çok heyecan verecek gibi görünüyor. Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilgileriniz size yol gösterecek ve ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz.

Ortaya çıkan problemin bir art niyetten değil küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını düşünüyorsunuz. İş arkadaşınızla konuşmayı ve omuz omuza sorunu telafi etme yolunu seçeceksiniz.

Hiçbir şekilde faka basmayacağınıza olan inancınız biraz sarsılabilir. Bugün, bir para alışverişi işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Bu kaybın miktarı sizi şaşırtacak.

Bu hafta çekişmelerden uzak durmanızda yarar var. Bir, iki gündür sinirleriniz biraz gergin. Bu gerginlik size yanlış işler yaptırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne aktardığınız problemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulamayabilirsiniz. Bir yakın dostunuzla birbirinizden süratle uzaklaşıyorsunuz. Bunu o da sizin kadar sorun ediyor, sizin kadar üzülüyor. Müdahaleci davrandığınız bazı durumlardaki tavrınız, konunun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yeni haftamızı, burcunuz üzerinde ilerleyen Ay geçişiyle karşılıyoruz. Saat 13:26  Ay-Merkür mücadeleci görünümü, akıllıca hareket etmemiz gerektiği yolunda bizi uyarıyor. Seçenekleri değerlendirirken her şeyin enine boyuna düşün ve ondan sonra kararını ver diyerek önlem almamızı sağlıyor. Saat 15:39 Ay-Neptün karşıtlığı, hayatımızda sorun yaratan meselelerin  tespit edilmesi, şüphe duyduğunuz  her ne varsa, onun  üzerinde düşünülmesi gerektiğini işaret ediyor. Mantığınızın sesini dinlemeyi ihmal etmeyiniz.  Akıllıca hareket edilmeli,  ilişkinizle ilgili meselelerde uyanık olunmalıdır. Bazen görmek istemediklerimizi yok sayarız. Oysaki gerçeklerin ışığı altında ilerlemek sonradan pişman olmaktan iyidir. Çelişkili durumlar, kafanızda soru işareti uyandıran noktaları önemsemekte yarar var. Saat 16:46  Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, fiziksel ve ruhsal anlamdaki yenilenmenin, güçlenmenin, eski sorunlarınızı şimdi tekrar ele alarak bunları gözden geçirmenin işaretçisidir. Öyle olaylar veya deneyimlerden geçirir ki sizi,  artık neyin ne olduğunu gayet iyi bilirsiniz. Dış dünyada etkin olmanın yolu, kendi iç dünyamdaki zenginlikleri keşfetmekmiş dersiniz. Maddi ortaklıklarınızı, özel hayatınızı farklı bir bakış açısıyla ele almaya başlarsınız. Destek gördüğünüz gibi köstekleyen insanları da bu görünüm sayesinde daha iyi anlarsınız. Paranızı korumayı, kiminleyapılır, kiminle yan yana gelinir, kime sırlar verilir, bütün bunları kafanızın içinde oturtmayı öğrenirsiniz. Yaşanan bazı sürpriz gelişmeler, belki sizi durdurucu etki yaratmış olabilir. Davalar, hukuksal konular, sağlık problemleri, sadece kendini düşünen kişiler nedeniyle yaşanmış her ne varsa bunları bir tecrübe olarak görerek, bundan sonrasında çok daha seçici ve dikkatli olmayı öğrenirsiniz. Yeni haftamızın bizlere şans, değişim, yenilik, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,  

22 Haziran 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öğrenme merakınız artmasıyla, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, denediğiniz konuların ayrıntılarını düşünmelisiniz. Çünkü, yeni bir konuda, detaylarla boğuşmak size zaman kaybettirebilir ve meselenin bütünü üzerinde de kararlı olmayabilirsiniz. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor.

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda net fikir sahibi olmakta ya da bazı kişilerin veya davranışlarını veya tepkilerini tahmin etmekte zorlanabilirsiniz. Belirsizlikler ve flu bir ortam söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Haftanın ilk yarısına, kafa karışıklıkları, yanıltıcı kişiler, konsantrasyon problemleri, yanılma ihtimali, unutkanlıklar ya da dalgınlıklar damga vurabilir. Belli imzalar atmadan önce her şeyin net olarak belirtilip belirtilmediğinden emin olmakta, aldatıcı kişilere karşı tedbir almakta fayda vardır. Unutulan eşyalar, karıştırılan yollar, dikkat eksikliğine bağlı hatalar, sanıldığı gibi olmayan kişiler, olaylar ya da kararsızlıklar söz konusu olabilir. Hayallerimize uyum sağlamayan fikirler veya açıklamalar da gündemde bu hafta, ama genelde yenilikler ve olumlu gelişmeler var hayatlarımızda. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Haziran 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetinizin fazla olduğu konularda çevresel değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Hareketli bir gündeminiz var. İmaj değişikliği yapmak için cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. İlişkilerinizde ilerleme kaydetmek isteyeceğiniz zamanlar var. Enerjinizi olumlu yönde kullanın.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ZİHİNSEL aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Sözlerinizi ustaca kullanarak çevrenize istediğiniz her şeyi yaptırabileceksiniz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşam enerjinizin tazeleneceği ve olumlu haberler almaya açık bir enerjide olduğunuz bugün, dostlarınız, ortaklarınız ve sevdiğiniz insanla görüşmeler yapabilir, özellikle aşk hayatınızda keyifli bir iletişim kurabilir, sevgi ve aşkı daha yoğun hissedebilirsiniz. Eğitim süreçleri, davalar, yurtdışı bağlantılı işler, basın, yayın ve medyadan yana fırsatlarınızın olabileceği bugün, aşk hayatınızda buluşma ve görüşmelere gidebilir, keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi değiştiren ve dönüştüren olaylarla bu aralar çok ilgilisiniz. Çevrenizde olup bitenlere farklı gözlerle bakmanın tam zamanı. Bu hafta başı kendi isteklerinizi devreye sokacaksınız.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızda krizlere, problemlere açık bir gündesiniz. Varsa partnerinizle kavgalardan, tartışmalardan kaçının. Çocuğunuz için daha fazla para harcamanız gerekebilir. Maddi anlamda zor bir gün, şansınız çok yaver gitmeyebilir, finansal konular hayatınızın ana stres noktası haline gelebilir, sakin kalmaya çalışın.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

22 Haziran 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 11' 31" R
Ay
Aslan
25° 49' 21"
Merkür
Koç
29° 47' 53"
Venüs
Boğa
19° 47' 10"
Mars
Koç
11° 25' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 38"
Satürn
Balık
17° 47' 07"
Uranüs
Boğa
23° 13' 46"
Neptün
Balık
29° 19' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 01"
Lilith
Başak
25° 01' 47"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>