Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun zamandır aradığınız gibi bir ilişki kuramamanın sıkıntısı içindesiniz. Duygusal anlamdaki bu boşluğunuzu ortadan kaldırmak için arayıştasınız ve bu konuda yakınlarınızdan yardım bekliyorsunuz.

Bugün işyerinizde güne sorunlu başlayacaksınız fakat günün ilerleyen saatlerinde bu sorunlardan sıyrılacaksınız. Ayrıca bugün size yeni sorumluluklar yüklenecek.

Paranızı akılcı kullanmayı, para biriktirmeyi bir türlü öğrenemiyorsunuz. Bu yüzden zaman zaman maddi zorluklar yaşayabiliyorsunuz.

Son zamanlarda çok streslisiniz. Buna dikkat etmelisiniz. Bugün aile fertlerinize yönelik harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde sizin fikirlerinize ihtiyaç duyan insanlar var ve onlara karşı oldukça verici bir tutum içerisindesiniz. Bu arada kendi özel hayatınızı da unutmamalısınız. Artık geçici ilişkileri bir kenara bırakmalısınız ve daha önemli ilişkiler adım atmalısınız. Maddi sorunlarınızın yoluna girdiği bu günlerde önemli yatırımlara yönelebilirsiniz.

22 Şubat 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Pazar gününe, saat 00:04 Ay-Uranüs kavuşum etkisi altında adım atıyoruz. Bu enerji, hiç kimsenin üzerinizde denetimi olmadan, bağımsız bir şekilde kararlarınızı vermek isteğinizi gösteriyor. Çıkarlarınızı korumanız gerektiğini gayet iyi biliyorsunuz. Saat 01:13 Ay-Pluto görünümü aşk hayatınızla ilgili meselelerde bir hayli tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Bir an önce rahatlamak, güçlenmek, arzu ettiklerinize kavuşmak isteyebilirsiniz. Beklemek,  sabretmek eskisi gibi kolay değildir. Saat 02:36-23 Şubat saat 02:28 arası Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Çıkarlarımız söz konusuysa tabii ki dikkatli olacağız. Eğer birileri kendini düşünüyorsa ve bizim de o kişiyle bir alışverişimiz varsa, biz de kendimiz açısından duruma bir bakacağız. Saat 07:13 Venüs-Mars kavuşumu, maddi ve manevi çıkarlarımızı risk altına almamamız gerektiğini işaret ediyor. Belki eşimize destek olmamız veyaortağımızla alakalı konular üzerinde düşünmemizde yarar var.  Cebimize göre hareket etmek, bir girişimde bulanacaksak bunun artı ve eksilerini iyi hesap etmemiz lazım. Ayrıca kredi, borçlanma, girişim,kurma, işten ayrılma, yeni bir işe adım atmak gibi meseleler üzerinde dikkatlice bir analiz yapmamız iyi olacaktır. Bu kavuşum, cinsel arzularımızı yükseltiyor. Eşimiz, sevgilimiz üzerinde etkili olmamızı veya onun bizim üzerimizdeki baskınlığını işaret edebilir. Kopmaz bağlarla sizi birbirinize bağlayabilir. Belki çoktan bitmiş bir ilişkiniz var veya henüz yeni tanıştınız. İşte bu kavuşum, sizin birbirinize doğru tensel anlamda yönelişinizin işaretçisi olabilir. Bilgilenme arzunuzu simgeler. Kişi yeni bir adım atmak ve şu andaki mevcut sorunlarını çözümlemek için derinlikli bir gözden geçirmede bulunuyor olabilir. Birkurmak, yeni bir adım atmak isteyebilirsiniz. Ancak kapital anlamında başkalarının desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Büyük borçların altına girerek kendinizi zorlamayınız. Venüs-Mars kavuşumu, miras, hisseli para, boşanma, kefalet, ticari, satış, hukuksal konular, yurtdışı, medya yayıncılık gibi alanlarda aktif olmak istediğiniz alanlardaki işlerinizi yoluna koyabilmenizde veya bu konularda haklarınızı savunmak anlamında da önem taşımaktadır. Mistik faaliyetlerden elde edebilecek gelirlerin veya girişimlerin de belirtecidir. Aktif, girişimci, yenilikçi bir bakış açısıyla hareket edebileceğiniz güzel bir gün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

22 Şubat 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz olağanüstü fikirlerin kişisisiniz. Olaylara yaklaşım tarzınız çok ilginç gelişimlerle ortaya çıkıyor. Bugün, parasal konularda fikrinizi söylerken çekimserlik duyabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin size iyi niyetle yaklaşımlarında emin olmadan, fikirlerinizi ortaya koymak istemiyorsunuz.. Bugün, çevrenizi sınamak isteyeceksiniz.

22 Şubat 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, pazarlıklar esnasında, ilişkilerinizde veya maddi konularda dikkatli olmalısınız. Diğerlerinin ne yapmak istediğini doğru anlamaya çalışmanızda fayda var. Bilgi veya haber saklamanız ya da bazı konuları zorlamanız sizi zor durumda bırakabilir. Sözlerinizin arkasında durmanız gerekiyor. Bunun dışında aklınızı kullanarak ilerleyeceğiniz zamanlardasınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay'ın Pluton'la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter' in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişikliklerin ağır bastığı ve farklı yönlere dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Terazi burcundaki Güneş sayesinde yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir ve özellikle ortaklaşa konulardan belirli kazançlar elde edebilirsiniz. Bu nedenle ikili ilişkilerinizi önemsemelisiniz. Ancak bu arada sosyal alanda, arkadaşlıklar cephesinde de oldukça aktif olabilirsiniz. Yeni hedefleriniz var ve bu durum diğer amaçlarınızla çelişebilir. Bu dönemde zihinsel açıdan iyi odaklanabilirsiniz ancak kafanızdaki endişeleri de kontrol edebilmelisiniz.

22 Şubat 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rüyalarınızı önemsememezlik yapmayın. İçinizi kemiren cevap aradığınız sorularınız varsa rüyalarınız size her zaman ipucu verecektir.

22 Şubat 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler, yakın çevre, eğitim ve interneti ilgilendiren alanlarda karışıklıklar ve problemlere açık bir enerjiden geçerken, fevri söylemlerden kaçınmalı, önemli görüşmelerinizi akşam saatlerine ertelemeyi tercih etmelisiniz. Akşam güzel bir teklif, davet alabilir, değerlendirebilirsiniz.

22 Şubat 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli ve neşeli, sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Karakteriniz tamamen dengede olacağından, beklenmedik sosyal sorunlar ile karşılaştığınzda bile aşırı tepkiler vermeden sükunetle çözüm bulmaya yönelebilirsiniz.

22 Şubat 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>