Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun zamandır aradığınız gibi bir ilişki kuramamanın sıkıntısı içindesiniz. Duygusal anlamdaki bu boşluğunuzu ortadan kaldırmak için arayıştasınız ve bu konuda yakınlarınızdan yardım bekliyorsunuz.

Bugün işyerinizde güne sorunlu başlayacaksınız fakat günün ilerleyen saatlerinde bu sorunlardan sıyrılacaksınız. Ayrıca bugün size yeni sorumluluklar yüklenecek.

Paranızı akılcı kullanmayı, para biriktirmeyi bir türlü öğrenemiyorsunuz. Bu yüzden zaman zaman maddi zorluklar yaşayabiliyorsunuz.

Son zamanlarda çok streslisiniz. Buna dikkat etmelisiniz. Bugün aile fertlerinize yönelik harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Spekülasyona açık konular bugünlerde sizi zorlayabilir. Belli riskler almaya hazır olduğunuz bir oluşuma, daha donanımlı olarak girmenin yollarını aramalısınız. Özel zevklerinizle ilgili eleştirel yaklaşımlar, çok yerinde bazı endişelere dayalı. Bu konularda takınacağınız uzlaşmacı tutum, yakın ilişkilerinizdeki olası çelişkileri ortadan kaldırabilir.

22 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 10:30 Ay-Pluto olumlu görünümü, engellerle baş edebilme gücünüzü yükseltici olduğu gibi, sahip olduğunuz her değeri koruyup kollamanızda yardımcıdır. Saat 14:46-23 Şubat saat 03:07 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde, temeli güçlendirmeyi, sağlam olana yönelmeyi isteyen kişi, değişime gönüllü. Ancak bir yandan çıkarlarımızı koruyacağız hem de güven içinde yaşamayı bileceğiz. Eğer bir şeyler hayatımızda artık yola girsin istiyorsak, köksüz, yurtsuz, amaçsız, aman sende, ne olursa olsun diyerek bir şeylere atlamamamız lazım. Gününüz arzuladığınız gibi güzellikler içinde geçsin. Huzur yanınızdan hiç eksik olmasın. Can-ı yürekten sevgilerimle,

22 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş görüşmesine geç kalabilir, işleri aksatabilirsin. Bir arkadaşının sürpriziyle karşılaşacaksın.

22 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Egolarınıza ve hırslarınıza yenik düşerek aileniz ve sizi ortak ilgilendiren konularda bencil yaklaşımlardan kaçınmalı, köprüleri yıkar tarzda davranışlardan kaçınmalısınız. Biliyorsunuz ki aile olmak her türlü fedakârlığı da beraberinde getirir. Sevgi ve saygı olduğu sürece bu kutsal kurum daha da yücelecek ve ışık saçacaktır. Yakın iletişimleriniz bugün ekstra önem kazanacak ve yoğun bir görüşme trafiği yaşayacaksınız.

22 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün 14:45'ten gece yarısına kadar Ay boşlukta. Bugün yeni ufuklara açılmak ve keşfetmek isteği duyabilirsiniz. Uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz. Gitmek istediğiniz yolculuklar için plan program yapabilirsiniz fakat karar vermek için uygun bir gün olmayabilir. Ruhsal olarak sakin bir gün geçirebilirsiniz. İşlerinizde yavaşlama söz konusu olabilir, akışta kalmakta fayda var.

22 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün eş ya da sevgilinizin içten iltifatları ile şımarabilirsiniz. İlişkinizde heyecanının romantizmin yoğun olduğu tutku dolu bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizle iletişim ve uyumunuz öylesine mükemmeldir ki var olan tüm sorunları aşmanız için gereken her şeye sahipsiniz. Evli ve çocuk sahibi Başak'lar onlardan gelecek sevindirici bir haber günü daha da keyifli bir hale getirebilir sizler için. Bugün dikkat etmeniz gereken tek konu hafta başı için yapmanız gereken önemli bir işinizle ilgili yapacağınız görüşmeler olmalı…

22 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

22 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda karşı tarafa anlayışlı davranabilirsiniz. Fedakârlıklarınız artabilir. Sevdiğiniz insanı farklı gözlerle algılamak isteyebilirsiniz. Romantik etkiler sizi mutlu edebilir.

22 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda seyahat eden Ay, sizin yurt dışı ilişkilerinizi aydınlatacak. Ortaklıklar, para konuları gündeminize oturur. İkili ilişkilerden elde ettiğiniz çıkarımlar yıllardır çabaladığınız uğraşların ödülü olarak kapınızı çalabilir. Kendinizi güvende hissedersiniz. Özellikle toprak enerjisinden faydalanmak için ormanda yürüyüş yapın.

22 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli ve neşeli, sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Karakteriniz tamamen dengede olacağından, beklenmedik sosyal sorunlar ile karşılaştığınzda bile aşırı tepkiler vermeden sükunetle çözüm bulmaya yönelebilirsiniz.

22 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 11' 19" R
Ay
Koç
04° 58' 45"
Merkür
Koç
19° 34' 57"
Venüs
Boğa
07° 02' 54"
Mars
Koç
03° 30' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 23"
Satürn
Balık
16° 59' 42"
Uranüs
Boğa
22° 37' 45"
Neptün
Balık
29° 03' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 57"
Lilith
Başak
23° 52' 56"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>