Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı hayallerinizden vazgeçmeye niyetiniz yok. Bugün partnerinizle bu konuyla ilgili tartışmaya girmekten kaçınacak, eleştirilerini duymazdan geleceksiniz. Taraflardan birinin geri adım atması gerekiyor.

İşinize olan bağlılığınız zaman, zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için, bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz.

Bugün yine harcama yapmakla yapmamak arasında bocalayabilirsiniz. Hiç düşünülmeyen bir şeyi satın almaya kalkışmanız, bazı gereksiz kızgınlıklara yol açabilir.

Bugünlerde sağlık konularında bazı koşuşturmalar söz konusu olabilir. Bu koşuşturmaca sırasında ufak kazalara karşı dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktan tanıdığınız birisinin sizinle ilgili pozitif düşünceleri olduğunu öğreneceksiniz. Bu kişiyle yakın bir gelecekte birilişkisi kurmanız mümkün görünüyor. İçinizdeki çocuksu duyguları açığa çıkaracağınız bir gün. Çevrenizdekiler sizi bugün anlamakta, size ulaşmakta zorlanacaklar. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilir, kendi başınıza keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 08:58 Güneş Uranüs görünüm etkisinde Cumartesi gününe adım atıyoruz. Yaşadığımız toplumda güven ve istikrar arıyoruz. Geleceğimizi garanti altına almak için arayıştayız. Maddi-manevi anlamda güçlenerek, özgürce kararlarımızı vermekten yanayız. Bu görünüm, bütün bunlar için destekleyici ve bizi güçlendiricidir. Saat 09:46 Ay-Satürn görünümü, her işinizi başarılı ve ciddi şekilde yapmanızı sağlıyor. Önemli bir karar verebilirsiniz. Saat 12:26 Merkür-Pluto karşıtlığı, bizim güvenli ve de garantili olana yönelme arzumuzu işaret ediyor. Görüştüğümüz,yaptığımız, karşı karşıya geldiğimiz insanların çoğunu tanıyoruz. Ayrıca onların sorunlarını dinleyerek, yol göstermeye gayret ediyoruz. Ancak bu belli bir alan içinde, belli sınırlar dahilinde düşünmemiz anlamına geliyor ki, bu da bize pek yeterli gelmiyor olabilir. Peki ne yapmak lazım. Kendimizi güçlü bir şekilde ifade edebileceğimiz bir alana yönelmek gerekiyor. Saat 12:41 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bazı meseleleri halletmede zorlanmanın göstergesidir. Kendinizi istediğiniz gibi ifade edemediğinizi düşünürsünüz. Bu sizi oldukça yorabilir. Saat 15:24 Ay-Mars görünümü, çevremizdeki kişilerle ilişkimizde derinlikli düşünürüz ve onlarla güçlü bağlantılar kurmaya çalışırız. Ancakve sağlık anlamında bizi yoran, özgürlüğümüzü kısıtlayan meseleler gerginlik yaratabilir. Saat 19:34 Ay-Venüs görünümü, ruhumuzun derinliklerinde olan biteni hiç kimseden, hiçbir olaydan çekinmeden haykırmak isteyebiliriz. Sevmek, tutkuyla birleşmek, aşkı doyasıya hissetmek arzusuyla yanıp tutuşuruz. Mutlu, keyifli bir Cumartesi geçirmeniz dileğimle,

23 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kontrolün dışında gelişen olaylarda karar alabilirsin. Kimsenin seni desteklemediğini hissedebilirsin.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük yaşamdaki büyük sorumluluklarınızın yan ısıra yakın çevrenizdeki kişilerden önemli ve büyük destekler alıyor olmanız sizleri yaşama daha fazlası ile bağlayarak keyif almanıza neden olabilir. Geleceğe dair planlarınızı hayata geçirmek açısından son derece şanslı bir döneme gireceğinizi belirtmek isteriz. Hayallerinize bu kadar yaklaşmışken her şeyin yolunda gitmesi sizlere daha da umutlandıracaktır.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel açıdan verimli bir gününüzdesiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerle ilgili gelişmeler daha çok ilginizi çekebilir.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda farkındalığınız yüksek. Kendinizi karşı tarafa ifade etmek önem kazanabilir. Geleceğinizle ilgili konularda yeni planlamalar yapabilirsiniz.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eğitim süreçleriniz, seyahatler ve iletişim konusunda geçici problemler yaşayabilirsiniz. Dostlarınız ve partnerinizle olan diyaloglarınızda mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabileceğini bu süreçte, paylaşmak istediğiniz önemli konuları akşam saatleri veya bir sonraki güne ertelemeniz faydalı olacaktır.

23 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevre ve özel hayat çekişmeleriniz canınızı sıkabilir. Bazı konuşmalar sizi yeterince ikna etmeyebilir. Olayların ardındaki sebepleri merak edip araştırma içine girebilirsiniz.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi sadece bilgiyle savunabileceğiniz bir gündesiniz. Ortak harcamalarda kontrolü elden kaybedebilirsiniz. Dikkatli olun. Bir yandan da kazancınızı artıracakimkanları kapınızı çalar. Bir anda kendinizi spiritüel konuların konuşulduğu bir ortamda bulabilirsiniz. Hayatın farklı yönlerini de deneyimlemekten çekinmemelisiniz.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

23 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 53' 50" R
Ay
Boğa
00° 53' 50" R
Merkür
Koç
20° 55' 30"
Venüs
Boğa
09° 13' 15"
Mars
Koç
04° 51' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 14"
Satürn
Balık
17° 08' 20"
Uranüs
Boğa
22° 43' 52"
Neptün
Balık
29° 06' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 45"
Lilith
Başak
24° 04' 40"
True Node
Koç
15° 24' 00"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>