Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda bazı gerginliklerin devam edeceği bir gündesiniz. Duygusal konularda isteksizlik ve soğukluk gösterebilirsiniz. Beklemediğiniz bazı duygusal gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve bu dikkatinizi belli bir konuya yönlendirmenize engel olacaktır. Sevdiğiniz insana karşı ihmalkar davranabilirsiniz ve bazı planlarınızı erteleyebilirsiniz. Duygularınızda ani değişimler olabilir veya daha önceden sizi rahatsız etmeyen konular üzerinizde sıkıntı oluşturabilir.

Kendi içinize dönme eğilimine girebilir ve hayatınızla ilgili kendinize saklayacağınız planlar yapabilirsiniz. Genelde düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklama eğilimine gireceksiniz. Düşüncelerinizde her zamankinden fazla yoğunlaşıyorsunuz ancak gereksiz bazı detaylar sizi çok uğraştırabilir. İşinizle ilgili olarak karamsar düşünceler içine girebilirsiniz ve geleceğinize ilişkin kaygılar yaşayabilirsiniz. İş ortamınızda duygusal nedenlerden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz ve rutin işlerinizde çeşitli sorunlar çıkabilir.

Maddi konularda karamsarlıklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve parasal olanaklarınızı değerlendirmekte hatalar yapabilirsiniz. Harcamalarınızı dengelemeyi başaracaksınız.

Duygularınız sizi yanıltabilir bu sebeple bugün duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ifade etmekte güçlükler yaşadığınız bazı konular var. Umutsuzluğa girmeniz gerekmiyor. Birçoğunun aciliyet gerektirmediğini, daha anlaşılır ifadeler için yeterince zamanınız olduğunu göreceksiniz. Akraba ya da benzeri ilişkilerde mutlu ve şaşırtıcı gelişmeler söz konusu. Bu konuda geliştirdiğiniz iyimserliği etkilerini, bu ilişkilerde hissedeceksiniz.

23 Nisan 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 09:19 Ay-Pluto arasındaki görünüm, ilişkinin niteliği, aranızdaki sevgi bağı, sizi birbirinize yönelten duyguların çok güçlü olduğunu gösteriyor. Eğer beraberlikte bir problem yoksa bu görünüm sayesinde ilişkiniz kuvvetlenir. Sorunlu bir ilişkide ise, meselelerin tekrar gözden geçirilmesinde yarar var. Saat 23:22 Ay-Satürn görünümü, partnerimizle sevgi bağı kurmak, duygularımızı paylaşmak, ondan ilgi görmek isteğimizi işaret ediyor. Buna ihtiyacımız var. Çünkü şu aralar sorumluluklarımız bizi yoruyor. Her iki alanda da hassasiyetimiz bir hayli yüksek. 23 NİSAN Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Atamızın bizlere armağan ettiği bu özel gün, sadece bir gün değil, nice 365 günler kutlu olsun.

23 Nisan 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin kişiden hak ettiğin değeri görmediğini düşünebilirsin. Yeni birinden hoşlanmaya başlayabilirsin.

23 Nisan 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde yara aldığınız konular üzerinde tekrar bazı derinlikler oluşabilir. Aşk hayatınızda oluşan bazı önemli konuları ailenizle paylaşmak isteyebilirsiniz.

23 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi sorumlu hissettiğiniz konularda huzursuzluklar yaşanabilir. Yakın beraberliklerde de kabullenici ve anlayışlı olmak gerek.

23 Nisan 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Durup dururken kırıcı olduğunuzun da farkına varın artık. Özellikle aşk konusundaki tartışmalara son verin. Aksi halde yalnız kalabilirsiniz. Sevgiliniz sizi çok seviyor.

23 Nisan 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınız giderek güçleniyor. Son derece anlayışlı ve sabırlı bir tutum içine girecek böylece sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi daha sıcak hale getireceksiniz. Parasal konulara yönelik yapacağınız çalışmalar başarılı.

23 Nisan 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınıza ve ikili ilişkilerinize önem vereceksiniz. Bu alanlarda tutkularınız devreye girebilir ve sevdiğinizle beraber yapılacak bazı planlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Bu dönemde gece saatlerinde anlayışınıza dikkat edin.

23 Nisan 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonu başlayan yoğun duygular bugün de dolu dizgin devam etmektedir. Derin duygularla bağlanabileceğiniz bir ilişkinin tohumları atılabilir. Romantizm, merhamet, insancıl davranışlar ve şefkat duyguları ile ilişkinize sarılabilir ve hayalinizdeki geleceği partnerinizle paylaşabilirsiniz. Duygularınızı aktarmak konusunda sınırsız olabileceğiniz bir gündesiniz. Ay'ın öğleden sonraya kadar olan Balık burcu transitinin vermiş olduğu olumlu enerjilerle partneriniz veya sevgilinizle deniz kıyılarına kısa kaçamaklar yapabilirsiniz.

23 Nisan 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ağırlığı evinizle ilgili konular ve aile içi ilişkilere vermeye başlayabilirsiniz. Emlak, ev bütçesi, zorunlu harcamalar veya akrabalarla kurulan diyaloglardaki hususlar, tüm gün boyunca zihninizi meşgul edebilirler.

23 Nisan 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 58' 48" R
Ay
Koç
01° 49' 29"
Merkür
Koç
19° 25' 53"
Venüs
Boğa
06° 46' 60"
Mars
Koç
03° 20' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 21"
Satürn
Balık
16° 58' 38"
Uranüs
Boğa
22° 37' 00"
Neptün
Balık
29° 02' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 15"
Lilith
Başak
23° 51' 30"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>