Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birçok şeyin kendinize uyguladığınız baskılamayla tatsızlaşabileceğini öngöremiyorsunuz. Beraberliğinizin bir ayrıcalık taşımasını istiyorsunuz. Bu iddialı yaklaşım çevrenizde biraz antipati yaratıyor.

İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var. Bugünlerde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazırlıklı olmalısınız.

Akraba çevrenizdeki bir satış işinde size, küçük de olsa bir para görünüyor. Önümüzdeki günlerde bunun haberini alacak ve hemen harekete geçeceksiniz. Bir alacağınızın ödeneceğine dair kuşkularınız bugün, yarın sona erebilir.

Size yönelik abartılı bir ilgide pek olumlu düşünceler görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ilişkilerinizdeki yüksek eforunuz, sizi aşırı yorgunlar içine sokuyor. Hafta sonu hareketlilikten kaçınmanızda yarar var. Aile içinde problem yaptığınız, hepinizin üzülmenize neden olan bir konunun zamana ihtiyacı var. Yurtdışından eski bir dostunuz, sizi düşündürüp kafanızı karıştıracak önerilerle şu günlerde dönebilir.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 08:21 Ay-Venüs görünümü, aşk hayatımızla ilgili konularda partnerimizden beklentimiz olan ılımlılık, sevgi, şefkat gibi duyguları hissetmemizde destek veriyor. Saat 11:00 Ay-Mars görünümü, aşkta tutkuları ön planda tutuyor. Kendi ihtiyaçlarınızı, hedefinizi elde etme yönünde baskın davranmanızı sağlıyor. Saat 12:56-13:51 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde, hayatla bütünlük oluşturmak adına kendinize zaman ayırınız. Biraz rahat olunuz. Sürekli endişe, ince elemeler sık dokumalar bir yere kadar. Etrafınızdaki güzelliklere bir bakınız. Ne kadar özel ve kıymetli olduğunuzu hatırlayınız. Bu size birilerinin söylemesi gerekmiyor. Gerekirse, siz kendinize söyleyiniz. Bu güven duygusu hayatı kucaklamanızda yardımcı olabilir. Saat 13:51 itibariyle Ay-Kova burcunda ilerlediğinde, ifade gücünüzü yükseltici ve özgür bir biçimde hareket etmenizi sağlayıcıdır. Her ne kadar belli bir grubun içinde yer alsanız da, bugün kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermezsiniz. Çünkü böyle gittiği takdirde, mutlu olmayacağınızı bilirsiniz. Siz, yaşam stilinizden düşüncelerinize kadar çevrenizdeki medoer zeki ve farklı olduğunuzu biliyorsunuz. Saat 15:31 Ay-Merkür görünümü, kurallarla çevrelenmeden, kimsenin kimseye baskıda bulunmadığı bir ortamda çalışma arzunuzun göstergesidir. Maddi ve manevi açıdan doymak isteğinizde haklısınız. Merkür 3 Mayıs tarihine kadar geri harekette olacağı için,veya özel durumları bilinçli şekilde ele almakta yarar görüyorum. Her günümüz, bir önceki günün sıkıntılarını unuttursun ve bir sonraki günün güzelliklerinin müjdecisi olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

19 Nisan 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın çıkışlarla tartışmalar yaşayabilirsin. Eleştirilere tahammülünün olmayacağını söylüyor gökyüzü.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fazla kontrolcü tavrınız çevrenize karşı sizi düşüncesiz biri gibi yansıtabilir. Eleştirilere karşı daha anlayışlı ve yapıcı olmanızı önerebiliriz.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için alışverişe çıkabilirsiniz. Gün içinde sorumluluklarınız artabilir. Çalışma ortamınızdaki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Başarılı olmak için mücadele vermeniz gerekebilir. Yorucu koşullar söz konusu.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatlı heyecanlara kapılmanız çok doğal. Uzun zamandır beklediğiniz haberi bugün alacaksınız çünkü. Mutluluğunuzu saklamayın. Eğitim ile ilgisi olanlar başarı çok yakın.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Fazla kontrolcü tavrınız çevrenize karşı sizi düşüncesiz biri gibi yansıtabilir. Eleştirilere karşı daha anlayışlı ve yapıcı olmanızı önerebiliriz.

19 Nisan 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi yabancı ortaklı işler, farklı kültürler, eğitim, ticaret veya hukuk alanlarında ortaya koyabilirsiniz. Seyahatler sizi heyecanlandıracak. Bir kurs ya da seminere katılabilirsiniz.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğleden sonra saatlerinde hizmet alanınızdaki insanlarla küçük organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Hizmet alanınızda rutinlikten kurtulmak adına önemli aşamalar sağlama ve teknolojik gelişmeler kaydedebilirsiniz.Sağlığınızla ilgili operasyonlar için olumlu bir süreçtesiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için kendinizi geliştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Bir ay boyunca odaklanacağınız konular hukuk, yabancı kaynaklı konular, uzak yolculuklar, majör eğitimler ve zihinsel fenomenleriniz olacaktır.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

19 Nisan 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>