Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte yaşadığınız fırtınalı ilişkilerden sonra huzurlu bir ilişki size iyi geliyor. Ama zaman, zaman heyecanı özlediğinizi fark ediyorsunuz. Önümüzdeki günler sessiz sorgulamalara açık görünüyor.

Tatilden sonra kendinizi yapmanız gerekmeyen pek çok işi yaparken bulabilirsiniz. İnisiyatifli ve seri oluşunuz üzerinize vazife olmayan işlerin üzerinize yıkılmasına neden olabiliyor.

Bazı kararlarınızı bir kez daha düşünmenizde yarar var. Vazgeçmeyi düşündüğünüz mülk ya da benzeri bir değer, sonradan yararsız pişmanlıklar yaratabilir.

Bugünlerde belki de biraz bencil olmanız gerekecek. Soylu bir davranışınız hak ettiği karşılığı bulmuyor, fedakarlığınızın muhatapları fırsatçı bir bakış içinde görünüyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü hali hazırda devam eden ailevi problemlerinizi çözüme kavuşturmanız için destekliyor sizleri. Herkesin derdini dinlemekten tartışmaların arasında kalmaktan bir hayli yoruldunuz. Öyleyse şimdi sıra sizde, Yakınlarınızla bir akşam yemeğinde buluşarak rahatsızlıklarınızı uygun bir dille ifade edin yaşananlardan duyduğunuz kaygı ve üzüntüyü söylemeyi de ihmal etmeyin. Yapıcı tutumunuz ve sakinliğiniz onların üzerinde etkili olmanızı sağlayacak kendilerine çeki düzen vermeleri için önemli bir adım atmalarını sağlayacaktır. Ödemelerle ilgili gecikmeler söz konusu olabilir bu sizden de kaynaklanabileceği gibi alacaklarınızı tahsil konusunda yaşayacağınız gecikmelerde olabilir. Özel yaşamınızda ise gergin ruh haliniz ilişkinizi olumsuz yönde etkileyebilir.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 08:40 itibariyle etkili Ay-Terazi burcu geçişiyle güne merhaba diyeceğiz. Kendimizi iyi hissettirebilecek alışverişlerde bulunuruz. Bütçemize tabii ki dikkat ederek bunu yapalım.  İlişkide kaba saba davranışlar sizi rahatsız eder. Paylaşımı, kibarlığı önemsersiniz. Saat 14:58 itibariyle Terazi burcunda oluşacak  ilkdördün, kendiniz ve ailenizin geleceği hususunda son derece hassas olduğunuzun göstergesidir. İleriye yönelik plan ve projelerinizi gerçekleştirme,  sosyal guruplar içinde yer edinme, sizinle aynı düşünceyi paylaşan kişilerle bir araya gelme, bir gurubun liderliğini üstlenme, uygun değişimlerde bulunma, reform yapma ve kişisel hedeflerinizi destekleyen ilişkiler ağı kurabilme isteğinizin altında da hep bu neden  vardır. İşte bunu gerçekleştirmenin yolu, evlilik veyaortaklığı yoluyla büyümekle mümkündür.  Bu durumda kurulacak ilişkiler son derece önemli hale gelir. Eğer gelişmek ve büyümek istiyorsanız, oyunu kuralına göre oynamanız şarttır. Amacınız gelişimse bu sürtüşmeler yapıcı bir biçimde kullanıldığında, imkansız gibi görünen şeyleri başarmak çocuk oyuncağı gibidir. Yeter ki, doğru insanı  veya doğru ortakları seçmesini bilin. Bu seçim, maddi ve manevi anlamda geleceğinizi teminat altına almanızı sağlayabilir. 24 Haziran (saat 16:33)-9 Ağustos (saat 02:32) tarihleri arasında Mars-Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu süreç, güven içinde yaşamak, geleceğinizi garanti altına almak, geçmişi değil geleceğinizi düşünerek mücadele vermek, rota belirlemek gerektiğini gösteriyor. Buna ayakta kalmak için savaşmak dönemi diyebiliriz. Arkadaşlıklarımızı, sosyal ilişkilerimizi geçmişte yaşadıklarımızı göz ardı etmeden ele almalıyız. Bazen bir dostun yanlış hareketi bizi sinirlendirirken, kimi zaman bizim ani bir çıkışımız başkalarını rahatsız edebilir. Korumaya çalıştıkça değerlerimizi, birileri çıkıp önümüze duvar örebilir. Amacımız ne ise, ona odaklanmak, çabalamak lazımdır. Mars-Yengeç geçişlerinde hassasiyet yoğundur. Desteklenmek, sevilmek, korunmak isteriz. Ancak bunu bulamadığımızda öfkelenmek yerine, enerjimizi çok daha verimli işlerde kullanarak başarılı girişimlerde bulunabiliriz. Umduğunuzdan çok daha güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,  

24 Haziran 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun duygularınızla başınız dertte olmasına rağmen, kendinizi istediğiniz gibi denetleyebiliyorsunuz. Ay burcunuzda ilerliyor ve kişisel sorgulamanızı arttırıyor. İdeallerinizi gerçekleştirmek için elinize geçecek olan farklı fırsatlar söz konusu. Uzun yol planları olanlar için, yaratıcılık isteyen konumlar söz konusu olacak.

23 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir haftadır, ortaya çıkan bilgiler veya bir arkadaşınızdan gelecek haberler sizi şaşırtıyor, heyecanlandırıyor veya üzüyor olabilir. Dolayısıyla, iletişim kanallarınızı doğru kullanmanız gereken günlerdesiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi işinizi sağlamlaştırmak için kullanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak için daha rahat koşullar söz konusu. Ailevi olaylarda kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz. Duygusal olaylara karşı temkinli davranabilirsiniz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza yön verecek bir olay yaşayacaksınız bugün. Tanışacağınız yeni biri kalbinizi çalabilir. İş hayatınız çok iyi. Patronunuz vearkadaşlarınız başarılarınızı takdir ederek sizi neşelendirecek.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğlen saatlerinden itibaren topluluklar içerisinde kendinizi muhteşem bir ışıkla ifade etmenizi ve ilişkiler alanında önemli haberler almanızı sağlayacak bir enerji sözkonusu iken, kurumlar, patronlar ve kariyerinizde gelişmenizi sağlayacak kişilerden muazzam destekler alabilirsiniz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız ortamlarda değişik fırsatlar sizi bekliyor. İş görüşmelerinizde aldatıcı durumlara karşı uyanık olmanız gerekecek. Ortaklı işlerinizde şartlar sizin elinizde olmayabilir.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğer ki burs, sponsorluk gibi bir arayışınız var ise yine bunu da rahatlıkla bulabileceğinize işaret etmekte. Ben sizin yerinizde olsam şans oyunlarında şansımı dener,  bir piyango bileti falan alırdım . Bireyselliğiniz ön plana çıkar ve size yük olan tüm konulardan özgürleşmek için mükemmel zamanlardır. Türlü maceralara ve heyecanlara can atmak isteyebilirsiniz. Özellikle maddi anlamda riskler almak içinde uygundur dönemdir

24 Haziran 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

24 Haziran 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 48' 19" R
Ay
Oğlak
16° 37' 42"
Merkür
Koç
16° 40' 06"
Venüs
Boğa
00° 12' 47"
Mars
Balık
29° 13' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 30"
Satürn
Balık
16° 31' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 39"
Neptün
Balık
28° 53' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 22"
Lilith
Başak
23° 16' 01"
True Node
Koç
15° 22' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>