Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha çok duygusal güvenliğinize önem vereceğiniz bir gündesiniz ve kendinizi duygusal açıdan rahat hissedeceksiniz. Duygusal olarak sabit olacaksınız davranışlarınızda tutarlı davranacaksınız. Sevdiğiniz insanla aranızdaki diyalog son derece güzel olacaktır ve birlikte bazı kararlar verebileceksiniz. Duygularınız dengelenecektir ve sizin için öncelikli işlere zaman ayırabileceksiniz. Duygusal konularda kendinizi rahat hissetmeniz tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

İstikrarlı bir şekilde çalışmalarınıza devam edebileceğiniz bir gündesiniz ve daha çok elinizdeki işleri bitirmeye çalışacaksınız. Yeni bir teklif yada gelişmeyle karşılaşabilirsiniz ancak bugün bunlara sıcak bakmayacaksınız. Bazı problemlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ancak bunlar sandığınız kadar zor olmayacaktır. İş yaşamında küçük bazı gerginlikler olabilir ancak soğukkanlı tutumlarınızla bunları aşabilirsiniz. Planladığınız bir konuda düşünceleriniz doğru ama harekete geçmeden biraz daha beklemelisiniz.

Maddi konularda oldukça başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı maddi sorunlarınızı çözebilirsiniz yada maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Maddi olanaklarınızı olumlu olarak kullanabileceksiniz.

Bugün daha çok realist davranmalı ve alacağınız kararlarda detaylara dikkat etmelisiniz. Genel olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev hali diyerek geçiştirdiğiniz bazı konularda, kendinize de yönelik birtakım eleştirileriniz olmalı. Diğer sosyal ilişkilerinizdeki hassasiyeti aile içinde de gösterebilirsiniz. Bu sıralar oldukça yaratıcı düşünceler içindesiniz. Kendinize ve çevrenize yenilik fırsatları yaratabilir ya da bu anlamda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz.

24 Nisan 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:46-15:46  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu saatlerde, çevrenizdeki bazı kişilerin aslında pek de güvenilmeyecek insanlar olduklarını düşünebilirsiniz. Belli bir mesafe koyarak onları gözlem altına alabilirsiniz. Saat 15:46 Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Sizi bedenen ve zihnen rahatlatabilecek kişilerle bir arada olmayı istersiniz. Farklı bakışlara tolerans göstermeniz gerektiğinin farkındasınızdır. Bulunduğunuz yerde huzurunuz olmasa bile, kendi iç derinliklerinizdeki güven duygunuzu ayakta tutmanın önemini bilirsiniz. O yüzden kimseyle çatışmadan günün geri kalan saatlerini değerlendirebilirsiniz. Mutlu, keyifli, dilediğinizce güzel geçecek bir Pazar günü dileğimle,

24 Nisan 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş birliği içinde olduğunuz kişilere gereken önemi vermelisiniz. Bugün uyumsuzluktan mümkün olduğu kadar kaçınmalısınız. İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler, ruhsal dinginliğiniz yönünden sizi motive ediyor. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz. . Kendinize güveniyor girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz.

24 Nisan 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden fayda sağlamaya çalışan kişilerden uzak durun. Bazı konularda aydınlanabilmek için uzmanlara danışmalı ve seçeneklerinizi görmek için gayret göstermelisiniz. Kontrol edilmek yerine kontrolü ele almanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün boyu Ay'ın olumlu açıları var ve birbirimize daha anlayışlı davranmamız ve yardımcı olmamız için olanak tanıyor. Ancak, dün yaşanan dolunayın yarattığı stresi (ya da dün yazdığımız yazı başlıklarını)de unutmamak lazım, yakın ilişkilerimizi korumaya çalışmalıyız. Geceye doğru ilerleyen zaman diliminde ise, fikir çatışmaları, şikayet ve eleştiriler sakin kalmayı zorlaştırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Nisan 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, yakın çevreniz ve kardeşlerle ilgili işler olabilir. Öğle sonrasında ise ev için ya da evde yapabileceğiniz çok şey var.

24 Nisan 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişi düşünerek gününüzü kendinize zindan etmeyin. Mazi arkada kaldı, artık önünüze bakmalısınız. Hiçbir şey sizi mutlu edemiyor gibisiniz.

24 Nisan 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

24 Nisan 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişiminizde bir yandan hızlı, bir yandan da derin olmak istemeniz sizi zorlayacaktır. Sakin davranmaya özen gösterin. Öğleden sonra aile hayatınızın sorumlulukları duygusal olarak sizi yorabilir. Eski sorunların üzerine gitmemeye ve açılan konulara temkinle eğilmeye çalışın.

24 Nisan 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazarlama, eğitim ve medya faaliyetlerinizde daha soğuk kanlı ve kontrollü davranabileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Çözüm bekleyen konulara çare olabilirsiniz. İlgili konularla bağlantılı yeni ortaklıklar kurma girişiminde bulunabilirsiniz. Emlak yatırımı için güçlü bir motivasyon sağlamanıza neden olabilecek bir olay veya kişiyle karşılaşabilirsiniz. Genel olarak ise; yorucu ve duygu yükü fazla bu Dolunay‘ın etkileri hafta sonuna da taşınacaktır. İlişkilerde daha talepkar, kıskanç ve sahiplenici davranmak mümkün. Özellikle ilişkiler ve sosyal bağlar bugün engebeli geçebilir. İlişkilerde beklenmeyen durumlar ortaya çıkabilir. Sürpriz krizlerin çıkabileceği bu gün ani kararlarla hareket etmeyin. Başınıza buyruk davranışlar, sizi kısıtlamak isteyen kişilerin müdahalesi ile elektrikli anlara sebebiyet verebilir. Diğer yandan, sezgisel yanınız çok güçlü olacağı için algılarınıza güvenebilirsiniz. Alışverişlerde dikkatli olunuz. Aniden çok para harcamak veya paraya ihtiyaç duymak mümkün olacak. Para akışınızı kontrol etmelisiniz. Yeniliklere ve maceralara açık olursunuz ve enerjisi yüksek sosyal ortamlara girebilirsiniz. Günlük hayatınız monoton ve sıkıcıysa bundan kurtulmak için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Ay bugün saat 23:46‘da boşluğa girecek.

24 Nisan 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, aileniz ile ilgili bazı konular ön plana çıkmaya başlayabilirler. Aile üyelerinin veya yakın arkadaş çevrenizden bazı kişilerin sürprizleriyle de karşılaşmanız ihtimal dahilindedir. Gerçekçi yaklaşım benimserseniz, ilişkileriniz derinleşebilir.

24 Nisan 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 30" R
Ay
Oğlak
16° 26' 30"
Merkür
Koç
16° 39' 50"
Venüs
Boğa
00° 11' 45"
Mars
Balık
29° 13' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 31' 04"
Uranüs
Boğa
22° 18' 36"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 19"
Lilith
Başak
23° 15' 55"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>