Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sıkıntılar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insana karşı ihmalkar tutumlar içine girebilirsiniz. Bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve karar vermekte zorlanacaksınız. Yaşayacağınız gerilimler yüzünden bazı tartışmalara girebilirsiniz. Genel olarak gün boyunca keyfinizi kaçıracak bazı gelişmeler olabilir. İç dünyanızı ilgilendirecek bazı karmaşalar yaşayabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ancak bu sorunları bir tarafa bırakıp işinize konsantre olmayı başaracaksınız. Disiplinli bir şekilde çalışmalarınıza devam edeceksiniz ve bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceksiniz. İş yerinizde küçük de olsa anlaşmazlıklar olabilir. Özelliklearkadaşlarınızla aranızda küçük bazı sorunlar oluşabilir. Ancak bu sorunları çok fazla büyütmemeli ve iletişimlerinizde esnek davranmalısınız.

Maddi konularda hesaplı davranmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Harcamalarınıza özellikle dikkat edeceksiniz ve gereksiz masraflardan kaçınacaksınız. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmayın.

Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak kendinize biraz zaman tanımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eksik bilgilenmelerle size karşı ısrarla savunulan bir yanlışı, gün ortasına çıkarma çabalarınız var. İlkesizlik olacağı kaygısıyla gizli tuttuğunuz bazı bilgileri açıklamak durumunda kalabilirsiniz. Yakın geçmişte çok çaba gösterip olumlu anlamda etkilediğiniz bir gelişme, bugünlerde yeniden gündeme gelecek. Bu gelişmedeki yapıcı girişimlerinizin ödülünü alacaksınız.

22 Nisan 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, sizin yakınlarınızla alakalı meseleler, çevre değişikliği,veya eğitim amaçlı gidiş-gelişler ve yuvanızla ilgili konular üzerinde odaklanmanızı sağlayıcıdır. Bu odaklanma, bazen huzursuzluk yaratsa da sizin ilgilenmenizi gerektirici olabilir. Alıştığınız ortamdan uzakta yaşamak, eskiyi özlemek, yeni bir hayat kurmanın güçlükleri gözünüzde büyüyebilir. Ancak eğer ihtiyaçlarınızı karşılamak, daha iyi şartlarda yaşamak ve kabuğunuzdan sıyrılmak istiyorsanız, bu değişiklikleri olumlu karşılamalı, gereken olgunluğu göstermelisiniz. Bunu bir gelişim, değişim, bir dönüşüm gibi görmelisiniz. Ne ile uğraşıyorsanız, onu en verimli, üretken şekilde yapmaya çalışınız. Bildiğiniz gibi Mars geri hareketi 17 Nisan tarihinden beri devam ediyor ve 30 Hazirana kadar, yukarıdaki konularda yaşanan değişimlerin yerli yerine oturması pek kolay olmayabilir. Eğer şu andaki mevcut yuvanızda değişiklik düşünüyorsanız bunların mutlaka yeniden ele alınması lazım. İş, eğitim, ticari, finansal meseleleri artı ve eksi yanlarıyla inceleyiniz. Ev kiralama, satın alma, ailenizi ilgilendiren konuları hemen karara bağlamayınız. Şartlar gereği, şimdilik belirsizlik, içinize sinmemesi, huzursuzluk duymanız doğaldır. Fakat bunlar geri hareket sonrasında netleşebilir. Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,

22 Nisan 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, uğraş verdiğiniz alanda kendi kendinize sabrı empoze edin. Ya da; yakın çalışma arkadaşınızın yardımını isteyin veya kısa süreli olarak faaliyet konunuzu ona devredin. Çünkü; beklemediğiniz anlarda, ummadığınız noktalardan gelen hatanın boyutu çok küçük olsa da, siz ayrıntıları abartarak süreyi uzatıyorsunuz.

22 Nisan 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, yayıncılık, halkla ilişkiler, medya, bilişim, iletişim, satış pazarlama ve ulaştırma alanlarında sonlanma ve sonuçlanma enerjileri hakim. Olgunlaştırdığınız işleriniz neticelenebilir. Yeni haberler alabilirsiniz, ilham veren mesajlar ya da seyahatler söz konusu olabilir. Ancak, değişimin kaçınılmaz olduğu durumlar sizi strese sokabilir ve belirsizlikler endişeli ruh hali yaratabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün meydana gelecek Dolunay(+/- 5 gün), farkına varmadığımız olayların farkına varmamızı sağlayabilir. Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir. Ya da bu tür işlerle ilgilenen kişilerden haberler alınabilir. Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilmeye neden olan başlıklar söz konusu olabilir. Pireyi deve yapma ihtimali yüksek olduğu gibi, her burç kendisini ilgilendiren alanlarda güven ya da istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Dolunayın yoğunluğu devam ederken finansal konulara, proje ve yatırımlara, para, istikrar ve güven başlıklı alanlarda yeni gelişmelere karşı dikkatli olmak gerekiyor. Ülkemizde ise, ekonomiyi zaten saydık, parayla bağlantılı her konu, ülkenin önde gelen kişileri,hayatıyla ilgili kişiler, sanatçılar, sanatla bağlantılı başlıklar, toprak, tarım, güvenlik,birlikleri başlıklarında olan ve bu başlıklarla bağlantılı konular ön planda olabilir. Sorunları büyütmeye değil, çözmeye ve uzlaşmacı olmaya çalışalım. Neptün'ün olumlu görünümü Dolunay'ı yumuşatıp olumlu etkilerini ön plana çıkartabilir. Akrep, Boğa, Kova, Aslan burçları ve her ayın 22 – 29 tarih aralığında doğmuş kişiler dolunayın etkisini daha fazla hissedebilirler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizdeki olayları çarpıtabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimlere katılabilirsiniz. Zihinsel yorgunluk çekebilirsiniz. Ticari konularda yeni başlangıçlar söz konusu. Ortaklı işlerinizi olgunlaştırmak için uygun bir gündesiniz. Ailevi konularda inatlaşma içinde olmayın.

22 Nisan 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşıklar... Bugün partnerinizle bir hayli uyumlu görünüyor ve sizi çekemeyenlerin kıskanmasına neden oluyorsunuz.

22 Nisan 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda ve iletişim konularında daha fazla çabaya ihtiyacınız varken, kendinizi ifade edebilmek her zamankinden daha zor olabilir. Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için özel hayatınızda gerginliklere açık bir zamanda olduğunuz için, sakinliğinizi korumalı ve finansal konularda risk almamalısınız. Maddi durumunuzla ilgili ciddi anlamda testlerden geçtiğiniz bir zaman diliminde bulunuyorsunuz.

22 Nisan 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, iletişimsel konularda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, ulaşım ve medyayla ilgili konularda çok önemli sonuçlar elde edebilirsiniz.

22 Nisan 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitim hayatınız,bağlantılarınız ve genel anlamıyla sosyal birlikteliklerinizle ilgili geçmişte yöneldiğiniz talepler ve karar mekanizmanızın sorgulayabileceksiniz. Bu konularla ilgili ileride yaşayabileceklerinizle ilgili farkındalıklar ve sonuçlar ortaya çıkmaya başlayacaktır. Özellikle su kenarlarına yapacağınız kısa gezintiler size bu süreçte çok iyi gelecektir. Genel olarak ise; Ay 02:18‘de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sabah 08:30‘da 2 derece Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Akrep Dolunay‘ı maddi ve duygusal konuların paylaşımı, nasıl paylaşıldığı ile ilgili konuları gündeme getirir. Ay'ın ışığının en fazla olduğu bu faz, bizim de bilincimizde duygu dünyamızın bir alanına ışık tutar. O alanı odak noktamız haline getirir. Akrep tutkular, cinsellik, duygusal krizler, maddi paylaşımlar, borç, kredi, vergi, sigorta ve mirasla ilgili işleri temsil eder. Bu çerçevede siz de bir takım duygu yüklerinizi açığa çıkarma, gizli saklı kalmış veya çok net olmayan konuları açığa çıkarma isteği ile daha çok araştıran ve öğrenmek isteyen bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Para akışına, borç ve ödemelere odaklanacağınız bir haftanın son günü olabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm dikkatinizi ailenizle olan iletişiminizi güçlendirmek üzerine yoğunlaştırabilirsiniz. Aynı ev ortamını paylaştığınız aile bireylerine bol vakit ayırabilir veya bazı akrabalarınızı ziyaret edebilirsiniz. Kendinize biraz zaman ayırın...

22 Nisan 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 02" R
Ay
Oğlak
14° 57' 02"
Merkür
Koç
16° 37' 40"
Venüs
Boğa
00° 03' 32"
Mars
Balık
29° 08' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 45"
Satürn
Balık
16° 30' 28"
Uranüs
Boğa
22° 18' 13"
Neptün
Balık
28° 53' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 56"
Lilith
Başak
23° 15' 11"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>