Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir ilişkiye çok ihtiyaç duymanıza rağmen bunun için bir çaba harcamıyorsunuz. Bir gün, bir yerde hayatınızın aşkıyla karşılaşabileceğinizi düşünüyorsunuz. Oysa rastlantılar kadar çaba da önemli.

İş günü size bitmek bilmeyecek gibi gelebilir. Ruh haliniz çalışmaya pek uygun değil. İşlerin pek yoğun olmaması durumunuzu biraz kolaylaştırıyor. Birarkadaşınızla öğle saatlerinde uzun bir sohbetiniz olabilir.

Bu ara pek çok kişiye hediye almanız gerekiyor. İçinizden geçenlerle para durumunuz arasında büyük fark var. Yeni bir hediye planı yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Sizin vefasız olduğunuzu düşünenler var. Çevrenizde olup bitenlerle biraz daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle de ailenizi ihmal etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçirdiğiniz hareketli hafta sonundan sonra hala işe konsantre olamadınız. Bu aralar kulaklarınız çevrenizde konuşulan, tartışılan her şeye kapalı. Hiç bir soruna tanık olmak istemiyorsunuz. Aileniz sizden bir konuda destek bekliyor, siz farkında değilsiniz. Arkadaş çevreniz ve onlarla ilişkileriniz bütün zamanınızı kaplıyor. Başka hiç bir şeye zaman ayırma niyetinde değilsiniz.

25 Haziran 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Perşembe günümüz, saat 07:08  Ay-Merkür olumlu görünümüyle başlıyor. Mesleki ve parasal konularda daha önce başvuruda bulunduğunuz veya düşündüğünüz girişimler açısından önemlidir. Bazı kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Saat 14:06 Ay-Pluto  görünümü,  sanki korktuğunuz, kaygı duyduğunuz meselelerle karşılaşmanıza, yüzleşmenize sebep olur. Zaten biliyordum, bunların olacağı belliydi gibi cümleler sarfedersiniz. Oysaki bütün bunlar çözümlenmemiş problemlerin kendini hissettirmesidir. Siz üstünü kapattıkça onlar tekrar ortaya çıkmaktadır. Saat 20:15 Ay-Venüs görünümü, bir çok konuda henüz  mutlu ve doyumlu olmadığımızı işaret ediyor.  Aradığımız huzur ve paylaşım. Maddi konularda rahatlamak istiyoruz. Bunları düşünürken doğal olarak sevgimizi göstermek kolay olmuyor. Gönlünüzün huzurla buluşacağı, mutlulukla ışıklanacağı bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Haziran 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi düzenini seven biri olarak, baskıya gelemiyorsunuz. Paslaşarak çalıştığınız zaman, başarılı oluyorsunuz. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Fakat güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu. Bugün, sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir.

25 Haziran 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir haftadır, ortaya çıkan bilgiler veya bir arkadaşınızdan gelecek haberler sizi şaşırtıyor, heyecanlandırıyor veya üzüyor olabilir. Dolayısıyla, iletişim kanallarınızı doğru kullanmanız gereken günlerdesiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde görüşmeler de yoğunluk olabilir. Ticari konularla ilgili anlaşmalar gündeme gelebilir. İş hayatınızda alacağınız destekler nedeniyle hafiflemiş hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz.

25 Haziran 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ISRARLA gerçekleştirmek istediğiniz bir konuda gecikmeler yaşayabilirsiniz. Sizden yaşça küçük kim varsa çevrenizde tartışmayın.

25 Haziran 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde topluluklar içerisinde kendinizi muhteşem bir ışıkla ifade etmenizi ve ilişkiler alanında önemli haberler almanızı sağlayacak bir enerji sözkonusu iken, kurumlar, patronlar ve kariyerinizde gelişmenizi sağlayacak kişilerden muazzam destekler alabilir, finansal anlamda sizi rahatlatan para girişleri yaşayabilirsiniz.

25 Haziran 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda dengeli ve belki de kararsız tavırlarınız devrede olabilir. Alacak verecek işlerinizde bazı zorlanmalara açıksınız. İş alanlarınızda ummadığınız yerden destek alabilirsiniz.

25 Haziran 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve kariyer hayatınızda bir süredir, stres ve mücadele geçtiğiniz var sayarsak bu geçiş size nispeten daha iyi gelecek. Fakat sosyal ve arkadaşlık ilişkileri sabur testinden geçebilir. Arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler, huzursuzluklar çıkabilir. Arkadaşlarınızla aranızda garip bir rekabet ve kıskançlık duygusu oluşabilir, onların iyiliği için onları savunurken kendinizi suçlu pozisyonunda bulabilirsiniz. Dikkat edin

25 Haziran 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

25 Haziran 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 42' 39" R
Ay
Oğlak
15° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 38' 12"
Venüs
Boğa
00° 05' 36"
Mars
Balık
29° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 08"
Satürn
Balık
16° 30' 37"
Uranüs
Boğa
22° 18' 19"
Neptün
Balık
28° 53' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 02"
Lilith
Başak
23° 15' 22"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>