Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkiler ve evlilikler açısından hareketli bir gün. Ortaklaşa konularda bazı anlaşmazlıklar olabilir. Bugün daha esnek olmaya bakın. Hoş paylaşımlar yaşayabileceğiniz ortamları tercih etmeye gayret gösetrin. Bulunulan yerin diyaloglara etkisini unutmayın.

Kendinize çeki düzen vermek veortamında daha verimli sonuçlar elde edebilmek için çalışabilirsiniz. Öğleden sonra saatleri bunun için elverişli. Size gelecek yardım taleplerine zaman ayırmaya çalışmalısınız. İlerisini düşünün.

Parasal konularda değişik yaklaşımlarınız olabilir. Sevdikleriniz için para harcamak hoşunuza gidebilir ve harcamalarınızda zaman zaman açılabilirsiniz. Kendinize uygun yatırımlar seçerek güvenlik duygunuzu tatmin etmek istemeniz mümkün.

Bugün kendinizle ve sağlığınızla daha çok ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. Eğer süregelen problemleriniz varsa harekete geçmeniz de faydalı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde varacağınız bazı sonuçlar, sizi ciddiye alınacak konular sıralamanızda bazı düzeltmelere sevk edecek. Seçicilik konusundaki iddialarınız ve yanılgılarınız aynı boyutlarda. Yaşama karşı duyduğunuz coşkunun önünü kesen engelleri doğru tespit edemiyorsunuz. Sınırlı imkanlarınızı suçlarken, kimi tercihlerinizdeki handikabı gözden kaçırabiliyorsunuz.

27 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 09:27 Ay-Chiron kavuşumu, partnerin duygusal yönde birlik ve bütünlüğe ihtiyacını simgelerken, aynı şekilde sizin de bu konuda desteklenme arzunuzu işaret ediyor. Sağlıklı bir ilişki için, mutlaka özverinin, fedakarlığın ele alınması şart gözüküyor. Saat 13:19-17:11 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Kolayca aşık olmamız, söylenenlere inanmamız mümkündür. Bazen bir mesele üzerinde kolaylıkla dağılırız bazen toparlanmaya çalışırız, kimi zaman da ipin ucunu kaçırıp, ne olacaksa olsun diyerek boş veririz her şeye. Karşımızdaki kişinin doğru biri olması veya olmaması pek fark etmez. Önemli olan aşktır. Ancak unutmayalım ki, boşluk etkisi altında siz böyle düşünürken karşınızdaki kişi deyim yerindeyse kaçak dövüşebilir. Dikkatli olmakta yarar var. Saat 17:11 Ay-Koç burcu geçişi, kendi çıkarı için bizi kullanan veya kullanmaya kalkan kişilere, dünyaya savaş açmamız anlamındadır. İnsanların menfaatlerini nasıl da ihtirasla koruduklarını düşünürüz. Kendimize bir bakalım. Biz kimler için ne özveride bulunmuşuz ve kimler bizim yaptığımızın kıymetini bilmemiş. Bazen tedbirli olmak iyidir. Saat 19:44 itibariyle Mars-Neptün görünümü etkisinde, birilerinden destek görmeyi umarak yola çıkmayalım. Evliliğinizde sorunlar varsa, umutsuz olmayalım ama bunları da görmezden gelmeyelim. Yeni bir ilişkiye başlamak yerine, önce arkadaşlık çerçevesinde durumu ele alalım. Parasal-eğitim-iş amaçlı işlerimizi bir daha gözden geçirelim. Saat 22:59 Ay-Venüs kavuşumu, erotizm duygunuzu yükseltir. Bir başka bedenle birleşme ihtiyacınız yoğundur. Zevklerinize düşkünlüğünüz yoğundur. Ancak reddedilmek veya değerli bulunmamak sizi sinirlendirebilir. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde değerlendirmemiz dileğimle,

27 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yanlış anlaşılmalara maruz kalabilirsin. Ailende arkandan konuşan kişilerle yüzleşip tartışmalar yaşayabilirsin.

27 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde çözemediğiniz önemli konuları konuşmanın zamanı geldi. Aileniz ile ilgili ani gelişen durumlara ayak uydurmak zorunda kalabilirsiniz.

26 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir. Öğle saatlerinde işlerinizi yavaşlayabilir. Hayal ettiğiniz şeyler için destek alabilirsiniz. Akşama doğru finansal konularda stresler yaşayabilirsiniz. Ortaklı konularda çözülmeler olabilir.

27 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Durup dururken kırıcı olduğunuzun da farkına varın artık. Özellikle aşk konusundaki tartışmalara son verin. Aksi halde yalnız kalabilirsiniz. Sevgiliniz sizi çok seviyor.

27 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız açısından son derece destekleyici görünümler altında varolanilişkilerinizi geliştirebilir, daha fazla kişiye ulaşabilir, kalabalık ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz. Bugün maddi durumunuzu geliştirmeniz ve konusunda şanslarınız sözkonusu iken, özel hayatınızda uyum ve dengenin hakim olduğu, sevgi duygularının ön plana çıktığı bir zamandan geçmektesiniz.

27 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanın sizden daha romantik olması hoşunuza gitse de gece saatlerinde sorumluluklarını üstlenmediğini görmek sizi çıldırtabilir. Karşı tarafın isteklerini yerine getirmek önemli olacak.

27 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin duygularla bağlanabileceğiniz bir ilişkinin tohumları atılabilir. Duyguları yöneten Ay, öğleden itibaren ilişkiler evinizde ilerliyor ve bu konuda şanslı gözüküyorsunuz. Romantizm, merhamet, insancıl davranışlar ve şefkat duyguları ile ilişkinize sarılabilir ve hayalinizdeki geleceği partnerinizle paylaşabilirsiniz. Duygularınızı aktarmak konusunda sınırsız olabileceğiniz bir gündesiniz. Ortak kazanımlar ve ortaklaşa girişilen maddi mevzularda motivasyonunuzun ve mücadele gücünüzün arttığı bir beş günlük dönemde bulunuyorsunuz.

27 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşantınız ve aile ilişkileri ile ilgili bazı konu ve kavramların ön plana çıkmaya başlayacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Bunlar, sizi ilk başta rahatsız etmeseler de, gün ilerledikçe aklınıza takılmaya başlayabilirler.

27 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 06" R
Ay
Oğlak
08° 33' 18"
Merkür
Koç
16° 29' 01"
Venüs
Koç
29° 28' 07"
Mars
Balık
28° 46' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 03"
Satürn
Balık
16° 27' 54"
Uranüs
Boğa
22° 16' 35"
Neptün
Balık
28° 52' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 19"
Lilith
Başak
23° 11' 60"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>