Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizin, gözlemlediğiniz diğer beraberliklerden daha coşkulu ve içten olmasını istiyorsunuz. Bunun için harcadığınız çabada yalnız kaldığınızı düşünüyorsunuz.

Kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazır olun. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Sizden daha yetkili birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var.

Bir alacağınızın gecikmesi keyfinizi kaçırıyor. Bir satış işinde size bazı yamalarınızı kapatabilecek bir para görünüyor. Önümüzdeki günlerde bunun haberini alacak ve hemen harekete geçeceksiniz.

Büyük bir merakla biri tarafından gözlemleniyorsunuz. Onun sizinle ilgili görüşleri bir iki kişi tarafından çok önem taşıyor. Etrafınızı dikkatle incelerseniz bunları fark edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesin derdine koşuyorsunuz. Aynı yardımı siz de ihtiyacınız olduğunda istemelisiniz, bu tip davranışlar aciz görünmenize neden olmaz aksine sizi insanlarla daha kolay yakınlaştırabilir. Şefkatli ve ilgiden hoşlanan biri olmanıza rağmen tam aksi duygusuz görünüyorsunuz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 00:43 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, tabii ki sizler açısından faydalı tespitlerin yapılmasını sağlayıcıdır. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz, doğru tercihlerde bulunmanız için, analiz gücünüz, hesap kafanız bir hayli işe yarar. Saat 01:27 Ay-Mars görünümü, amacımıza uygun şekilde ilerlememizi, ciddi şekilde meselelere eğilerek durumumuzu gözden geçirmemizde yardımcıdır. Saat 11:46 Ay-Venüs görünümü, fikirlerimizi tutkulu, dikkatli ve oldukça detaylı şekilde ifade etmemizde etkindir. Gözümüzü dört açarız. Saat 19:46 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız öylesine hazır ki, her durumu, her meseleyi, her insanı, hatta hayatı, yaşanılanları belli kriterlere dayandırmaya. Öyle ki, mesafeler koyuyoruz dünya ile aramıza. Öyle kolay ele geçirmek, iki çift güzel sözle size ulaşmak zor gibi. Olması gerekenler, neden olmadı diyerek kendimizi yormalar, sonra da kategorize ettiğimiz her şeyden yorulmalar. Oysaki bu karşıtlığın diğer ucundaki Neptün bizi, yanlış anlaşılmaları, nedenleri niçinleri bir yana koyarak, kurallar dışına çıkmaya çağırıyor. Saat 22:13 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, maddi kazanç getirici ortaklıklara, ilişkilere işaret olup, bunlar gelişiminiz açısından yararlıdır. Bildiklerinizi diğer insanlarla paylaşarak güçlenebilirsiniz. Saat 22:42 Ay-Satürn görünümü, bizi desteklemeyen, aynı görüşte olmadığı için baskı altına alabilecek kişilerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Olayları değerlendirirken, detaylı düşünebiliriz. Çünkü ileride sorun yaşamak istemeyiz. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,  

28 Eylül 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her tatil dönüşü aynı şeyleri yaşıyorsunuz. Tatilde tanıştığınız insanları sık sık arıyorsunuz. Bunu bugün de yapacaksınız. Aile içinde problem yaptığınız, üzülmenize neden olan birisi var. Ona zaman, para ve emek harcamak zorundasınız. Yurtdışından eski bir dostunuz şu günlerde sizi düşündürüp, kafanızı karıştıracak önerilerle dönecek.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınız üzerinde etkili kişilerle daha iyi ilişkiler kurabilmek için gayret göstermenin karşılığını görebilirsiniz. Pratik ve yardımsever yaklaşımlarınız ortak bir zemin bulunmasını kolaylaştırabilir. Sabırlı olmanız kişisel bir olayı çözmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatleri sürprizlere veya farklı hoşluklara açık, yeni şeyler denemek isteyebiliriz, ama gün genelinde boşlukta olan Ay nedeniyle kararsızlıklar, belirsizlikler veya halsizlik türünde durumlar ön planda. Neyse ki, fırsatlara açık, iyimser akabileceğimiz, göreceli olarak şanslı günlerdeyiz. Ay boşlukta olsa da değerlendirelim. Bugün Oğlak burcuna geçecek olan Mars, Kasım ayının ikinci haftasına kadar başarıya odaklanacağımız, hedeflerimize ulaşabilmek için yüksek gayret göstereceğimiz motivasyonu yüksek bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konulara yönelebilirsiniz. İlişkilerinizdeki olayları algılamakta zorlanabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki işlerin içinde kendinizi dağılmış hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Bazı konularda bitişler yaşanabilir. Sabırlı olmanızda fayda var. Duygularınıza çok yoğunlaşmayın. Sanatsal aktiviteler sizi rahatlatabilir.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mesaj... Kendinizle ilgili yeniliklere kalkışmış ancak sonuçlarına ulaşamamışsınız. Birileri size bugün yardım sözü verebilir. Haber alacak ve sevineceksiniz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayata bakış açınızla, parasal konulara bakış açınız bir olmayabilir. Farklılıklar sizi besleyecektir. Yakın çevrenizde gelişen olaylar önemli ama sizin de bir özel hayatınız var.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinize ve kendinize odaklı yaşayacağınız, iç huzurunuzu yükselteceğiniz ve sevdiklerinizle çoğaldığınızı fark edeceğiniz bir çarşamba günü deneyimleyeceksiniz.Zevk aldığınız etkinliklere odaklı, önünüzdeki dönemde size fırsat sağlayabilecek detayların irdelemesine zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Günün teması detaycı ve bilgiç bir tutumla kararlarınızı gözden geçirmek ve önünüzdeki dönem gerçekleştireceğiniz tüm olasılıkların işler hale gelmesi için analiz yapmak olacaktır.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

28 Eylül 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 50' 18" R
Ay
Oğlak
17° 05' 09"
Merkür
Koç
16° 40' 46"
Venüs
Boğa
00° 15' 18"
Mars
Balık
29° 15' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 58"
Satürn
Balık
16° 31' 19"
Uranüs
Boğa
22° 18' 46"
Neptün
Balık
28° 53' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 29"
Lilith
Başak
23° 16' 14"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:29

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>