Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki sorunları tek başına halletmek gibi bir isteğiniz var ama sevgilinizi ezmeniz doğru olmayabilir. Bu gidişle ilişkinizde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İş arkadaşlarınızla ortak çalışmalar yürütmek hoşunuza gidiyor fakat inatçılığınız yüzünden bazı sorunlar yaşayabiliyorsunuz. Ortak kararlar almayı öğrenmelisiniz.

Alacak verecek konulardan huzursuzluk duyabilirsiniz. Bazı borçlarınız bütçenizi ciddi anlamda sarsabilir.

Bugün kendinizi içe kapanık hissedebilirsiniz ve sevdiklerinize karşı ilgisiz görünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için pek çok bakımdan yararlı olacak biriyle tanışacaksınız. Duygu ve düşüncelerinizi akıl süzgecinizden geçirmek için yalnız kalacağınız yerlere gideceksiniz. Yine de karar verirken veya verdiğiniz kararın doğruluğuna kanaat getirmek için ailenizle birlikte olacağınız zamanı bekleyeceksiniz.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar,  Çarşamba gününü Ay-Oğlak geçiş etkinliğiyle  selamlayacağız.  Genelde çevremizdeki  insanlarla ilişkilerimizi ciddiyetle ele alacağız. Aşk hayatımızla ilgili konularda da, ciddi düşüneceğiz ve gözden geçirmelerde bulunacağız. Parasal konular üzerinde hesaplar yapacağız.  Ailemizle alakalı konularda özen göstereceğiz. Belli bir mesafe duygusu ile hareket edeceğiz. Bir şeyler canımızı sıksa dahi, bunu kendi içimizde halletmek isteyeceğiz. Saat 07:47 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, her şeye  ciddiyetle yanaşabiliriz. Bizi gerçekten güvende olduğumuza ikna edebilecek bir kişiyle aşk yaşamanın ne kadar özel olacağını  düşünebiliriz. Saat 11:50 Ay-Uranüs mücadeleci görünüm etkisiyle,  çıkarlarımızı her ne pahasına olursa olsun gözeteceğiz.  Eğer birileri hoşunuza gitmeyen davranışlarda bulunuyorsa, bizi yanlış bir durumun içine sokmaya çalışıyorsa  canımızı sıkılır, tepki gösteririz. Saat 19:29 Ay-Merkür görünümü, bir yandan aşkta ciddiyet arzumuzu, bir çok meseleyi sağlama almak arzumuzu, kafamızın içindeki sorulara cevap bulma ihtiyacımızı gösteriyor. Diğer yandan finansal konular üzerinde duracağız. Maddi ve manevi anlamda desteklenmek ve rahatlamak isteyeceğiz. Cumhuriyetimizin 91.yılı kutlu olsun.   Maden kazasında mahsur kalan işçilerimize bir an önce ulaşılması dileğimle,

29 Ekim 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinizi yükseltecek çalışmaların planı içindesiniz. Kendinize ve çevrenize olan sorumluluğunuzu inkar etmemenize rağmen, çevresel koşulların yetersiz kaldığını görmek sizi olumsuz etkileyebilir. Düşsel gücünüzü kurgulamaktan vazgeçin. Uzun zamandır bel ve boyun ağrılarınızın devam etmesi, sizi zor durumda bırakıyor.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda uzlaşmayı sağlamak size düşebilir. Politik olmalı, anlaşmazlıkları gidermeye ve diğerlerini sakinleştirmeye çalışmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Sağduyulu davranmanın ve uzlaşmacı olmanın önemi hafife alınıyor çoğu zaman. Bugünlerde, çözüme kavuşturmak için uzun saatler harcanması veya rahatsız edici diyaloglar içerisine girilmesi gerekebilecek olaylarla uğraşmak yerine, biraz ılımlı ve sağduyulu olup, basit bir telafi ya da özürle çok sayıda şeyi halledebiliriz. Eğer bu olasılık üzerinde hiç düşünmediyseniz, ne kadar faydalı olduğunu görüp şaşırabilirsiniz.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılık ve beceri gerektiren çalışmalarınızda öne çıkabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte daha rahat ve başarılı olacaksınız. Yeni ilişkiler ve heyecan arayışı içine girebilirsiniz. Ancak heyecan ve eğlenceye dönük harcamalarınız birikimlerinizi etkileyecek boyuta varabilir. Birikimlerinizi korumak için daha dikkatli olmalısınız.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaynak... Beklediğiniz bir para bugün elinize geçecek. Aile içinde tartışmalara sebep olabilir bu para. Harcamalarınıza dikkat edin.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

29 Ekim 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 35' 32"
Ay
Kova
11° 47' 55"
Merkür
Koç
17° 23' 55"
Venüs
Boğa
02° 28' 49"
Mars
Koç
00° 39' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 14' 16"
Satürn
Balık
16° 40' 50"
Uranüs
Boğa
22° 24' 57"
Neptün
Balık
28° 56' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 35"
Lilith
Başak
23° 28' 16"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>