Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişten çıkarttığınız önemli dersler var. Ama ağır davranmanızı engelleyemiyor. Bu defa tekrar yanılgılar yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz. Yine de biraz hareketlenmenizde bir sakınca yok.

Gelişmelere objektif bakmanız yararlı olacak. Örgütçülüğünüz hayranlık uyandırıyor. Bugünler içinde bazı tasfiyeler, sizin de katılacağınız çetin tartışmalara neden olabilir.

Sizinle ilgisi olmayan bir parayla, bugünlerde esas ilgililer kadar ilgilenmeniz gerekecek. Para konularındaki düzgün imajınız, size kaçamayacağınız birtakım yükümlülükler yükleyebiliyor.

Bazı zaaflarınız size bugünlerde üzüntü yaşatabilir. Bu duruma biraz dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi ilişkiler içindesiniz. Doyumlu birliktelikler ve yararlı dayanışmalar size zengin bir sosyal yaşam sunuyor. Bu sıralar alacağınız bazı davetlerde, ilginç bulacağınız kişilerle yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Yakın geçmişte bir konuyla ilgili olarak gözden kaçırdığınız ayrıntılar, bugün dikkat gerektiren görüşmelerde ortaya çıkabilir.

29 Temmuz 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar bayramın ikinci günü, saat 06:37 Ay-Başak burcu geçişiyle  başlayacak. Mantıklı düşünmenin, duygularımızı belli bir sınır içine çekmenin işaretçisidir. Gerçekler çok daha fazla önemli hale geliyor. Detaylar gözümüze çarpıyor, gözlemde bulunuyoruz. Size oldukça uygun olan bu enerji altında hem kişisel hem çevreniz üzerinde etkili olma gücünüz yükseliyor. Saat 10:02 Ay-Mars görünümünde, çevrenizle olan bağlantınız güçlü hale geliyor. Ne yapmak istiyorsanız arzu ettiğiniz şekilde yerine getirebilirsiniz. Kısa geziler, dostlarla bir araya gelmek veya kendinize göre bir planlamada bulunmak mümkündür. Saat 20:46 Neptün ile bir karşıtlık oluşturacak.  Bu görünüm, huzur bulmak, güzel sözler söylemek, endişelerimizden kurtulmak arzumuzu işaret ediyor. Gönlümüz huzur bulmak ve  problemleri geride bırakmak isteyecektir. Buna fazlasıyla ihtiyacımız var. Huzurlu bir bayram  günü geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

29 Temmuz 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, ilişkilerinize yüklenmemeniz gerekiyor. Ortaklıklar konusunda aşırı alınganlıklar gösterebilir ve birlikte çalıştığınız kişilerden duygusal zararlar görebilirsiniz. Size darılabilecek kişilere karşı önleminizi almalı ve dostluklarınızda temkinli olmalısınız. Karşı tarafı dinleyin fakat yorum yapmayın.

29 Temmuz 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önünüzde bulunan çeşitli fırsatı değerlendirirken, size en fazla keyif veren, karınıza olan veya sizi yaşama bağlayan seçenekler üzerinde durmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Hedeflere ulaşmanın veya belli amaçları gerçekleştirmenin birden fazla yolu olabilir. Tek yol, bildiğimiz veya alışık olduğumuz yol değildir. Dolayısıyla, kendinizi köşeye sıkışmış ve ilerleme imkanınız yokmuş gibi hissediyorsanız, amaçlarınıza ulaşmanın diğer yöntemleri üzerine düşünmelisiniz. En imkanlı görünenden en imkansız görünenine kadar türlü seçeneğin yaratacağı mükemmel sonuçları görüp çok şaşırabilirsiniz.

29 Temmuz 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yenilenme ve odaklanma açısından son derece olumlu bir gündesiniz. Kendinize odaklanmalı ve isteklerinizi hayata geçirmeye çalışmalısınız. Kişisel hassasiyetlerinizi gidermekte kararlı adımlar atabilirsiniz. Ufak değişikliklerle işe başlamak sizi cesaretlendirecek. İlişkilerinizi daha mantıklı ve eleştirel bir gözle değerlendireceksiniz.

29 Temmuz 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SIKINTILARINIZI güvendiğiniz insanlarla paylaşmak sizi rahatlatacak. Israrla her şeyin üstesinden tek başına gelmeye çalışıyorsunuz.

29 Temmuz 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

29 Temmuz 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 43" R
Ay
Oğlak
12° 48' 44"
Merkür
Koç
16° 34' 40"
Venüs
Koç
29° 51' 44"
Mars
Balık
29° 00' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 31"
Satürn
Balık
16° 29' 37"
Uranüs
Boğa
22° 17' 40"
Neptün
Balık
28° 52' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 24"
Lilith
Başak
23° 14' 07"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>